Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sabir yarin sabah yine yaparsin daha net cikar ben gordum gibi ama biliyosun dun benim testtede vardi ama fos cikti cok heyecan yapma insallah yarin daha bariz gorursun :)
Yarın yapmıcam artık canım ınan gücüm kalmadı kendımı temızlıge verdım ıkı katlı evım var pazartesıye kadar heryerı temızlıcem dusunmek ıstemıyorum artık

Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim :emir_bebek::KK200:

Beklenmeyen Bat Listemiz:
  1. Sabirsiz61 Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
  2. @sevyeter ------------------ 28 Şubat
  3. @AdAraS ------------------- 5 Mart
  4. Olderseolur0606 Olderseolur0606 ----------- 3 Mart
  5. @aceresin ------------------- 4 Mart
  6. @xruyax ------------------ 24 Mart
  7. yunus_ciklet yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat
  8. @loylom ------------------ 7 Mart
  9. @sevdelim ------------------- 6 Mart
  10. @sunflower ------------------ 1 Mart
  11. @kardelen384 -------------- 5 Mart
  12. @Rba8992 ---------------- 27 Şubat
  13. @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
  14. @calamityjane ------------- 23 Mart
  15. @Hayalci_almina ----------- 5 Mart
  16. @missagor ---------------- 18 Mart
  17. @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
  18. @-Lidya- ------------------- 10 Mart
  19. G gul_unl ----------------- 6 Mart
  20. @smay --------------------- 5 Mart
  21. @TEKPRENSES ------------ 27 Şubat
  22. yarensu_ yarensu_ ---------------- 1Mart
  23. @Sleepyyy ----------------- 18 Mart
  24. @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
  25. @Sanis69 ----------------- 4 Mart
  26. B Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
  27. @damlacikolata ---------------2 Mart
  28. Gullerdiyarindanbiri Gullerdiyarindanbiri ------------ 15 Mart
  29. @Pembepanterr -------------2 Mart
Canım benım bat 28 gunde oluyordu 26ya ındı o hesapla 15 mart dıyorum benı de ekler mısın :KK6:

Evet canim hamilesin bat gunu degerin yuksek ihtimalle 80 den asagiya olmaz buda cok guzel bir deger gozun aydin Rabbim saglikla hayirla.kucagina almayi.nasip etsin topigimizin ilk hamisi sensin. Kendine cok.dikkat et ani hareketlerden kacin bol.bol su ic.
Amin amin, Çok teşekkürler canım, darısı başınıza inşallah. Sizlerin desteği ile oldu. Kan ver demesen ben idrar testine aldanıp yok derdim

Yok canım hastalıga duş iyi olur sıcacık su duşunu al hem kan dolaşımın hızlanır daha iii olur 4 saatten kes sıvı alımını 2 saatini tut idrarını Allahım gönlüne göre versin
hımm öğlen 11 gibi yapmıştım bir de 9 gibi falan yapayım o zaman. teşekkür ederim canım. grip oldum da duş alırsam iyice hastalanırım diye korkuyorum o yüzden yarına bırakayım demiştim ama yine de içim içimi yiyor

X