Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sabirsiz61 dediğin gibi yapıcam, senin için kötü bir tecrübe olmuş. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Ben de edirnedeyim. Çalışıyorum. Size naçizane önerim kitap puzzle örgü vs başlayın. İnanın strese çok iyi geliyor. Ben evdeyden hep öyleydim kitap ve puzzle tek dayanağımdı

Aaaa bizde edirnedeyiz suan kv ye geldik :)) onlar buradalar. Dun netten kitap siparis verdim kitap okuyacagim bakalim :)

Ayy ben cok sıkılıyorum evde esasen kimsemde yok burada evde tum gun darlandim resmen ise girsem cok iyi olurdu aslinda en azindan cocuk olana kadar mesgale olur bakalim nasip hakimizda hayirlisi olsun
Hayirlisi evet is iyi oluyir hafta ici cabuk bitiyor anlamiyorsun ufaktanda olsa bakin gene hayirlisi evet canim yaa

Sabirsiz61 canımm ben çok takılmıyorum buraya biliyorsun kafayı rahat tutmak için ama bende hepiniz için duacığım ve gizliden takip ediyorum arada
bende ankaradayım bu arada özel sektör bebiş olsunda artık evde oturayım sitiyorum bunaldım..
bugün bat günüm test yapmadım bidaha dün yapmıştım negatifdi ama geçen ay düşük yaptığımın aynı belirtileri var yine özellikle memişlerde. test yapmıcam tek cizgi görmek istemiyorum bir kaç güne belli olur inşallah hayırlısıyla .. Allah hepinize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin

İnşallah vardir canim yoksada bir dahaki ay devam calismalara :)
Ya benimde oyalanacak vakit gecirecek birseyim olsa surekli degilde en azindan saat basi bakarim buraya ama ne komsum var ne kimsem can sikintisi laklaga geliyorum :))

gul bende çok takılmıyorum buraya mutlaka sende yap evet aynı derdi olan arkadaşlar burda çok insan dertleşmek istiyor ama inan iyi gelmiyor kafa çünki hep orda.
başka uğraş bul madem çalışmıyosun gez toz , börek çörekler aç kocana yada ne bileyim dizi başla internetden onu bitir kafanı dağıtçak bişey bul mutlaka eninde sonunda elbet olacak daha gençsinde ben 34üm ve ilk bebiş olacak inşallah 3 aylık evliyim

İnşallah vardir canim yoksada bir dahaki ay devam calismalara :)
Ya benimde oyalanacak vakit gecirecek birseyim olsa surekli degilde en azindan saat basi bakarim buraya ama ne komsum var ne kimsem can sikintisi laklaga geliyorum :))
biliyomusun benimde öyle arkadaş dost komşu yok. ben yurtdışından geldim çevrem hiç yok. işim olmasa bende çok sıkılırdım. akrabalar var gerçi kuzenler felan ama 6 gün çalışınca onları bile nadir görüyorum. geri kalan zaman ancak kocama ve ev işlerine yetiyor :)

Ben tekrar mi yumurtluyorum acabaa?? 3 gundur dogum sancisi cekiyorum ama dun aksam birden kesildi sukur..cok ama cok rahatladin.. Bu tekrar koyulasmayi anlamadim.. Ilk defa boyle oluyor.. Tuttu mu yani.. Son testimi yaptim malesef... Bi oglum var ondan sonra 1 bucuk sene once dis gebelik 10 aydir olmuyor.. Glukofen kullaniyorum...

Eklentiler

• 20160228_125432.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 65
Ben de bitlis Tatvan da öğretmenim 6 yıllık öğretmen 5 yıllık evliyim doğu görevim bitti inşallah hamile kalırsam kayseriye tayin isteyip memleketimde doğum yapmak istiyorum. Bu arada en yakın arkadaşım Keşanlı

Tutmuş sanki canım ovulasyon testi hamilelik tezimizı doğrular gibi görünüyor sonuclarin

Bugün ise gelmeden ovulasyon testi ve hcg testi yaptım ovulasyon aynı yumurta oluştuğu zamanki gibi çıktı 5 gün önce negatifti ince çizgi bile yoktu, hcg de ışığın altında görülen belli belirsiz bir çizgi var ama eşim o zaten bandin yeri heveslenme diyor geçen ayda aynı o tarz çizgi gördüm kan verdim bildiğin 0.0 çıktı ve bir-iki saat sonra adet oldum aynısını yaşamayalım diyor çok heyecanlanmıştı oda

Lh testi yaptim bugün yine. Dün ikinci cizgi hic yoktu. Bugün silik halde ikinci cizgiyi gördüm. Eşim çok kızıyor ama keşke bu testleri sana almasaydim diyor. Bi daha ne zaman tekrar edeyim bu lh testini?

İyi günler hanımlar ..
ben 24 yaşındayım 1 yaşında bi kızım var.
kızım 22 ay beklemenin 5 ay da tedavinin sonun da geldi..pco süt hormonu yüksekliği yumurta tembelliği vardı bende..o yüzdende hamile kalamıyordum ama oldu şükür..

Kızımdan sonra da adetlerim düzenli olmadı.Ama iki aydır düzenli oldu.
satım 5 şubat beklenmeyen adet tarihim 5 mart :)

Kızım tedaviyle olduğu için ve ailemde tek çocukla kalan akrabalarım olduğu için korkum dan korunmayı bıraktım

bu ay son bir haftadır karnımda adet sancısı oldu belim ağrıdı ve ıslaklık var sürekli..hasta olacak mışım gibi..sanırım yumurtladım..
bu günler de ilişki oldu..kendim den şüphe ediyorum onun için topikleri gezerken aranıza katılmak beraber beklemek istedim .

İnşallah hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…