- 18 Kasım 2011
- 266
- 314
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.061
haklısın tatlım ama stres en olmaması gereken şu durumda biraz daha kendimizi rahatlatmamız lazımInşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 15. Ay doldu iki gebeligimde 3.ayda olmuştu hiç bu kadar beklemedim artık yoruldum umudumu kaybediyorum git gide çok yoğun ve stresliyim iş yüzünden oda çok etkiliyor diye düşünüyorum ama bu ay hakikaten zaten önemli günlerde birsey yapamadık fazla diye rahattım şimdi için kıpır kıpır acaba varmi diye düşünmeden edemiyorum kan vermek istemiyorum hastanedeyim yarım saatte sonuç çıkar ama adapte olamıyorum işe daha önce bir kaç kere nöbette yaptırdım abartmıyorum ellerim öyle titriyor test yaptırınca iş yapamıyorum bu sefer kaptirmayacagim dedim sonuç yine aynı off off ben niye böyleyim ya çok kızıyorum kendime olmama ihtimali daha çokken niye bu kadar kötü oluyorum
Aayyy hadi güzel haberler ver bize canim yaa inşallah vardirInşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 15. Ay doldu iki gebeligimde 3.ayda olmuştu hiç bu kadar beklemedim artık yoruldum umudumu kaybediyorum git gide çok yoğun ve stresliyim iş yüzünden oda çok etkiliyor diye düşünüyorum ama bu ay hakikaten zaten önemli günlerde birsey yapamadık fazla diye rahattım şimdi için kıpır kıpır acaba varmi diye düşünmeden edemiyorum kan vermek istemiyorum hastanedeyim yarım saatte sonuç çıkar ama adapte olamıyorum işe daha önce bir kaç kere nöbette yaptırdım abartmıyorum ellerim öyle titriyor test yaptırınca iş yapamıyorum bu sefer kaptirmayacagim dedim sonuç yine aynı off off ben niye böyleyim ya çok kızıyorum kendime olmama ihtimali daha çokken niye bu kadar kötü oluyorum
İnsallah canm normal test yapmaya cesaretim yoktu bakalim yapicam insallah guze sonuc alirizbenimki gibi testin tatlım tecrübeli arkadaşlar yanıltabilir diyolar biraz daha beklicez inşallah bebişler vardır
Hemen silik bir cizgi cikti heyecanlandim kostum kan verdim havami aldim test kandırdı beni. Simdi ben moral veriyorum yeri geldimi sizde bana vereceksiniz istecanım ben geriye dönük okumuştum iki gün yoktum forumda ama gözümden kaçmış demekki
hayırlısı olsun diyelim şimdilik hala beklemedeyiz dimi
seni takdir ediyorum bu arada bizimlede ilgilenip moral veriyosun
ilk idrarla yap yada 4~5 saat tuttugun idrarla yap :)Yapicam da korkuyorum bugun yapicam normal testte bakalim
hemde nasıl veririm ben sana moral canım sen hele bi belirtim var de banaTest yaptim 4 gun kala
Hemen silik bir cizgi cikti heyecanlandim kostum kan verdim havami aldim test kandırdı beni. Simdi ben moral veriyorum yeri geldimi sizde bana vereceksiniz iste
Hadi hayırlısıEki Görüntüle 1784739
canımSabirsiz61 benim bata 5 gün var malum demin yaptım bu ovulasyon testini erken gebelik testini daha yapamadım göze alamadım
galiba test yapmadanOlderseolur0606 arkadaşımın dediği gibi kan vericem
Ama demin ki bu test içimi kıpırdatmadı desem yalan olur
Tutmaya basladim canm aksam yapicam insallah bi dusuk yasamistim onun ustune deneyisimiz bu bakalm insallah tutarCanim sabah
ilk idrarla yap yada 4~5 saat tuttugun idrarla yap :)
kaçıncı gunundesin cnm bugün ve bat ne zaman senin?Tam koyuluk gormedim 2.cizgide. En koyu olduğu günün ertesi gunu yani dün kayboldu 2.çizgi. Bugün de tekrar silik halde 2.çizgi çıktı. Hergun aksam yapardim bugun dayanamadim öğle vakti yaptim testi. Dr a bu sebepten dolayi hiç gitmedim bilemiyorum.
oooo çok heyecanli :) ben de denemiştim bi kere adete yakin ovu testi ikinci çizgi belirmedi bile diyebilirim ve hamile değildim:) sende var birşeylerEki Görüntüle 1784739
canımSabirsiz61 benim bata 5 gün var malum demin yaptım bu ovulasyon testini erken gebelik testini daha yapamadım göze alamadım
galiba test yapmadanOlderseolur0606 arkadaşımın dediği gibi kan vericem
Ama demin ki bu test içimi kıpırdatmadı desem yalan olur
kızlaaaaroooo çok heyecanli :) ben de denemiştim bi kere adet yakin ovu testi ikinci çizgi belirmedi bile diyebilirim ve hamile değildim:) sende var birşeyler
canım hoşgeldin inşallahSabirsiz61 canım merhaba beni de ekler misin liste sonuna??
Yaş 30 istanbul Bat 1 nisan
Kısaca kendimden bahsedeyim:
4 yıllık evliyim haziranda bebek düşünmeye başladım kasımda ovulasyon testini denediğim ilk ay rabbim nasip etti,hamile kaldım ama 12. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
bu ay da test kullanmayı düşünüyorum ama yine de 2 güne bir ilişki ile deneyeceğim.çünkü kürtaj sonrası olduğu için ovulasyonum değişmiş olabilir.normalde 30 gün civarıdır döngüm.
Rabbim hayırlı zamanda yeniden nasip eder inşallah.
çok geçmiş olsun cnm insallah en yakin zamanda sağlıklı bi bebişin olurSabirsiz61 canım merhaba beni de ekler misin liste sonuna??
4 yıllık evliyim haziranda bebek düşünmeye başladım kasımda ovulasyon testini denediğim ilk ay rabbim nasip etti,hamile kaldım ama 12. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
bu ay da test kullanmayı düşünüyorum ama yine de 2 güne bir ilişki ile deneyeceğim.çünkü kürtaj sonrası olduğu için ovulasyonum değişmiş olabilir.normalde 30 gün civarıdır döngüm.
Amin canım.iyi dileğin için sağol.çok geçmiş olsun cnm insallah en yakin zamanda sağlıklı bi bebişin olur
10 Mart bat. Bugün 17.günüm.kaçıncı gunundesin cnm bugün ve bat ne zaman senin?
Amin tatlım.rabbim cümlemizin gönlündekini versin inşallah.canım hoşgeldin inşallah
Rabbim gönlüne göre verir
Hosgeldin aramiza Rabbim inşallah saglikli bir sekilde yeniden gebelik nasip ederde bebisini kucagina alirsin tez zamanda ekliyorun listeye.Sabirsiz61 canım merhaba beni de ekler misin liste sonuna??
bence senin yumurtan o hafif koyulastigi dönem çatladı10
10 Mart bat. Bugün 17.günüm.