Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlaaaaarrrrr hamile miyimmm :anneadayı:
sabah kan verdim şimdi aradım sonuç için, hayırlı olsun dedi. Değer 5.94 çıktı, bat 3 mart. Sizce hamile miyimm? Elim ayağım titriyor resmen
Hayırlı olsun canım benim ilk gebeligimde 31 gün kn verdim1,49 çıktı tam 24 saat sonra kistmi oluştu diye doktora gittim ultrason da baktı dediki yumurtan çatlamış sol yumurtaliktan oluşmuş kist yok bir daha kan bakalım dedi 13,89 çıktı yani 32.gün de sonra kimyasal olarak var ama değerin yükselmesini bekleyeceğiz dedi tam bir hafta sonra gittim 350 civarı çıktı tabi birsey görünmüyor boş gebelik olabilir hrrseye hazırlıklı olalım dedi tam bir hafta sonra gittim 5490 gibi bir değer kese var ama bebek görünmüyor dedi heci bir hafta daha geçirdim kalp atışını duyduk ve kızım şuanda 3 yaşında inşallah seninde güzel güzel artar değerin ve minnagin sana sıkı sıkı tutunur annesi

kızlar benim bat yarın da bişey soracağım bu yerleşme kanaması herkesde oluyormu yanı olmyananıda varmı? göğüslerim yine şiş başka belirti yok. geçen ay düşük yapmıştım kimyasal o zamanda çok şışdi ama çokda kasık ağrıılarım vardı. bu sefer kasık ağrısı hiç yok ama kasık ağrıları sonunda feci sancılar ve kanamayla sonuçlandı. dün test yaptım negatif idi ama hala birazcık umut var tabii bekleyelim bakalım hayırlısı

Benim iki gebeligimde de yerleşme kanaması olmadı hayırlısı olsun hakkında inşallah hamilesindir

O zaman kaçırmış olabilirsin bence en aksamlari yapiodun dimi sadece

Evet akşam 5-6 gibi yapiyordum
Canım bende 28 günde bir adet görüyorum ama benim ovulasyon günüm 17-20. Günler arasında oluyor herkesin ki kesin 14. Gün olacak diye birsey yok fazla uzun ara vermeden tüm ayı değerlendirmek gerek,

Ben 5.ne kadar test yapmayı düşünmüyorum zaten gunasiri nöbetlerim var dolayısıyla hasta ve nöbet çıkışı düşünecek ne vakit ne enerjim var maaalesef birde adet olacağımı hissediyorum negatif görmek de istemiyorum

off off antibiyotik kullanıyorum bu ay doğru düzgün değerlendirmedik mantığım hamile değilsin zaten olmada ilaç kullanıyorsun diyor ama kalbim öyle demiyor ne olur negatif çıkmasın diyor test yapacak gücüm yok en az 3 gün daha beklemem lazım

dun mutlu oldum umut ettim ama sabah test yaptım başka bi marka alıp çıkmadı son 3 gun var ama artık pazartesı gıdıp kan sonucumu bile alıcak moralım kalmadı bileklerimde kırmızı kırmızı kabaran bişiler çıktı yuzumde birsürü leke kızarıklık sitresten bittim :KK43:

Kuzum stres yapma. Bu ay olmazsa ileriki aylar muhakkak göbişlerimiz dolacak. En ummadığın anda alırsın dünyada alabileceğin en güzel haberi işte o zaman dersin nasip bugüneymiş diye ve biliyor musun aslında haber hiç ummadığın anda gelmesi emin ol daha çok heyecanlanıyorsun tam ümidin bittiği anda ben burdayım diyor. O yüzden üzülmek yok kırmızıları bekliycez ve geldikten sonra kürlerimizi yapıp yeni umutlara yol açacağız:KK19:Allahım bize kucağımıza alabileceğimiz ve onlarla yaşayabileceğimiz sağlıklı tam hayırlı bebişler nasip etsin kuzum üzülme nolur yılmak yok

X