- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Batlarimiz ayniCanım benım bat 28 gunde oluyordu 26ya ındı o hesapla 15 mart dıyorum benı de ekler mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Batlarimiz ayniCanım benım bat 28 gunde oluyordu 26ya ındı o hesapla 15 mart dıyorum benı de ekler mısın
hayirli olsun cnm :) insallah değerin katlanarak artar :)Kızlaaaaarrrrr hamile miyimmm
sabah kan verdim şimdi aradım sonuç için, hayırlı olsun dedi. Değer 5.94 çıktı, bat 3 mart. Sizce hamile miyimm? Elim ayağım titriyor resmen
ayneeeennnAyyyy biraz ayrıldım neler olmuş burada oku oku bitmedi yahuuuuu
İnsallah rabbim gonlunuze gore verir umudunuzu boş çıkarmazben hamile değilim canım. sadece bir umut öyle olmasını istediğim için yaptım.
Ayyy inş olmayız canımmm heheBatlarimiz ayni
İnşallah canim ben şimdiden takvim yaptim bileAyyy inş olmayız canımmm hehe
yumurta catladiktan sonra ağrı yapiyor cnmBi sızı var kasiklarimda şimdi. Anlayamiyorum vucudumda neler oluyor bilmek istiyorum bugun aksamki ovulasyon testimde ikinci çizgi çıkmadı, Tek çizgi oluştu.
Hadi insallah öyledir ya.yumurta catladiktan sonra ağrı yapiyor cnm
Ogun epilasyon yaptım herzamanki gibi çok acısı gebe olmadığımı anladım 26 Şubat adet oldum kısmet bu ay bakalım artikHehehe evet biz bulmus olabiliriz:) ama iste hamilelikte de aciyodur belki daha once denemis birine sormak lazim:)
TEKPRENSES canım çok teşekkürler yaşamından verdiğin önemli bilgiler için.. benim belirtiler ovulasyondan sonra hemen başladı hala da devam ediyor. İnşallah kolaylıkla atlatırım.
Darısı hepinize inşallah
Sabirsiz61 yarensu_ tekrar Teşekkürler. İnşallah hepimiz için güzel günler çok yakında. Dinlenme zamanı artık. yarensu_ sen de tenizlik yapma bence tutunmak isterken yanlış hareket engel olmasın, dikkat et kendine.
Dualarım hepinizle, siz de bana dua edin olur mu?
Kuzum stres yapma. Bu ay olmazsa ileriki aylar muhakkak göbişlerimiz dolacak. En ummadığın anda alırsın dünyada alabileceğin en güzel haberi işte o zaman dersin nasip bugüneymiş diye ve biliyor musun aslında haber hiç ummadığın anda gelmesi emin ol daha çok heyecanlanıyorsun tam ümidin bittiği anda ben burdayım diyor. O yüzden üzülmek yok kırmızıları bekliycez ve geldikten sonra kürlerimizi yapıp yeni umutlara yol açacağızAllahım bize kucağımıza alabileceğimiz ve onlarla yaşayabileceğimiz sağlıklı tam hayırlı bebişler nasip etsin kuzum üzülme nolur yılmak yok
neden u kadar geç çıkıyor sonuç ki 1 saatte net sonuç alınıyor doktorun yok diyemi öğrenemiyorsun gittiğin hastanenin internet sitresinden laboratuvar sonuçlarını görebilirsin oradan neden bakmıyorsun kiOlderseolur0606 canım bana dua edermisin annelerin duası tutar testin seninde silik çıkmış ya bugun yaptın pazartesi kan sonucu çıkıcak son umudum o
Malesef bende adet oldummmmRba899post: 45376210 .!.:Kızlar az önce biraz geldi sanırım oldum bendee
Hadi inşallahBugünkü ovulasyon ve gebelik testim
Teziniz doğru gibi çünkü ovulasyonda her gün daha da arttı t nin rengi bakalım adet günü gelince tam olur mu