Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Slm canım bende kayseriliyim ama almanyada yaşıyorum. 16 senedir burdayım ve 3 vardiye bir matbaa da çalışıyorum. 18 aydir 3. Çocuğu istiyoruz. Kızım 14 oğlum 13 yaşında. Bu benim ikinci evliliğim ve severek evlendim. Birbirimizi çok seviyoruz. 2 yıllık evliyim. Eski hamileliklerim çok ani ve acılarla geçti hiç bir şey hatırlamıyorum. Akraba evliligiydi ve mutsuz bir evlilikten sonra şimdi severek , isteyerek ve mutlu olarak bir bebek istiyoruz eşimle. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canim 2 aksam.oncede ben o sekilde direkten dondum biliyosun yarin sabah yine yap bakalim o bantlar bazi testlerde gerçekten cok yaniltiyor

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Amin canim inşallah. Hos geldin aramiza ekliyorum senide bat listemize. İnşallah bebisini bu sefer bu kadar uzun sure beklemeden kucagina alirsin :)

Ayy ne guzel insallah Rabbim evliliginde yuzune güldüğü gibi birde evlat verip iyice taclandirir tez zamanda

Ayy ne guzel insallah Rabbim evliliginde yuzune güldüğü gibi birde evlat verip iyice taclandirir tez zamanda

Inşallah tatlım. Tamam iki evladım var onlar benim aldığım nefesim en değerli varlıklarım ama ne bilim şimdi her anın tadını çıkararak , yaşayarak bir bebek istiyorum ayrıca çocuklarım da çok istiyor. Hele kızım her ay benimle beraber hüsrana uğruyor çok üzülüyor kardeşim olmuyor diye Rabbimin ol demesini sabırsızlıkla bekliyoruz ailecek

Elbette o iki evladin yeri ayridir. Ama esinin ilk evliligimi cocugu varmi bilmiyorum oda ister hem severek huzurlu olunan bir ortamda insan 5 tanede varsa o duyguyu tekrar yasamak ister muhakkak :)

Benim bat a 7 gün var ve dünden beri çok başım ağrıyor. Dün sabah sağ kasığım 5 dk falan segirdi eşim bile hissetti. Çok merak ediyorum . Çarşamba günü doktorda kontrolüm var hsg den sonra gelişmeleri konuşmak için. Birde kasıklarımda sürekli bir gerginlik var bacağıma vuran bir sızı. Bazen öksürdügümde yada hapsurunca bile iki büklüm oluyorum kasık batmasindan bu aksam bir ovu testi yapıcam bakalım nasıl cikicak

ben de izmirde yaşıyorum cnm kolejde öğretmenim yoğun çalışıyorum sanirim iş stresi de benim hamile kalmami olumsuz etkiledi

Acemiliğime geldi testi ona aldirdim hatta
Ne zaman tekrar bakayim sizce??
cnm her gün ayni saatlerde terarla testleri bu ay bi görmüş ol durumunu. lh seviyende yükselme olursa ikinci çizgi koyu cikar diğer günlerde bazen silik çıkıyor bazen hiç çıkmıyor değişiyor hergün ama ikisi de negatif kabul ediliyor. idrarini en az 3-4 saat tutup yapmaya ve bu sürede fazla sıvı almamaya dikkat et. ovulasyon testlerini 5 ay kullandim illaki çıkıyor eğer yumurta catliyosa. bir ay hiç çıkmadı meğer o ay yumurtam catlamamis bi de sen hiç doktora gidip hormonlarina baktirdin mi? ne kadar zamandir deniyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…