- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Canim henuz catlamamis gozukuyor testlere gore kacinci gunundesin kac gunde adet goruyorsunBayanlar bunu yorumlar misiniz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim henuz catlamamis gozukuyor testlere gore kacinci gunundesin kac gunde adet goruyorsunBayanlar bunu yorumlar misiniz??
Canim golge gordum ben sanki.orda :)) erken gebelik testimi buCanım bıdaha cektım bı bakarmısın bıde arkdsllarımında dedıgı gıbı bıze bı test yapıp atarmısın nası cıkıyo
ay ben yeni gördüm canım ya çok sevindim inşallah yükselir değerlerin :)Kızlaaaaarrrrr hamile miyimmm
sabah kan verdim şimdi aradım sonuç için, hayırlı olsun dedi. Değer 5.94 çıktı, bat 3 mart. Sizce hamile miyimm? Elim ayağım titriyor resmen
bi hayalet çizgi gördüm ben canım inşallah hamilesindir
Yok kuzum normal test bu hamıle olan arkadaşında testınde cok net dgl ya umutlandım bıan olabılırmı kıCanim golge gordum ben sanki.orda :)) erken gebelik testimi bu
Sabir yarin sabah yine yaparsin daha net cikar ben gordum gibi ama biliyosun dun benim testtede vardi ama fos cikti cok heyecan yapma insallah yarin daha bariz gorursun :)Yok kuzum normal test bu hamıle olan arkadaşında testınde cok net dgl ya umutlandım bıan olabılırmı kı
Kuzum dun kanı verdım pazartesıye kaldı beklemek cooooookkkk zoryarensu_ canım sabah tekrarla testi olmadı kan testi yaptır. Sabah ben çok üzüldüm test negatif bunca ağrı ne peki diye.. kanda çıktı. Darısı başınıza inşallah sakın üZülme lütfen
Canim kirmiziya dönsün oyle haberleselim olmaz.mi :)Olderseolur0606 Canim tebrikler . Sabirsiz61 ben kahverengi bugun pedi doldurmadim ustelik erkende geldi istersen beni listeden sil canim yeni bat ekleyelim
Yarın yapmıcam artık canım ınan gücüm kalmadı kendımı temızlıge verdım ıkı katlı evım var pazartesıye kadar heryerı temızlıcem dusunmek ıstemıyorum artıkSabir yarin sabah yine yaparsin daha net cikar ben gordum gibi ama biliyosun dun benim testtede vardi ama fos cikti cok heyecan yapma insallah yarin daha bariz gorursun :)
Bence dikkat et.temizlik falan derken bebis varken en dikkat etmen gereken gunler bunlar sonra uzulmeyelimYarın yapmıcam artık canım ınan gücüm kalmadı kendımı temızlıge verdım ıkı katlı evım var pazartesıye kadar heryerı temızlıcem dusunmek ıstemıyorum artık
Bana da dua etcnm hamis lerin duası kabul olurinş.canım dua et
Anlastik canim haber veririm.Canim kirmiziya dönsün oyle haberleselim olmaz.mi :)
Sat 12 subat. Bat 10 mart. adet başlangıcına 1 dersek şimdi 16.gundeyim. 28 gunde adet oldum geçen ay.Canim henuz catlamamis gozukuyor testlere gore kacinci gunundesin kac gunde adet goruyorsun
O zaman kaçırmış olabilirsin bence en aksamlari yapiodun dimi sadeceSat 12 subat. Bat 10 mart. adet başlangıcına 1 dersek şimdi 16.gundeyim. 28 gunde adet oldum geçen ay.
Evet akşam 5-6 gibi yapiyordumO zaman kaçırmış olabilirsin bence en aksamlari yapiodun dimi sadece
Canım benım bat 28 gunde oluyordu 26ya ındı o hesapla 15 mart dıyorum benı de ekler mısınKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
- Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
- @sevyeter ------------------ 28 Şubat
- @AdAraS ------------------- 5 Mart
- Olderseolur0606 ----------- 3 Mart
- @aceresin ------------------- 4 Mart
- @xruyax ------------------ 24 Mart
- yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat
- @loylom ------------------ 7 Mart
- @sevdelim ------------------- 6 Mart
- @sunflower ------------------ 1 Mart
- @kardelen384 -------------- 5 Mart
- @Rba8992 ---------------- 27 Şubat
- @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
- @calamityjane ------------- 23 Mart
- @Hayalci_almina ----------- 5 Mart
- @missagor ---------------- 18 Mart
- @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
- @-Lidya- ------------------- 10 Mart
- G gul_unl ----------------- 6 Mart
- @smay --------------------- 5 Mart
- @TEKPRENSES ------------ 27 Şubat
- yarensu_ ---------------- 1Mart
- @Sleepyyy ----------------- 18 Mart
- @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
- @Sanis69 ----------------- 4 Mart
- B Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
- @damlacikolata ---------------2 Mart
- Gullerdiyarindanbiri ------------ 15 Mart
- @Pembepanterr -------------2 Mart
Amin amin, Çok teşekkürler canım, darısı başınıza inşallah. Sizlerin desteği ile oldu. Kan ver demesen ben idrar testine aldanıp yok derdimEvet canim hamilesin bat gunu degerin yuksek ihtimalle 80 den asagiya olmaz buda cok guzel bir deger gozun aydin Rabbim saglikla hayirla.kucagina almayi.nasip etsin topigimizin ilk hamisi sensin. Kendine cok.dikkat et ani hareketlerden kacin bol.bol su ic.
hımm öğlen 11 gibi yapmıştım bir de 9 gibi falan yapayım o zaman. teşekkür ederim canım. grip oldum da duş alırsam iyice hastalanırım diye korkuyorum o yüzden yarına bırakayım demiştim ama yine de içim içimi yiyor