- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 35
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
herkesde farklıdır ben 12. Gün yumurtladım 4 gün koyu çıktı sonra kayboldu 4 gün surdukızlar yumurtlamadan önce uzayıp giden akıntısı olan var mı? acaba yumurtladım mı diyorum ama testte çok koyu değildi. hatta bugün en koyusuydu yumurtlamış olsam silikleşmesi lazım değil mi? bugün 12. gün
hangisi bu ovu testimi gebelikmi? test çizgisi boş canm ben bişe göremiyorum negatif malesefYorumlarınıza ıhtıyacım var suna bı bakarmısınız
Olmayanıda var canım kımı ınsan adetım duzensız sanıp 3ay snra hamıle oldunu öğrenenler bıle var belırtı yok dıye sakın üzme kendını gebelık belırtılerı adet belırtılerıne cok benzer teste negatıf cıkıp adetten bıkac gun sonra pozıtıf olan var bak bgn bı arkdsımızın hamıle haberını aldık ve degerı daha sınırda cok yenı ama cok sukur kı hamıle o yuzden umut etmekten vazgeçme testı aksama dogru tekrarla yada gıt bı kan testı ver jesın cıkarkızlar benim bat yarın da bişey soracağım bu yerleşme kanaması herkesde oluyormu yanı olmyananıda varmı? göğüslerim yine şiş başka belirti yok. geçen ay düşük yapmıştım kimyasal o zamanda çok şışdi ama çokda kasık ağrıılarım vardı. bu sefer kasık ağrısı hiç yok ama kasık ağrıları sonunda feci sancılar ve kanamayla sonuçlandı. dün test yaptım negatif idi ama hala birazcık umut var tabii bekleyelim bakalım hayırlısı
hangisi bu ovu testimi gebelikmi? test çizgisi boş canm ben bişe göremiyorum negatif malesef
canım 5 gün yapıyordum hiç koyu çıkmadı ama hep silikti bugün biraz koyu ama o da çok değil yani c çizgisi kadar koyu değilherkesde farklıdır ben 12. Gün yumurtladım 4 gün koyu çıktı sonra kayboldu 4 gün surdu
Anlamadım canım ya 16.gün yumurtladın sonra çatladı yada yumurtlamadın sen değerlendirseydin her ihtimale karşıEvet ovulasyon testi. Neden oyle olmuştur?
bi hayalet çizgi gördüm ben canım inşallah hamilesindirYorumlarınıza ıhtıyacım var suna bı bakarmısınız
bence degerlendir sen ya sonra silikleşir yada daha koyu olur riske atma bi de bu durumda ikişer tane yap sabah akşam takip kaçırmamak içincanım 5 gün yapıyordum hiç koyu çıkmadı ama hep silikti bugün biraz koyu ama o da çok değil yani c çizgisi kadar koyu değil
Çok teşekkürler inşallah sizlerin de haberini bekliyorumgözün aydın olsun canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı Nasip etsin hadi bakalım inş.ayagını suruklemişsin arkandan gelen olur.
Çok teşekkürler inşallah sizlerin de haberini bekliyorum
Canım var gibi ama emin olamadım benimkinde hiç görünmedi bileCanım bıdaha cektım bı bakarmısın bıde arkdsllarımında dedıgı gıbı bıze bı test yapıp atarmısın nası cıkıyo
hımm öğlen 11 gibi yapmıştım bir de 9 gibi falan yapayım o zaman. teşekkür ederim canım. grip oldum da duş alırsam iyice hastalanırım diye korkuyorum o yüzden yarına bırakayım demiştim ama yine de içim içimi yiyorbence degerlendir sen ya sonra silikleşir yada daha koyu olur riske atma bi de bu durumda ikişer tane yap sabah akşam takip kaçırmamak için
Evet canim hamilesin bat gunu degerin yuksek ihtimalle 80 den asagiya olmaz buda cok guzel bir deger gozun aydin Rabbim saglikla hayirla.kucagina almayi.nasip etsin topigimizin ilk hamisi sensin. Kendine cok.dikkat et ani hareketlerden kacin bol.bol su ic.Kızlaaaaarrrrr hamile miyimmm
sabah kan verdim şimdi aradım sonuç için, hayırlı olsun dedi. Değer 5.94 çıktı, bat 3 mart. Sizce hamile miyimm? Elim ayağım titriyor resmen