- 20 Mayıs 2013
- 196
- 73
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Yok canim eminim 14 subatta kirmizilasti 15 subatta en fazla koyu oldu ve siliklesmeye basladi. 16. Gununde catlama oldu yani ben de 27. Gununde adet oldum.Aaaa ovulasyonumi yanlis hesapladik kiz. Neyse hayirlisi olsun calismalara devam :) yeni bat ne yavrum guncelleyeyim listede seni.
Insanin gucune giden ne biliomusun Allah gunah yazmasinda aksam o test faciasinin ustune sicagi sicagina gittigimiz misfirlikte 20 günlük bebegi kucagima aldim iste düğümlendi bogazim Rabbim bizede tattirsin en kisa zamanda inşallahDoğru söylüyorsun canım benim ama insanın gücüne gidiyor ya
Neyse en azindan gecikmemis 1~0 ondesin yeni calismalara baslayacaksin :)Yok canim eminim 14 subatta kirmizilasti 15 subatta en fazla koyu oldu ve siliklesmeye basladi. 16. Gununde catlama oldu yani ben de 27. Gununde adet oldum.
Hadi sen guzel haber ver bize inşallahİstemiyoruuzzzz
İnşallahhh canım bugün birtek benim mi batım arkadaşlar başka kimler varHadi sen guzel haber ver bize inşallah
İnşallahhh canım bugün birtek benim mi batım arkadaşlar başka kimler var
Aynen ya ben olmasamda başkası olsun sevinelim artıkTEKPRENSES ve senin canim artik biri hamisim desin :))(
Teşekkürler canım, Hadi hayırlısı bakalım, bendeki tarif şöyle:Tamam canım bir deneyeyim. Ben ovulasyonu kaçırmadımda erken davrandım diyeyim
Ben geçmiş gebeliklerimi bir şekilde nasıl oldu bilmiyorum ama yaşadıklarımı hafızamda bulamıyorum bir nevi silmek istedim ve başardım sanırım ama acısı aynı o gün gibi yaşıyorum. Eşimle konuştuğumda ki herşeyimi anlatırım ona senin benzer akıntılar gibi ona bahsettiğimi hatırlıyor yani oluyormuş hadi hayırlısı diyelim kuzum
Aktarda tazesini öğütme aletleri oluyo onların öğüttür. Toz ise yaramıyormuş çünkü özel yağlar ucuyomus. Bende tam ezemedim ama yerken iyice cignedimCanim rondoya doktum az buz ne parcalayabildiyse o sekilde kullandim ama bu sefer aktara sorucam varsa toz alicam yoksa yine oyle yapicam evet ben o hamile kaldigim aydan bu yana yaklasik 5 kilo aldim bir sise bal yapiyo bu hepsi karisinca e ceviz badem fistik omega 3 bol peynir sut oldum besili inek gibi ama deger
Canımm üzülme benimde bugün kendimi temizliğe verdim sırf heran beklemiyim diye cam bile sildim demekki bu ay hayırlı değilmiş öyle düşün umudunu yitirmeİçimden akıp giden bişeyler var sanırım beklenmeyen an geldi off kontrol etmeye korkuyorum ne kötü bişey ya bu ay olmayacağını bildiğim halde yinede beklentiye giriyor insansizlerin hatırlı haberlerini alırım inşallah
Insanin gucune giden ne biliomusun Allah gunah yazmasinda aksam o test faciasinin ustune sicagi sicagina gittigimiz misfirlikte 20 günlük bebegi kucagima aldim iste düğümlendi bogazim Rabbim bizede tattirsin en kisa zamanda inşallah
varsa henuz gorunmez cnm rahat ol5. haftada hatta 6. haftada görenler oluyor. bak ne güzel rahim kalin çıkmış bi umut var yani rahimin aşırı kalın olmasi da iyi değilmiş yani 17mm den fazla kalın olmasi ondan 17 mm e kadar normal kabul ediyolar yazdım
Canım kesnin görünmesi için hcg nin yüksek olması gerekiyor. Benim kaybettiğim oğlumda kan vermeden önce doktor keseyi görmedi kan verdirtti değerim 1782 civarında çıkınca değerin çok yüksek keseyi görmem lazım diyerek vajinal kontrol yaptı ve ordaydı4+6 da. Belirtilerin güzel ve bu ay senden umutluyum. Eşler soruyor benimkide dahil ama ben hayırlısı diyerek geçiriyorum kuzum çünkü kaybettiğimde anladım ki herşeyi analar çekiyor babalar belli bir süreden sonra hayata hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor bu nedenle bu konuya hiç kafana takma takma ki bebiş gelsin
İki gün erken geldi benim ağrım da çok oluyo hemen ağrı kesici attım sıcak su torbamı alıp yatağa girdim :) diplerim gelmişti boya yaparım bu ay her şeyde bir hayır vardırCanımm üzülme benimde bugün kendimi temizliğe verdim sırf heran beklemiyim diye cam bile sildim demekki bu ay hayırlı değilmiş öyle düşün umudunu yitirme
Aaaa senindemi erken geldi ne.oluyo kizlar size subat kisa diye erkenemi aldiniz batlari :)İki gün erken geldi benim ağrım da çok oluyo hemen ağrı kesici attım sıcak su torbamı alıp yatağa girdim :) diplerim gelmişti boya yaparım bu ay her şeyde bir hayır vardır
Kizlaarrr sabah kalktigimda bir iki damla camasira grlmis henuz ped kullanmadim devami gelmedi bugun 26. Gun erken olacagim sanirim((
benimde ağrım oluyo canım hemen içiyorum bende ağrı kesici oh yat dinlen keyfine bak üzülüyo insan biliyorum bende her an olcak gibiyim olursam moralim bozulur bişey yapmam diye temizliğimi bitirdim hemen Benimde diplerim geldi aynen en iyisi bakım yapalım moralimiz yerine gelsinİki gün erken geldi benim ağrım da çok oluyo hemen ağrı kesici attım sıcak su torbamı alıp yatağa girdim :) diplerim gelmişti boya yaparım bu ay her şeyde bir hayır vardır