Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Doğru söylüyorsun canım benim ama insanın gücüne gidiyor ya
Insanin gucune giden ne biliomusun Allah gunah yazmasinda aksam o test faciasinin ustune sicagi sicagina gittigimiz misfirlikte 20 günlük bebegi kucagima aldim iste düğümlendi bogazim Rabbim bizede tattirsin en kisa zamanda inşallah

Yok canim eminim 14 subatta kirmizilasti 15 subatta en fazla koyu oldu ve siliklesmeye basladi. 16. Gununde catlama oldu yani ben de 27. Gununde adet oldum.
Neyse en azindan gecikmemis 1~0 ondesin yeni calismalara baslayacaksin :)
Ben gecen gece yattim saga don sola don aklima gelen yaptigin hesaba bak iyiki dedim 27~28 gunde adet goruyorum 35~36 gunde gorsem senede 10 kere yumurtlayacagim. Ama boylece 13~14 kez buna sukrettim yaaaa :))

Teşekkürler canım, Hadi hayırlısı bakalım, bendeki tarif şöyle:
12 silme tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Aktarda tazesini öğütme aletleri oluyo onların öğüttür. Toz ise yaramıyormuş çünkü özel yağlar ucuyomus. Bende tam ezemedim ama yerken iyice cignedim

Canımm üzülme benimde bugün kendimi temizliğe verdim sırf heran beklemiyim diye cam bile sildim demekki bu ay hayırlı değilmiş öyle düşün umudunu yitirme

Kizlaarrr sabah kalktigimda bir iki damla camasira grlmis henuz ped kullanmadim devami gelmedi bugun 26. Gun erken olacagim sanirim ((

bu sabahta test yaptım çıkmadı sanırım hamile değiilim kan testini pazartesi vericekler ama umudum kalmadı

dun mutlu oldum umut ettim ama sabah test yaptım başka bi marka alıp çıkmadı son 3 gun var ama artık pazartesı gıdıp kan sonucumu bile alıcak moralım kalmadı bileklerimde kırmızı kırmızı kabaran bişiler çıktı yuzumde birsürü leke kızarıklık sitresten bittim

Canımm üzülme benimde bugün kendimi temizliğe verdim sırf heran beklemiyim diye cam bile sildim demekki bu ay hayırlı değilmiş öyle düşün umudunu yitirme
İki gün erken geldi benim ağrım da çok oluyo hemen ağrı kesici attım sıcak su torbamı alıp yatağa girdim :) diplerim gelmişti boya yaparım bu ay her şeyde bir hayır vardır

İki gün erken geldi benim ağrım da çok oluyo hemen ağrı kesici attım sıcak su torbamı alıp yatağa girdim :) diplerim gelmişti boya yaparım bu ay her şeyde bir hayır vardır
Aaaa senindemi erken geldi ne.oluyo kizlar size subat kisa diye erkenemi aldiniz batlari :)
Yeni bat ne canim senin listeyi guncelleyeyim.

Kizlaarrr sabah kalktigimda bir iki damla camasira grlmis henuz ped kullanmadim devami gelmedi bugun 26. Gun erken olacagim sanirim ((
benimde ağrım oluyo canım hemen içiyorum bende ağrı kesici oh yat dinlen keyfine bak üzülüyo insan biliyorum bende her an olcak gibiyim olursam moralim bozulur bişey yapmam diye temizliğimi bitirdim hemen Benimde diplerim geldi aynen en iyisi bakım yapalım moralimiz yerine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…