Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ben de bitlis Tatvan da öğretmenim 6 yıllık öğretmen 5 yıllık evliyim doğu görevim bitti inşallah hamile kalırsam kayseriye tayin isteyip memleketimde doğum yapmak istiyorum. Bu arada en yakın arkadaşım Keşanlı:KK19:
Slm canım bende kayseriliyim ama almanyada yaşıyorum. 16 senedir burdayım ve 3 vardiye bir matbaa da çalışıyorum. 18 aydir 3. Çocuğu istiyoruz. Kızım 14 oğlum 13 yaşında. Bu benim ikinci evliliğim ve severek evlendim. Birbirimizi çok seviyoruz. 2 yıllık evliyim. Eski hamileliklerim çok ani ve acılarla geçti hiç bir şey hatırlamıyorum. Akraba evliligiydi ve mutsuz bir evlilikten sonra şimdi severek , isteyerek ve mutlu olarak bir bebek istiyoruz eşimle. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bugün ise gelmeden ovulasyon testi ve hcg testi yaptım ovulasyon aynı yumurta oluştuğu zamanki gibi çıktı 5 gün önce negatifti ince çizgi bile yoktu, hcg de ışığın altında görülen belli belirsiz bir çizgi var ama eşim o zaten bandin yeri heveslenme diyor geçen ayda aynı o tarz çizgi gördüm kan verdim bildiğin 0.0 çıktı ve bir-iki saat sonra adet oldum aynısını yaşamayalım diyor çok heyecanlanmıştı oda
Canim 2 aksam.oncede ben o sekilde direkten dondum biliyosun yarin sabah yine yap bakalim o bantlar bazi testlerde gerçekten cok yaniltiyor

Slm canım bende kayseriliyim ama almanyada yaşıyorum. 16 senedir burdayım ve 3 vardiye bir matbaa da çalışıyorum. 18 aydir 3. Çocuğu istiyoruz. Kızım 14 oğlum 13 yaşında. Bu benim ikinci evliliğim ve severek evlendim. Birbirimizi çok seviyoruz. 2 yıllık evliyim. Eski hamileliklerim çok ani ve acılarla geçti hiç bir şey hatırlamıyorum. Akraba evliligiydi ve mutsuz bir evlilikten sonra şimdi severek , isteyerek ve mutlu olarak bir bebek istiyoruz eşimle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :KK66:

İyi günler hanımlar ..:KK54:
ben 24 yaşındayım 1 yaşında bi kızım var.
kızım 22 ay beklemenin 5 ay da tedavinin sonun da geldi..pco süt hormonu yüksekliği yumurta tembelliği vardı bende..o yüzdende hamile kalamıyordum ama oldu şükür..

Kızımdan sonra da adetlerim düzenli olmadı.Ama iki aydır düzenli oldu.
satım 5 şubat beklenmeyen adet tarihim 5 mart :)

Kızım tedaviyle olduğu için ve ailemde tek çocukla kalan akrabalarım olduğu için korkum dan korunmayı bıraktım

bu ay son bir haftadır karnımda adet sancısı oldu belim ağrıdı ve ıslaklık var sürekli..hasta olacak mışım gibi..sanırım yumurtladım..
bu günler de ilişki oldu..kendim den şüphe ediyorum onun için topikleri gezerken aranıza katılmak beraber beklemek istedim .:KK200:

İnşallah hepimize rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir..:emir_bebek::emir_bebek:
Amin canim inşallah. Hos geldin aramiza ekliyorum senide bat listemize. İnşallah bebisini bu sefer bu kadar uzun sure beklemeden kucagina alirsin :)

Ayy ne guzel insallah Rabbim evliliginde yuzune güldüğü gibi birde evlat verip iyice taclandirir tez zamanda :-)

Ayy ne guzel insallah Rabbim evliliginde yuzune güldüğü gibi birde evlat verip iyice taclandirir tez zamanda :-)

Inşallah tatlım. Tamam iki evladım var onlar benim aldığım nefesim en değerli varlıklarım ama ne bilim şimdi her anın tadını çıkararak , yaşayarak bir bebek istiyorum ayrıca çocuklarım da çok istiyor. Hele kızım her ay benimle beraber hüsrana uğruyor çok üzülüyor kardeşim olmuyor diye Rabbimin ol demesini sabırsızlıkla bekliyoruz ailecek :KK68:

Inşallah tatlım. Tamam iki evladım var onlar benim aldığım nefesim en değerli varlıklarım ama ne bilim şimdi her anın tadını çıkararak , yaşayarak bir bebek istiyorum ayrıca çocuklarım da çok istiyor. Hele kızım her ay benimle beraber hüsrana uğruyor çok üzülüyor kardeşim olmuyor diye Rabbimin ol demesini sabırsızlıkla bekliyoruz ailecek :KK68:
Elbette o iki evladin yeri ayridir. Ama esinin ilk evliligimi cocugu varmi bilmiyorum oda ister hem severek huzurlu olunan bir ortamda insan 5 tanede varsa o duyguyu tekrar yasamak ister muhakkak :)

Benim bat a 7 gün var ve dünden beri çok başım ağrıyor. Dün sabah sağ kasığım 5 dk falan segirdi eşim bile hissetti. Çok merak ediyorum . Çarşamba günü doktorda kontrolüm var hsg den sonra gelişmeleri konuşmak için. Birde kasıklarımda sürekli bir gerginlik var bacağıma vuran bir sızı. Bazen öksürdügümde yada hapsurunca bile iki büklüm oluyorum kasık batmasindan bu aksam bir ovu testi yapıcam bakalım nasıl cikicak

Bu arada kizlar evdemisiniz calisiyomusunuz ne is yapiyonuz hangi sehirlerdesiniz :KK59:
Ben evlenene kadar calisiyordum sehir degistirdim istanbuldan kesana geldim evde yatiyorum simdi malak gibi. Cocuk yapariz ise girmim dedim ama sanki ha deyince oluyomus :KK70: is bakayim diyorumda kucuk yer burasi bakalim bulur muyum :KK73:
ben de izmirde yaşıyorum cnm kolejde öğretmenim yoğun çalışıyorum sanirim iş stresi de benim hamile kalmami olumsuz etkiledi :KK43:

Acemiliğime geldi testi ona aldirdim hatta :KK48:
Ne zaman tekrar bakayim sizce??
cnm her gün ayni saatlerde terarla testleri bu ay bi görmüş ol durumunu. lh seviyende yükselme olursa ikinci çizgi koyu cikar diğer günlerde bazen silik çıkıyor bazen hiç çıkmıyor değişiyor hergün ama ikisi de negatif kabul ediliyor. idrarini en az 3-4 saat tutup yapmaya ve bu sürede fazla sıvı almamaya dikkat et. ovulasyon testlerini 5 ay kullandim illaki çıkıyor eğer yumurta catliyosa. bir ay hiç çıkmadı meğer o ay yumurtam catlamamis :KK43: bi de sen hiç doktora gidip hormonlarina baktirdin mi? ne kadar zamandir deniyosunuz?

X