-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.221
vavvvvv eğer gerçekten hamilelik oluyosa böyle sen hamilelerin kralısın canım benim bakalım dogrulugunu sen gorceksin yakın batın çünkü batın gerçekten batar inş.olmazsınnkızlar şaşırdım gerçekten sizce bende hamişmiyim şimdi bu ovu testi yaptım bat 1 mart yorumlarmısınız testi
benim gibi hiç umudum yok tu testten sonra acabamı dedim bakalım göreceğiz benim belim bacak kasık çok ağrıyo ve adett belirtisi derecede sma yinese umut ediyorum tabi napıyım anam olursam çörek otu tarçın bal uygulicam inş.ay inşlh canım benim yaaa inan o kadar umutlandım ki uyky yok ucup gitti anacım
Senin kide cok koyu cikmis beni bu kadar koyu bile degildikızlar şaşırdım gerçekten sizce bende hamişmiyim şimdi bu ovu testi yaptım bat 1 mart yorumlarmısınız testi
Hakkında hayırlısı bakalımm canım.tek çizgili idrar testin den nefret ettik vallahi.Gebelik testini yaptım kızlar koca bir negatif ovulasyonun ölçmesi uyduruk gibi geldi sabah ilk idrarla yaptım yok tabi yok yok
cnm kimisinde adet gectikten sonra pozitif oluyor idrar testi bozma moralini. idrar testleri beta hcg 50 ve üzeri olunca pozitif oluyor senin suan 20 filansa ondan idrarda çıkmıyor olabilirGebelik testini yaptım kızlar koca bir negatif ovulasyonun ölçmesi uyduruk gibi geldi sabah ilk idrarla yaptım yok tabi yok yok
Hemen moralini bozma canim senin bat 6. değilmi liste öle gözüküyor idrarda çikmasi için erken olabilirGebelik testini yaptım kızlar koca bir negatif ovulasyonun ölçmesi uyduruk gibi geldi sabah ilk idrarla yaptım yok tabi yok yok
Ilk kez idrar testinde pozitif görüyorum en az 100 tane yapmışımdır iki hamilelik yaşadım ikisindede çıkmadıHm kusura bakma göremedim evt canım hamissin bence kan ver daha emin oluruz