Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızlar yumurtlamadan önce uzayıp giden akıntısı olan var mı? acaba yumurtladım mı diyorum ama testte çok koyu değildi. hatta bugün en koyusuydu yumurtlamış olsam silikleşmesi lazım değil mi? bugün 12. gün

kızlar yumurtlamadan önce uzayıp giden akıntısı olan var mı? acaba yumurtladım mı diyorum ama testte çok koyu değildi. hatta bugün en koyusuydu yumurtlamış olsam silikleşmesi lazım değil mi? bugün 12. gün
herkesde farklıdır ben 12. Gün yumurtladım 4 gün koyu çıktı sonra kayboldu 4 gün surdu

kızlar benim bat yarın da bişey soracağım bu yerleşme kanaması herkesde oluyormu yanı olmyananıda varmı? göğüslerim yine şiş başka belirti yok. geçen ay düşük yapmıştım kimyasal o zamanda çok şışdi ama çokda kasık ağrıılarım vardı. bu sefer kasık ağrısı hiç yok ama kasık ağrıları sonunda feci sancılar ve kanamayla sonuçlandı. dün test yaptım negatif idi ama hala birazcık umut var tabii bekleyelim bakalım hayırlısı

Yorumlarınıza ıhtıyacım var suna bı bakarmısınız

Eklentiler

• 20160227_154240.jpg
    20160227_154240.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 73
kızlar benim bat yarın da bişey soracağım bu yerleşme kanaması herkesde oluyormu yanı olmyananıda varmı? göğüslerim yine şiş başka belirti yok. geçen ay düşük yapmıştım kimyasal o zamanda çok şışdi ama çokda kasık ağrıılarım vardı. bu sefer kasık ağrısı hiç yok ama kasık ağrıları sonunda feci sancılar ve kanamayla sonuçlandı. dün test yaptım negatif idi ama hala birazcık umut var tabii bekleyelim bakalım hayırlısı
Olmayanıda var canım kımı ınsan adetım duzensız sanıp 3ay snra hamıle oldunu öğrenenler bıle var belırtı yok dıye sakın üzme kendını gebelık belırtılerı adet belırtılerıne cok benzer teste negatıf cıkıp adetten bıkac gun sonra pozıtıf olan var bak bgn bı arkdsımızın hamıle haberını aldık ve degerı daha sınırda cok yenı ama cok sukur kı hamıle o yuzden umut etmekten vazgeçme testı aksama dogru tekrarla yada gıt bı kan testı ver jesın cıkar

@yarensu sağol canım ama hayır öyle bişey yapmıcam geçen ayda erkenden öğrendim ne noldu düştü. bende adet gecikmesinden bir gün sonra beta hcg 17.8 çıktı nasıl sevindim 3 gün sürdü çünki kasık ağrıları hiç geçmedi.
buralarada çok fazla takılmıyorum bu yüzden kafamı çok vermemek için ...adet gününe daha 10-9 gün varken gebe testlere başlamak bence fazla abartı az sabır derim.
bu ay değilsek üzülmeyelim canım umutlar birdahaki aya ama o güneş mutlaka doğacak

Kızlar selam size bir şey sormak istiyorum . Benim sat 14 şubat normalde yumurtlama günüm 29 günde bir olduğum için yumurtlama günüm bu ayin 29 u görülüyor . Ben bir kaç gündür çok ağrılı idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum o nedenle 2 .3 gündür ilişkiye girmiyorum eşimle ama dünden beri yumurta akı şeklinde akıntım olduğunu gördüm ve tamda yumurtlama oluşacağı tarzda bir akıntı erkenmi yumurtluyorum acaba bu ay . Yada ilaçtan olabilir mi.. Beni bir aydınlatın.

Bugünkü ovulasyon ve gebelik testim
Teziniz doğru gibi çünkü ovulasyonda her gün daha da arttı t nin rengi bakalım adet günü gelince tam olur mu

Eklentiler

• P_20160227_164158.jpg
    P_20160227_164158.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 95
bence degerlendir sen ya sonra silikleşir yada daha koyu olur riske atma bi de bu durumda ikişer tane yap sabah akşam takip kaçırmamak için
hımm öğlen 11 gibi yapmıştım bir de 9 gibi falan yapayım o zaman. teşekkür ederim canım. grip oldum da duş alırsam iyice hastalanırım diye korkuyorum o yüzden yarına bırakayım demiştim ama yine de içim içimi yiyor

Kızlaaaaarrrrr hamile miyimmm :anneadayı:
sabah kan verdim şimdi aradım sonuç için, hayırlı olsun dedi. Değer 5.94 çıktı, bat 3 mart. Sizce hamile miyimm? Elim ayağım titriyor resmen
Evet canim hamilesin bat gunu degerin yuksek ihtimalle 80 den asagiya olmaz buda cok guzel bir deger gozun aydin Rabbim saglikla hayirla.kucagina almayi.nasip etsin topigimizin ilk hamisi sensin. Kendine cok.dikkat et ani hareketlerden kacin bol.bol su ic.

X