Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Allah Allah cnm daha önce hic öyle bi durum yaşamadım ama yumurtam catladiginda bende hafif bir kasık ve bacak ağrısı yapıyor tek tarafli. doktor yumurta catlarken dışarı çıkan sivi ağrıya sebep olur demişti

Olderseolur0606 canım bana dua edermisin annelerin duası tutar testin seninde silik çıkmış ya bugun yaptın pazartesi kan sonucu çıkıcak son umudum o
Dualarım sizlerle canım, sakin olman lazım. Ben hemen öğrenmek için özele gittim doktora gitmeden kan verdim 1 saatte sonuç çıktı. Sabret biraz daha yarına ne kaldı ki. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum

Sende gâri sizi yok bende istemediğim kadar bel kasik hangisi iyi anlamadim kimyasalin belirtileride kimyasal canimcim yaa bende yasadim sinir fazlasiyla olur inşallah normal bir gebesindir

canım batlarımız çok yakın
adına çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına
belirtilerin hepsini yaşamıştın zaten
bende yok sadece ara ara kasık batması o kadar
henüz test yapmadım kafayı çok taktım diye iki gün engel oldum kendime
yarın bi erken gebelik testi düşünüyorum
ama büyük ihtimal negatif çıkcak çünkü senin bile negatifmiş dimi evde yaptığın geriye dönük okudumda biraz

Amin canım inşallah hepimiz martta müjdeli haberi alırız. Evet ben tüm belirtileri erken yaşadım. Hala da testte çıkmadı. Ovulasyondan sonra hep kasık batması oldu. Sarı akıntı çoktu. Zaten 5. Gün yerleşme kanaması ile anladım. Sonra da sarı kahverengi akıntı oldu. Hala da devam ediyor ama ağrım kasık batması şeklinde.bugün de bel ağrısı başladı. Sanırım hala kendine yer beğenemedi ufaklık erken test yapacak kadar para vereceğine benim gibi yap kan ver istersen. Ama negatif çıkarsa da üzülme geç döllenme de olabiliyor

Ovulasyon sürecim de böyle geçti, çatlamanın 5. Günü de yerleşme oldu. Yıldız işareti olanlar da ilişki olduğunu gösteriyor. Burda hep paylaşıp arkadaşların ve özellikle Sabirsiz61 in yorumuna göre hareket etmiştim. Sonuç çok şükür gebelik oldu. Darısı herkese inşallah

Eklentiler

• P_20160221_181418.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 116
Simdide bize dua etme zamani :)) hamislerin duasi kabul olurmus bol bol dua bekliyoruz ayrica kendinede cok dikkat et :)

Dualarımda hep sizler de varsınız, Rabbim inşallah size de nasip eder bu mutlulupu en yakın zamanda
İnşallah canim. Bizler vesileyiz cok bildigimizden o olsun bu olsun demiyoruz hem kelin ilaci olsa basina surer nasibinde varmis vakti gelmis artik ve hamissin bizimki fikir vermek sadece

Canim ya yakiniz iğneden kaçgun sonra kan verdin
Canım ben herhangi bir tedavi olmadım, yani iğne falan kullanmadım. Sadece ovulasyon öncesi adetin 2.-12. günler arasında bal tarçın çörekotu karışımını kullandım bu yumurtayı geliştiriyor hormonları düzenliyor ve ovulasyon takibini yaptım. Ayrıca eşimle de sabah akşam birer kaşık bir aydan fazladır keciboynuzu özü tükettik. Bu ikisini mutlaka tavsiye ederim. Bat 3 mart ve ben dün yani 27 Şubatta test yapınca kanda çıktı

Ben
Hayirlisi canim yine buradayiz bu ayda senin haberini aliriz inşallah : )) corek otunu yapacaksin degilmi
Gecen aylarda yapmistim bana faydasi olmadigi gibi yumurtayi kiste xevirme riski var.O yumurtasii buyumeyenler icin saglikli yumurtaniz varsa hic riske girmyin derim.Size hem anne hem tecrube olarak bir kulagiizda kalsin

hiimm Hıç denemedim eğerki bu ay olmazsam önümüzdeki ay kesin yapcam inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…