Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar benm adetim 1 gün geçti ve gebelik testi negatif. Ovulasyonda silik çizgi bunun anlamı ne Acaba

Inşallah hamilesindir bir ricada bulunsak ovulasyon testi yapıp paylasabilir misin birde gebelik testin duruyorsa atabilir misin fotoğraf
Kızlar geçmişi okuyamadım çok ama ben bu gün test yaptık çok silik çıktı 2. Çizgim inşallah vardır bebişim
Başka pozitif gören varmı benim bat 2 marttı
Yarın testi tekrarlıcam inşallah koyulaşır çizgi sonrada kan testine giderim

Az önce ovulasyon testı yaptım kanı yarın alıcam belkı dıger arkadas gıbı dogruysa dıe ama bende bu ay olmadı: ( sanırım

Eklentiler

• 20160228_165405.jpg
    20160228_165405.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 71
Ovulasyon testinin kesin sonuç vereceğini sanmıyorum lütfen karamsar olma

yarın bi mucize olsun diye öyle dua ediyorum ki bugun bi arkadaşımın kızı geldi 6 yasında beni çok seviyo onunda pasta yaptık eğlendik bi baktım içimden geçirdim ALLAHIM BANA DA ANNELİĞİ TATTIR DİYE

Kızlar geçmişi okuyamadım çok ama ben bu gün test yaptık çok silik çıktı 2. Çizgim inşallah vardır bebişim
Başka pozitif gören varmı benim bat 2 marttı
Yarın testi tekrarlıcam inşallah koyulaşır çizgi sonrada kan testine giderim
Canim hadi inşallah yarin daha net bir sekilde ikinci cizgiyi gorursun ve bebisin seninledir topigimizin 2.hamiside sen olursun @Olderseolur4406 arkadasimiz hamis kan verdi ve pozitif. İnşallah ayagini suruye suruye gezer topigimizde siradan devam ederiz bizde :-):KK6:

Kızlar
LH testi gebelik ilişkisini ben de çok araştırdım.ben hamileydim ve LH testim silikti.ama gebeliğim sağlıklı değildi.belki de ondandır.bu kişiden kişiye değişebilen bir durum olabilir.
Sagliksiz olmasının etkileyecegini sanmiyorum yumurtlama donemi disinda bazi kişilerde normal zamandada lh salinimi yuksek oluyor gebelik olmasada iki cizgi ayni renkte cikabiliyor adet oncesinde mesela ben. Bende senin gibi herkeste ayni sonucu verecegini dusunmuyorum gecen ay 1 hafta adete kadar koyuydu adet oldum. Dogruluk payi var ama herkeste ayni sonucu vermiyor. O nedenle kizlar ne buna bel baglayarak sonradan hayal kirikligi yasayin nede silik cikiyor diye moralinizi bozun :KK68:

Sagliksiz olmasının etkileyecegini sanmiyorum yumurtlama donemi disinda bazi kişilerde normal zamandada lh salinimi yuksek oluyor gebelik olmasada iki cizgi ayni renkte cikabiliyor adet oncesinde mesela ben. Bende senin gibi herkeste ayni sonucu verecegini dusunmuyorum gecen ay 1 hafta adete kadar koyuydu adet oldum. Dogruluk payi var ama herkeste ayni sonucu vermiyor. O nedenle kizlar ne buna bel baglayarak sonradan hayal kirikligi yasayin nede silik cikiyor diye moralinizi bozun :KK68:

iyki varsınız burdan hala çıkmadık bat tan umut kesilmez sonucu çıkıyo :) az önceki ovulasyon testi baya canımı sıkmıstı ama hamiş arkadaşın testlerine baktım geri dönüp ondada çok silikte ayyy bata son 2 gün koca bir 48 saat hamileymişim gibi düşünücem

Kasik sancısı bel ağrısı gibi ovulasyon belirtilerini yaşadım aslinda. Bakalım hayirlisi. Bu ay ilk test kullanisimdi. Tecrübe edinmiş oldum
evet cnm adet olduğun zaman 14 gün öncesi yumurtlama günün olcak ordan artik emin olursun dediğin gib tecrübe olur kendi düzenini anlamış olursun :KK66:

yarın bi mucize olsun diye öyle dua ediyorum ki bugun bi arkadaşımın kızı geldi 6 yasında beni çok seviyo onunda pasta yaptık eğlendik bi baktım içimden geçirdim ALLAHIM BANA DA ANNELİĞİ TATTIR DİYE
Canim inşallah yasarsin mucizeni ama olmazsada isyan etme ve üzülme sagliklisini dile ve bekle elbet vakti var kimyasaldi, bos gebelikti, dis gebelikti falan olup uzulup yipranacagina bekleyelim inan herseyde bir hayir vardir bende biliyorun cok zor beklemek ama yapacak birseyimiz yok stressiz moralli bir sekilde "hamileyimmmm" diyecegimiz günleri beklemeye devam edelim.

Amin hepimiz inşallah umdugumuza kavuşuruz

Canim hadi inşallah yarin daha net bir sekilde ikinci cizgiyi gorursun ve bebisin seninledir topigimizin 2.hamiside sen olursun @Olderseolur4406 arkadasimiz hamis kan verdi ve pozitif. İnşallah ayagini suruye suruye gezer topigimizde siradan devam ederiz bizde :-):KK6:

Canim inşallah yasarsin mucizeni ama olmazsada isyan etme ve üzülme sagliklisini dile ve bekle elbet vakti var kimyasaldi, bos gebelikti, dis gebelikti falan olup uzulup yipranacagina bekleyelim inan herseyde bir hayir vardir bende biliyorun cok zor beklemek ama yapacak birseyimiz yok stressiz moralli bir sekilde "hamileyimmmm" diyecegimiz günleri beklemeye devam edelim.
Tüm dualarina gönülden aminnn diyorum canım

Lh testi ile gebelik anlasilabiliniyormus ya. Ne zaman lh hormonu yükseliyor vücutta acaba? Dün hiç yoktu 2.çizgi bende. Geceyi degerlendirdik. Hemen bugün ovulasyon testinde 2.çizgi cikar mi döllenme olduysa eğer?

X