- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.041
cnm adet gecikmesinden onceki belirtileri ayirt etmek malesef cok zor ama tabiki olabilirKızlar baş ağrısı belirti olabilirmi? Birde kasıkta ara ara seğirmeler
Tam koyuluk gormedim 2.cizgide. En koyu olduğu günün ertesi gunu yani dün kayboldu 2.çizgi. Bugün de tekrar silik halde 2.çizgi çıktı. Hergun aksam yapardim bugun dayanamadim öğle vakti yaptim testi. Dr a bu sebepten dolayi hiç gitmedim bilemiyorum.cnm her gün ayni saatlerde terarla testleri bu ay bi görmüş ol durumunu. lh seviyende yükselme olursa ikinci çizgi koyu cikar diğer günlerde bazen silik çıkıyor bazen hiç çıkmıyor değişiyor hergün ama ikisi de negatif kabul ediliyor. idrarini en az 3-4 saat tutup yapmaya ve bu sürede fazla sıvı almamaya dikkat et. ovulasyon testlerini 5 ay kullandim illaki çıkıyor eğer yumurta catliyosa. bir ay hiç çıkmadı meğer o ay yumurtam catlamamisbi de sen hiç doktora gidip hormonlarina baktirdin mi? ne kadar zamandir deniyosunuz?
tatlım bende de tam olmadı o koyuluk ama iki gün koyu gibi olduktan sonra tamamen silikleşti ama öncesi ve sonrası değerlendirmiştik hem kasık ağrısından anlamıştım zaten yumurtlama olduğunuTam koyuluk gormedim 2.cizgide. En koyu olduğu günün ertesi gunu yani dün kayboldu 2.çizgi. Bugün de tekrar silik halde 2.çizgi çıktı. Hergun aksam yapardim bugun dayanamadim öğle vakti yaptim testi. Dr a bu sebepten dolayi hiç gitmedim bilemiyorum.
Benim ovulasyon testi bundan koyu control cizgisinden çok hafif açık ama test yaptıracak cesaretim yok geçen ay çok üzüldüm aynını yaşamak istemiyorum 5 marta kadar bekleyeceğimEki Görüntüle 1784739
canımSabirsiz61 benim bata 5 gün var malum demin yaptım bu ovulasyon testini erken gebelik testini daha yapamadım göze alamadım
galiba test yapmadan @Olderseolur4406 arkadaşımın dediği gibi kan vericem
Ama demin ki bu test içimi kıpırdatmadı desem yalan olur
hmmm yani boşuna kendini kaptırma diyosun tatlımBen
Benim ovulasyon testi bundan koyu control cizgisinden çok hafif açık ama test yaptıracak cesaretim yok geçen ay çok üzüldüm aynını yaşamak istemiyorum 5 marta kadar bekleyeceğim
İnşallah canim ama bence kandan once yarin sabah yap erken gebeligi varsa elinde. Ovu koyu evet umarım vardir bebisin ama diyorum ya cokta bel baglama benim gecen ay son gune kadar dahada koyuydu regli oldum.Eki Görüntüle 1784739
canımSabirsiz61 benim bata 5 gün var malum demin yaptım bu ovulasyon testini erken gebelik testini daha yapamadım göze alamadım
galiba test yapmadan @Olderseolur4406 arkadaşımın dediği gibi kan vericem
Ama demin ki bu test içimi kıpırdatmadı desem yalan olur
Epey koyu canim olabilir ama 3 gun kalmis zaten normal gebelik testi yapsn neden bekliyorsun en azindan istedigin cevabi alirsin :))Kizlar nolur yardm adetime 3 gun var hic czgi ckmayan testimde boyle cizgi ckti hamile olabilirmiyim acaba
benimki gibi testin tatlım tecrübeli arkadaşlar yanıltabilir diyolar biraz daha beklicez inşallah bebişler vardırKizlar nolur yardm adetime 3 gun var hic czgi ckmayan testimde boyle cizgi ckti hamile olabilirmiyim acaba
Ben oncesini degil de sonrasini degerlendirebildim. Gebelik oldu mu sizde?tatlım bende de tam olmadı o koyuluk ama iki gün koyu gibi olduktan sonra tamamen silikleşti ama öncesi ve sonrası değerlendirmiştik hem kasık ağrısından anlamıştım zaten yumurtlama olduğunu
Yoo öyle demek istemedim bende bekliyorum senin gibi demek istedim, korkuyorum heyecandan ellerim titriyor sabahtan beri ve ben tüm işimi ellerimle yapıyorum sabahtan beri hazırladığım tedavilerde bu mesele yüzünden kactane iğne ucu değiştirdim ben çok umutlandım pvulasyon testi yüzündenhmmm yani boşuna kendini kaptırma diyosun tatlım
bat 4 mart canım beklemedeyizBen oncesini degil de sonrasini degerlendirebildim. Gebelik oldu mu sizde?
inşallah tatlımYoo öyle demek istemedim bende bekliyorum senin gibi demek istedim, korkuyorum heyecandan ellerim titriyor sabahtan beri ve ben tüm işimi ellerimle yapıyorum sabahtan beri hazırladığım tedavilerde bu mesele yüzünden kactane iğne ucu değiştirdim ben çok umutlandım pvulasyon testi yüzünden
Rabbim gonlunuze gore versin insallah. Ben de kolay umutlaniyorum sanirim. Gecen ay kendimi hamile gibi hissediyordum. Gidip bhcg baktirmistim acilde. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah.bat 4 mart canım beklemedeyiz
Allah bilir tabiki ama ben belirti yaşamadım pek sanmıyorum bu ay o yüzden
Yavrum ben kanda negatif gorunce saldim beklemedeyim sali carsamba adet olurum herhalde. Ama inanilmaz halsizim bas agrisi falan usuttum herhalde bakalim :)[bu arada sende durumlar nasıl canımSabirsiz61
Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız 15. Ay doldu iki gebeligimde 3.ayda olmuştu hiç bu kadar beklemedim artık yoruldum umudumu kaybediyorum git gide çok yoğun ve stresliyim iş yüzünden oda çok etkiliyor diye düşünüyorum ama bu ay hakikaten zaten önemli günlerde birsey yapamadık fazla diye rahattım şimdi için kıpır kıpır acaba varmi diye düşünmeden edemiyorum kan vermek istemiyorum hastanedeyim yarım saatte sonuç çıkar ama adapte olamıyorum işe daha önce bir kaç kere nöbette yaptırdım abartmıyorum ellerim öyle titriyor test yaptırınca iş yapamıyorum bu sefer kaptirmayacagim dedim sonuç yine aynı off off ben niye böyleyim ya çok kızıyorum kendime olmama ihtimali daha çokken niye bu kadar kötü oluyoruminşallah tatlım
Rabbim hayırlısını versin seni çok iyi anlıyorum
canım ben geriye dönük okumuştum iki gün yoktum forumda ama gözümden kaçmış demekkiYavrum ben kanda negatif gorunce saldim beklemedeyim sali carsamba adet olurum herhalde. Ama inanilmaz halsizim bas agrisi falan usuttum herhalde bakalim :)
Yapicam da korkuyorum bugun yapicam normal testte bakalimEpey koyu canim olabilir ama 3 gun kalmis zaten normal gebelik testi yapsn neden bekliyorsun en azindan istedigin cevabi alirsin :))