- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Benim ywni bat i girmeyi unutma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hepi topu hep bir tane yumurtam buyuyor bazen yetersiz buyumeden catliyor bir kez yaptim ondada hamile kaldim o yuzden ben mecbur yapicamBen
Gecen aylarda yapmistim bana faydasi olmadigi gibi yumurtayi kiste xevirme riski var.O yumurtasii buyumeyenler icin saglikli yumurtaniz varsa hic riske girmyin derim.Size hem anne hem tecrube olarak bir kulagiizda kalsin
Ohoooo girdimmm ki hemde ilk hamiside kondurdum orayaBenim ywni bat i girmeyi unutma
Karisimlarinmi? Canim benim yumurtlamam norma iki aydi üçertane olur 22 19 18 sikintimi olur diyorsunBen
Gecen aylarda yapmistim bana faydasi olmadigi gibi yumurtayi kiste xevirme riski var.O yumurtasii buyumeyenler icin saglikli yumurtaniz varsa hic riske girmyin derim.Size hem anne hem tecrube olarak bir kulagiizda kalsin
Canım yanlış biliyorsam yumurtası çatlamayanlarda yumurta kiste çevirirmiş. Öyle olanlar da sanırım çatlatma iğnesi kullanıyorlar. Bende herhangi bir sorun yoktu sadece önceki ay iltihap oldu üşütmeden kaynaklı. Sonra da adet olunca bal kürünü kullandım doktora ağrım var diye gittim yine iltihap sandım yumurtan güzel gelişmiş, ondandır ağrın ve mutlaka değerlendir dedi. Bende çok şükür işe yaradı bu kürBen
Kiskandim yumurtalarını tavuk ciftligi kursan yeridir maşallah benim bi denecik hepKarisimlarinmi? Canim benim yumurtlamam norma iki aydi üçertane olur 22 19 18 sikintimi olur diyorsun
Hamis çok hoş durmus inşallah listedeki tum kizlan nazarliklariyla yer alir ordaOhoooo girdimmm ki hemde ilk hamiside kondurdum oraya
Olunca bideneciktende olur olmayinca üçtenecikdenden olmuyor ama olcak inşallah seninde benimdeKiskandim yumurtalarını tavuk ciftligi kursan yeridir maşallah benim bi denecik hep
Sen tekrar ne zaman kan vereceksin bat gunune kadar bekle bence stres yapmamak icin sürekli kan verip durma derim benBu sayfanın en güzel yanı şu: kimseye anlatamadığın derdini, sıkıntını, çaresizliğini hiç tanımadığın insanlara dostun gibi çekinmeden anlatabiliyor olmak... iyi ki varsınız güzel yürekli bayanlar maşallah bu samimiyeti veren grubumuza
Bana taktığınız nazarlık için de teşekkürler, darısı en yakın zamanda hepinize inşallah
Çarşambadan sonra vermeyi düşünüyorum, aynı fikirdeyim bi adetin ilk günü geçsin de..Sen tekrar ne zaman kan vereceksin bat gunune kadar bekle bence stres yapmamak icin sürekli kan verip durma derim ben
Aynen canim hemde degerin yukselmis olur ben kimyasalda 5 gun once ogrendim 6 haftalik dusene kadar 2 gunde bir kan verdim inan ellerimin uzerinden kan almaya kalktilar damarlarim patladi ama iste heyecan stres salaklik de ne dersen de ayni seyi yasayin istemem bi çarşamba yada persembe ver birde onun sonucuna gore hesaplariz kese gorunebilecegi zaman verip muayeneye gidersin artikÇarşambadan sonra vermeyi düşünüyorum, aynı fikirdeyim bi adetin ilk günü geçsin de..
İstanbul evet calisiyorum cocuk olana kadar olursa tabiBu arada kizlar evdemisiniz calisiyomusunuz ne is yapiyonuz hangi sehirlerdesiniz
Ben evlenene kadar calisiyordum sehir degistirdim istanbuldan kesana geldim evde yatiyorum simdi malak gibi. Cocuk yapariz ise girmim dedim ama sanki ha deyince oluyomus is bakayim diyorumda kucuk yer burasi bakalim bulur muyum
İnşallah tez zamanda evde oturmaya baslarsinİstanbul evet calisiyorum cocuk olana kadar olursa tabi
İnsallah canim yaa insallah sende istediğin gibi hemen olurda çalismazsinİnşallah tez zamanda evde oturmaya baslarsin
Ayy ben cok sıkılıyorum evde esasen kimsemde yok burada evde tum gun darlandim resmen ise girsem cok iyi olurdu aslinda en azindan cocuk olana kadar mesgale olur bakalim nasip hakimizda hayirlisi olsunİnsallah canim yaa insallah sende istediğin gibi hemen olurda çalismazsin
Bu kadar sinir streste gebelige engel biliyorsun degil mi germe kendini bu kadarankaradayım çalışmıyorum evde çok bunalıyorum çatlıcam artık 4 sene oldu evleneli 26 yasındayım offfff çok bunaldım artık bebek düşünmekten kafayı yedim bu ayda yoksa ki yok burayada girmek istemiyorum kur murde uygulamicam sinir tavan yaptı
çalışıyorum ama olmuyo beceremiyorumBu kadar sinir streste gebelige engel biliyorsun degil mi germe kendini bu kadar