Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

TEKPRENSES TEKPRENSES canım çok teşekkürler yaşamından verdiğin önemli bilgiler için.. benim belirtiler ovulasyondan sonra hemen başladı hala da devam ediyor. İnşallah kolaylıkla atlatırım.
Darısı hepinize inşallah :KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
Sabirsiz61 Sabirsiz61 yarensu_ yarensu_ tekrar Teşekkürler. İnşallah hepimiz için güzel günler çok yakında:KK47:. Dinlenme zamanı artık. yarensu_ yarensu_ sen de tenizlik yapma bence tutunmak isterken yanlış hareket engel olmasın, dikkat et kendine.
Dualarım hepinizle, siz de bana dua edin olur mu?

TEKPRENSES TEKPRENSES canım çok teşekkürler yaşamından verdiğin önemli bilgiler için.. benim belirtiler ovulasyondan sonra hemen başladı hala da devam ediyor. İnşallah kolaylıkla atlatırım.
Darısı hepinize inşallah :KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
Sabirsiz61 Sabirsiz61 yarensu_ yarensu_ tekrar Teşekkürler. İnşallah hepimiz için güzel günler çok yakında:KK47:. Dinlenme zamanı artık. yarensu_ yarensu_ sen de tenizlik yapma bence tutunmak isterken yanlış hareket engel olmasın, dikkat et kendine.
Dualarım hepinizle, siz de bana dua edin olur mu?

teşekkür ederim canım tamam dikkat edicem merak etme

Kuzum stres yapma. Bu ay olmazsa ileriki aylar muhakkak göbişlerimiz dolacak. En ummadığın anda alırsın dünyada alabileceğin en güzel haberi işte o zaman dersin nasip bugüneymiş diye ve biliyor musun aslında haber hiç ummadığın anda gelmesi emin ol daha çok heyecanlanıyorsun tam ümidin bittiği anda ben burdayım diyor. O yüzden üzülmek yok kırmızıları bekliycez ve geldikten sonra kürlerimizi yapıp yeni umutlara yol açacağız:KK19:Allahım bize kucağımıza alabileceğimiz ve onlarla yaşayabileceğimiz sağlıklı tam hayırlı bebişler nasip etsin kuzum üzülme nolur yılmak yok

tamam canım sanırım çok duygusallaştım ondan böyle oldu kafamı taktım elde degil kanı bekliyorum pazartesi çıkıcak

Olderseolur0606 Olderseolur0606 canım bana dua edermisin annelerin duası tutar testin seninde silik çıkmış ya bugun yaptın pazartesi kan sonucu çıkıcak son umudum o
neden u kadar geç çıkıyor sonuç ki 1 saatte net sonuç alınıyor doktorun yok diyemi öğrenemiyorsun gittiğin hastanenin internet sitresinden laboratuvar sonuçlarını görebilirsin oradan neden bakmıyorsun ki

X