- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.201
5 gun varKaç gün var adetin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gun varKaç gün var adetin cnm
Benimde 6 gün var cnm5 gun var
ne güzel şimdi hamilemisin bidaha mı istiyorsun yada istemiyomusun ne çok sordumEvet cnm hamileymisim ben oylesine yapmistim regl once 2 gun vardi sonra gebelik testi yaptim
Canim spermlere baktirdiniz mi. Sperm kalitesini artıracak bi kaç öneride bulunabilirim istersenbende öğrenilmiş çaresizlik durumu oldu valla... ilaclar kullanip bir ayda 3 yumurta catlatip hepsini değerlendirmiş bi insanim hemde 4 ay üstelik böyle oldu bizde her hangi bi problemde yok yine de olmuyo bebek 22 aydir hem de olmuyo
amiiinnn cnm insallah belki bu ay bol bebişli bi ay olurhepimizin bakti zamanı var demekki geç olsun güç olmasın inş.olur hiç ummadığın anda olur rabbim gönlüne göre versin inş.
bakıldı cnm çok iyi çıktı eşimin tüm değerleri, benimde herşey cok iyi rahim filmi çekildim tüpler açık aşılama da yapıldı bu surecte sadece 1 kimyasal gebelik oldu. eşime keciboynuzu kuru yapiyoruz ari sutu polen kullanıyoruz ikimizde bir de e vitamini d vitamini çinko omega vs hepsinden aldik kullaniyoruz 3 aydır insallah vitaminlerin faydasi olur. senin ekstra bi önerin varsa söyle nolurCanim spermlere baktirdiniz mi. Sperm kalitesini artıracak bi kaç öneride bulunabilirim istersen
10 haftalik kuetaj olmak zorunda kaldim sikdi tekrar deniycem bu ayne güzel şimdi hamilemisin bidaha mı istiyorsun yada istemiyomusun ne çok sordum
Yani baya da bişeyler yapiyomuşunuz aslında ama 2 şey ekliycem ilişkiden 1 saat önce Türk kahvesi ve hergün düzenli taze en az hormonlusundan domates. Bi de ilişkiden sonra esin alsın bacaklarını kaldırsın havaya iyice silkelesin sağa sola. Benimkinde fıtık çıktı artık yapmıyo belim agriyo diye ama daha önceki hamileliklerimde yapmıştı hep tutmuştu bu öneriyi de yine kk da görmüştüm. Son bi kaç denemede sürüne sürüne belden ustumu yataktan aşağı bırakıp kendi kendimi sallıyorum.bakıldı cnm çok iyi çıktı eşimin tüm değerleri, benimde herşey cok iyi rahim filmi çekildim tüpler açık aşılama da yapıldı bu surecte sadece 1 kimyasal gebelik oldu. eşime keciboynuzu kuru yapiyoruz ari sutu polen kullanıyoruz ikimizde bir de e vitamini d vitamini çinko omega vs hepsinden aldik kullaniyoruz 3 aydır insallah vitaminlerin faydasi olur. senin ekstra bi önerin varsa söyle nolur
tamam cnm çok sağol bunları da deniyelim belki sebebimiz olursunYani baya da bişeyler yapiyomuşunuz aslında ama 2 şey ekliycem ilişkiden 1 saat önce Türk kahvesi ve hergün düzenli taze en az hormonlusundan domates. Bi de ilişkiden sonra esin alsın bacaklarını kaldırsın havaya iyice silkelesin sağa sola. Benimkinde fıtık çıktı artık yapmıyo belim agriyo diye ama daha önceki hamileliklerimde yapmıştı hep tutmuştu bu öneriyi de yine kk da görmüştüm. Son bi kaç denemede sürüne sürüne belden ustumu yataktan aşağı bırakıp kendi kendimi sallıyorum.
Ne rezil bi durum biliyorum ama şansı artırmak için amuda bile kalkarım.
Bi de böyle dene bakalım nolacak.
Bana da doktor hep b12 ve devit 3 veriyor aslında tüm testlerim normal çıkıyor ama yine de veriyor dediğin gibi çok önemli sanırım. Bi de bi doktor coenzim q10 vermişti hem eşime hem bana. Hücrelerin enerjisini artırıyor demişti ama çok pahalıydı 1 kutu kullandik sadece çünkü doktorun marka ile anlaşması varmış sonradan öğrendik.Kizlar bi de bende d vitamini çok düşük çıktı 30 üzeri olmasi gerekirken benim 4 çıktı belki ondan hamile kalamadim bilemiyorum. hamile kalabilmek için çok önemliymiş d vitamini ama her doktor onemseyip bakmıyor. 2 aydır d vitamini kullaniyorum insallah faydasi olur. sizlere de tavsiyem d vitamininize baktirin
Allah sebep edecekse her yerden gelir bulur seni. Vesile olursa dualrinda hatirlarsintamam cnm çok sağol bunları da deniyelim belki sebebimiz olursun
Ay canım benim anlıyorum seni dogumdan 1 gun sonra kaybettim oğlumu hiç bişey demicem diyemiyorum çünkü inş.bida olur10 haftalik kuetaj olmak zorunda kaldim sikdi tekrar deniycem bu ay
cok uzulduk cnm insallah hamissindir diyorumAy canım benim anlıyorum seni dogumdan 1 gun sonra kaybettim oğlumu hiç bişey demicem diyemiyorum çünkü inş.bida olur
İltihap geldi aklımakızlar idrarda koyuluk ve köpüklü olması ne manaya geliyo bilen varmı
inş.bende tüm isteyenlerde sizdecok uzulduk cnm insallah hamissindir diyorum