Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

benimde ağrım oluyo canım hemen içiyorum bende ağrı kesici oh yat dinlen keyfine bak üzülüyo insan biliyorum bende her an olcak gibiyim olursam moralim bozulur bişey yapmam diye temizliğimi bitirdim hemen Benimde diplerim geldi aynen en iyisi bakım yapalım moralimiz yerine gelsin
İnşallah olmazsın yaa

Kızlaaaaarrrrr hamile miyimmm :anneadayı:
sabah kan verdim şimdi aradım sonuç için, hayırlı olsun dedi. Değer 5.94 çıktı, bat 3 mart. Sizce hamile miyimm? Elim ayağım titriyor resmen
Sonumda biri çıktı ayy çok sevindim canımm erken olduğu için düşük çıkmış değerin bata kadar giderek artar inşallah çok sevindimm :KK68:

İlk
sabah kan verdim şimdi aradım sonuç için, hayırlı olsun dedi. Değer 5.94 çıktı, bat 3 mart. Sizce hamile miyimm? Elim ayağım titriyor resmen
İlk tebrik benden o zaman yupiiii :)) çok sevindim hayırlı olsun kaç ay oldu düşüneli bide bu ay özel bişey yaptın mı kür filan

Sonumda biri çıktı ayy çok sevindim canımm erken olduğu için düşük çıkmış değerin bata kadar giderek artar inşallah çok sevindimm :KK68:
Teşekkürler inşallah sıkıntı çıkmaz, darısı isteyen herkese inşallah.
calamityjane calamityjane geçen ay sıvı birikmesi yaşadım çok kanamam olmuştu.6 aydır evliyim. Bu ay doğru düzgün deneyebildik. Eşim ve ben keçiboynuzu özü içtik sabah akşam. Ayrıca sadece ben adetin 2-12sinde bal çörekotu tarçın kullandım ve buradaki arkadaşların desteğiyle de ovulasyon takibi yaptım. Allah razı olsun buradaki herkesten. Bana destekleri çok oldu. Darısı hepinize inşallah

Güzel anne senı tebrık ederım testı bat gecınce tekrarlar degerının yükselmesi beklıces sımdı hayırlısıyla büyüsün göbüşünde

Burda bısı varmı:KK43: şaşı olcam artık

Eklentiler

• 20160227_140019.jpg
    20160227_140019.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 85
Canımmm çoook teşekkürler darısı başına inşallah. ben sabah idrar testi yaptım çıkmadı. Ayrıca fotoğrafın gölgede çıkmış. Bi daha çek istersen ya da kan ver.
gözün aydın olsun canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı Nasip etsin hadi bakalım inş.ayagını suruklemişsin arkandan gelen olur.

Evet canım çok yeni bi gebelik 2 güne bir testi tekrarla katlaniyomu bakalım bi de bizim için ovulasyon testi yapıp atar misin tezimizi dogrulayalim

Canımmm çoook teşekkürler darısı başına inşallah. ben sabah idrar testi yaptım çıkmadı. Ayrıca fotoğrafın gölgede çıkmış. Bi daha çek istersen ya da kan ver.

Canım bıdaha cektım bı bakarmısın bıde arkdsllarımında dedıgı gıbı bıze bı test yapıp atarmısın nası cıkıyo

Eklentiler

• 20160227_154240.jpg
    20160227_154240.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 85
X