- 10 Şubat 2016
- 430
- 1.134
- 34
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
beyın.olarak yedım Kendımı ama haklısın yok ağır bısı yapmam canım sgl düşündüğün içinBence dikkat et.temizlik falan derken bebis varken en dikkat etmen gereken gunler bunlar sonra uzulmeyelim
Allah razi olsun canimYok canım hastalıga duş iyi olur sıcacık su duşunu al hem kan dolaşımın hızlanır daha iii olur 4 saatten kes sıvı alımını 2 saatini tut idrarını Allahım gönlüne göre versin
En erken 3 haftalikken belli oluyor hamilelik diye biliyorum. Siz nasil ogrendiniz hamileliginizi?Allah razi olsun canim
ben hamile değilim canım. sadece bir umut öyle olmasını istediğim için yaptım.En erken 3 haftalikken belli oluyor hamilelik diye biliyorum. Siz nasil ogrendiniz hamileliginizi?
ben bunu ilk izlediğimde ağlamıştım ya
Gözün aydin canim allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin darisi burdaki arkadaslarin ve benim bacimaDiğer tebrik eden tüm arkadaşlara da çok teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsin bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı
Hayırlı olsun canım benim ilk gebeligimde 31 gün kn verdim1,49 çıktı tam 24 saat sonra kistmi oluştu diye doktora gittim ultrason da baktı dediki yumurtan çatlamış sol yumurtaliktan oluşmuş kist yok bir daha kan bakalım dedi 13,89 çıktı yani 32.gün de sonra kimyasal olarak var ama değerin yükselmesini bekleyeceğiz dedi tam bir hafta sonra gittim 350 civarı çıktı tabi birsey görünmüyor boş gebelik olabilir hrrseye hazırlıklı olalım dedi tam bir hafta sonra gittim 5490 gibi bir değer kese var ama bebek görünmüyor dedi heci bir hafta daha geçirdim kalp atışını duyduk ve kızım şuanda 3 yaşında inşallah seninde güzel güzel artar değerin ve minnagin sana sıkı sıkı tutunur annesiKızlaaaaarrrrr hamile miyimmm
sabah kan verdim şimdi aradım sonuç için, hayırlı olsun dedi. Değer 5.94 çıktı, bat 3 mart. Sizce hamile miyimm? Elim ayağım titriyor resmen
kızlar benim bat yarın da bişey soracağım bu yerleşme kanaması herkesde oluyormu yanı olmyananıda varmı? göğüslerim yine şiş başka belirti yok. geçen ay düşük yapmıştım kimyasal o zamanda çok şışdi ama çokda kasık ağrıılarım vardı. bu sefer kasık ağrısı hiç yok ama kasık ağrıları sonunda feci sancılar ve kanamayla sonuçlandı. dün test yaptım negatif idi ama hala birazcık umut var tabii bekleyelim bakalım hayırlısı
O zaman kaçırmış olabilirsin bence en aksamlari yapiodun dimi sadece
Canım bende 28 günde bir adet görüyorum ama benim ovulasyon günüm 17-20. Günler arasında oluyor herkesin ki kesin 14. Gün olacak diye birsey yok fazla uzun ara vermeden tüm ayı değerlendirmek gerek,Evet akşam 5-6 gibi yapiyordum
Aayyy hadi hayirlisi inşallah olmazsin ikinci haberi aliriz test yapmadinmiKızlar ben adet olmadım halaama gelicek galiba öyle hissediyorum
Yapmadım canım ilk defa bukadar tuttum kendimi önceden daha gün gelemden yapmaya başlıyodım bu sefer içimden gelmedi yapmak tek çizgi görücem diyeAayyy hadi hayirlisi inşallah olmazsin ikinci haberi aliriz test yapmadinmi
Tamam canim ekliyorum :)Canım benım bat 28 gunde oluyordu 26ya ındı o hesapla 15 mart dıyorum benı de ekler mısın
Mutlulugunu paylasiyorum canim dikkat et kendine dinlen guzelce bebisin saglikla yerlessin :)Amin amin, Çok teşekkürler canım, darısı başınıza inşallah. Sizlerin desteği ile oldu. Kan ver demesen ben idrar testine aldanıp yok derdim
Test falan yapmadinmi canim hic ?Kızlar ben adet olmadım halaama gelicek galiba öyle hissediyorum
Yapmadım canım günüm bugündü zatenTest falan yapmadinmi canim hic ?
dun mutlu oldum umut ettim ama sabah test yaptım başka bi marka alıp çıkmadı son 3 gun var ama artık pazartesı gıdıp kan sonucumu bile alıcak moralım kalmadı bileklerimde kırmızı kırmızı kabaran bişiler çıktı yuzumde birsürü leke kızarıklık sitresten bittim
İlk hamişimiz ayyyyy çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimSonumda biri çıktı ayy çok sevindim canımm erken olduğu için düşük çıkmış değerin bata kadar giderek artar inşallah çok sevindimm