- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Allah Allah cnm daha önce hic öyle bi durum yaşamadım ama yumurtam catladiginda bende hafif bir kasık ve bacak ağrısı yapıyor tek tarafli. doktor yumurta catlarken dışarı çıkan sivi ağrıya sebep olur demiştiKızlar bugün de ovulasyon testi negatif fakat şu an sırt üstü yatıyorum ve bariz bi şekilde sağ yumurtalığımı hissediyorum sanki şişmiş derimi gerdiriyor içten içten.
Sizce ne olabilir bu yumurtlama belirtisi mi ? Benim gibi olan var mı
Kendimi dinleye dinleye delirmiş de olabilirim
Dualarım sizlerle canım, sakin olman lazım. Ben hemen öğrenmek için özele gittim doktora gitmeden kan verdim 1 saatte sonuç çıktı. Sabret biraz daha yarına ne kaldı ki. İnşallah güzel haberlerini bekliyorumOlderseolur0606 canım bana dua edermisin annelerin duası tutar testin seninde silik çıkmış ya bugun yaptın pazartesi kan sonucu çıkıcak son umudum o
Sende gâri sizi yok bende istemediğim kadar bel kasik hangisi iyi anlamadim kimyasalin belirtileride kimyasal canimcim yaa bende yasadim sinir fazlasiyla olur inşallah normal bir gebesindirGunaydin bayanlar... beklenmeyen bat ıma son 6 gün... hiç bi ağrım sızım kalmadı. tek belirtim abarti derecesindeki sinirim ve duygusalliğimeşim manyaklaştın sen resmen noluyo sana diyo kimyasal gebelik geçirdiğim ayda öyle olmuştum ama adet belirtiside olabilir tabi... insallaaahhhh 22 aylık beklememin sonucunu artık pozitif olarak alırım:) hepimiz mutlu hamileler olalim
canım batlarımız çok yakınDualarım sizlerle canım, sakin olman lazım. Ben hemen öğrenmek için özele gittim doktora gitmeden kan verdim 1 saatte sonuç çıktı. Sabret biraz daha yarına ne kaldı ki. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum
Amin canım inşallah hepimiz martta müjdeli haberi alırız. Evet ben tüm belirtileri erken yaşadım. Hala da testte çıkmadı. Ovulasyondan sonra hep kasık batması oldu. Sarı akıntı çoktu. Zaten 5. Gün yerleşme kanaması ile anladım. Sonra da sarı kahverengi akıntı oldu. Hala da devam ediyor ama ağrım kasık batması şeklinde.bugün de bel ağrısı başladı. Sanırım hala kendine yer beğenemedi ufaklıkcanım batlarımız çok yakın
adına çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebişini alırsın kucağına
belirtilerin hepsini yaşamıştın zaten
bende yok sadece ara ara kasık batması o kadar
henüz test yapmadım kafayı çok taktım diye iki gün engel oldum kendime
yarın bi erken gebelik testi düşünüyorum
ama büyük ihtimal negatif çıkcak çünkü senin bile negatifmiş dimi evde yaptığın geriye dönük okudumda biraz
Simdide bize dua etme zamani :)) hamislerin duasi kabul olurmus bol bol dua bekliyoruz ayrica kendinede cok dikkat et :)Ovulasyon sürecim de böyle geçti, çatlamanın 5. Günü de yerleşme oldu. Yıldız işareti olanlar da ilişki olduğunu gösteriyor. Burda hep paylaşıp arkadaşların ve özellikleSabirsiz61 in yorumuna göre hareket etmiştim. Sonuç çok şükür gebelik oldu. Darısı herkese inşallah
Canim ya yakiniz iğneden kaçgun sonra kan verdinDualarımda hep sizler de varsınız, Rabbim inşallah size de nasip eder bu mutlulupu en yakın zamanda
İnşallah canim. Bizler vesileyiz cok bildigimizden o olsun bu olsun demiyoruz hem kelin ilaci olsa basina surer nasibinde varmis vakti gelmis artik ve hamissin bizimki fikir vermek sadeceDualarımda hep sizler de varsınız, Rabbim inşallah size de nasip eder bu mutlulupu en yakın zamanda
Anlastik canim haber veririm.
Sabirsiz inanki senin hamile kalmani en az kendim kadar istiyorum allah gönlüne göre versinİnşallah canim. Bizler vesileyiz cok bildigimizden o olsun bu olsun demiyoruz hem kelin ilaci olsa basina surer nasibinde varmis vakti gelmis artik ve hamissin bizimki fikir vermek sadece
Hayirlisi canim yine buradayiz bu ayda senin haberini aliriz inşallah : )) corek otunu yapacaksin degilmiSabirsiz61 canim dun aksam soktu benim ki bu arada bu ay erken olmus oldum 25 mart yeni regl tarihim.Tam. 13. Gun tumurtlamisim. Onumuzdeki ay a ornek olsun
İnşallah canim benim bende en az kendim kadar seviniyorum buradan aldigim alacagim hamileyim haberine Rabbbim yuzumuzu guldursun tez zamanda hayirlisiyla inşallahSabirsiz inanki senin hamile kalmani en az kendim kadar istiyorum allah gönlüne göre versin
Canım ben herhangi bir tedavi olmadım, yani iğne falan kullanmadım. Sadece ovulasyon öncesi adetin 2.-12. günler arasında bal tarçın çörekotu karışımını kullandım bu yumurtayı geliştiriyor hormonları düzenliyor ve ovulasyon takibini yaptım. Ayrıca eşimle de sabah akşam birer kaşık bir aydan fazladır keciboynuzu özü tükettik. Bu ikisini mutlaka tavsiye ederim. Bat 3 mart ve ben dün yani 27 Şubatta test yapınca kanda çıktıCanim ya yakiniz iğneden kaçgun sonra kan verdin
Gecen aylarda yapmistim bana faydasi olmadigi gibi yumurtayi kiste xevirme riski var.O yumurtasii buyumeyenler icin saglikli yumurtaniz varsa hic riske girmyin derim.Size hem anne hem tecrube olarak bir kulagiizda kalsinHayirlisi canim yine buradayiz bu ayda senin haberini aliriz inşallah : )) corek otunu yapacaksin degilmi
hiimm Hıç denemedim eğerki bu ay olmazsam önümüzdeki ay kesin yapcam inşallah olurCanım ben herhangi bir tedavi olmadım, yani iğne falan kullanmadım. Sadece ovulasyon öncesi adetin 2.-12. günler arasında bal tarçın çörekotu karışımını kullandım ve ovulasyon takibini yaptım. Ayrıca eşimle de sabah akşam birer kaşık bir aydan fazladır keciboynuzu özü tükettik. Bu ikisini mutlaka tavsiye ederim. Bat 3 mart ve ben dün yani 27 Şubatta test yapınca kanda çıktı