- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
23 Marta kaldı hayaller istiyorum o Mart sıpasınıAaaa senindemi erken geldi ne.oluyo kizlar size subat kisa diye erkenemi aldiniz batlari :)
Yeni bat ne canim senin listeyi guncelleyeyim.
İnşallah olmazsın yaabenimde ağrım oluyo canım hemen içiyorum bende ağrı kesici oh yat dinlen keyfine bak üzülüyo insan biliyorum bende her an olcak gibiyim olursam moralim bozulur bişey yapmam diye temizliğimi bitirdim hemen Benimde diplerim geldi aynen en iyisi bakım yapalım moralimiz yerine gelsin
İnşallah canım hayırlısı artıkİnşallah olmazsın yaa
Sonumda biri çıktı ayy çok sevindim canımm erken olduğu için düşük çıkmış değerin bata kadar giderek artar inşallah çok sevindimmKızlaaaaarrrrr hamile miyimmm
sabah kan verdim şimdi aradım sonuç için, hayırlı olsun dedi. Değer 5.94 çıktı, bat 3 mart. Sizce hamile miyimm? Elim ayağım titriyor resmen
İlk tebrik benden o zaman yupiiii :)) çok sevindim hayırlı olsun kaç ay oldu düşüneli bide bu ay özel bişey yaptın mı kür filanKızlaaaaarrrrr hamile miyimmm
sabah kan verdim şimdi aradım sonuç için, hayırlı olsun dedi. Değer 5.94 çıktı, bat 3 mart. Sizce hamile miyimm? Elim ayağım titriyor resmen
Teşekkürler inşallah sıkıntı çıkmaz, darısı isteyen herkese inşallah.Sonumda biri çıktı ayy çok sevindim canımm erken olduğu için düşük çıkmış değerin bata kadar giderek artar inşallah çok sevindimm
Kızlaaaaarrrrr hamile miyimmm
Canımmm çoook teşekkürler darısı başına inşallah. ben sabah idrar testi yaptım çıkmadı. Ayrıca fotoğrafın gölgede çıkmış. Bi daha çek istersen ya da kan ver.Burda bısı varmışaşı olcam artık
Canım ovu testi dimi bu bana sanki 15.gün akşam hareketlenme olmuş gibi geldi 16.gün hafif açılmış sankiBayanlar bunu yorumlar misiniz??
gözün aydın olsun canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı Nasip etsin hadi bakalım inş.ayagını suruklemişsin arkandan gelen olur.Canımmm çoook teşekkürler darısı başına inşallah. ben sabah idrar testi yaptım çıkmadı. Ayrıca fotoğrafın gölgede çıkmış. Bi daha çek istersen ya da kan ver.
O nasıl oluyo ki?Kizlar bal corek otu kurunu bilmiyrm ama incir havuc kuru deniyorum adetimin ilk gunu basladm ve 9oldu baslayali kisigim ve belimde agrilar olmaya basladi ins ise yarar
ne nasil canim kür mu nasıl oluyorO nasıl oluyo ki?
Evet canım çok yeni bi gebelik 2 güne bir testi tekrarla katlaniyomu bakalım bi de bizim için ovulasyon testi yapıp atar misin tezimizi dogrulayalimKızlaaaaarrrrr hamile miyimmm
Canımmm çoook teşekkürler darısı başına inşallah. ben sabah idrar testi yaptım çıkmadı. Ayrıca fotoğrafın gölgede çıkmış. Bi daha çek istersen ya da kan ver.
Canımmm çoook teşekkürler darısı başına inşallah. ben sabah idrar testi yaptım çıkmadı. Ayrıca fotoğrafın gölgede çıkmış. Bi daha çek istersen ya da kan ver.
Evet ovulasyon testi. Neden oyle olmuştur?Canım ovu testi dimi bu bana sanki 15.gün akşam hareketlenme olmuş gibi geldi 16.gün hafif açılmış sanki