Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim haklisin ama buyuklerimizde derki annelik rahime dusunce basliyor Allah vergisi o his icine isliyor babalik ise kucagina alinca ogreniliyor erkeklerin bir kabahati yok

Sende yap hep beraber yapalim bu ay ovuyu kacirmzsin ben kulaklarını cekip dururum beraberiz artik 12 den vururuz relax

Ay canim benim cok normal bu akintilarin kirmizi renk disinda her akintin normal sayilir artik bence kan versen belki cikar hatta ilk idrarla test yapaydin keske :)

Benim yerlesme kanamam 5 gun surdu. Ilk gun koyu kahveydi, sonra giderek acildi ve normale dondu

Benim yerlesme kanamam 5 gun surdu. Ilk gun koyu kahveydi, sonra giderek acildi ve normale dondu
İnşallah öyledir canım iyice tedirgin oldum,acaba adet mi oluyorum diye.geçen ay sıvı birikmesi yüzünden çok sancı çekmistim yoksa yine mi başladı diye düşündüm.anlam veremiyorum halime hiç yaşamadığım için.

Tamam canım bir deneyeyim. Ben ovulasyonu kaçırmadımda erken davrandım diyeyim
Ben geçmiş gebeliklerimi bir şekilde nasıl oldu bilmiyorum ama yaşadıklarımı hafızamda bulamıyorum bir nevi silmek istedim ve başardım sanırım ama acısı aynı o gün gibi yaşıyorum. Eşimle konuştuğumda ki herşeyimi anlatırım ona senin benzer akıntılar gibi ona bahsettiğimi hatırlıyor yani oluyormuş hadi hayırlısı diyelim kuzum

Sende yap hep beraber yapalim bu ay ovuyu kacirmzsin ben kulaklarını cekip dururum beraberiz artik 12 den vururuz relax

Anlaştık kuzum benim bi kırmızıları görelim çalışmalara temelden start verelim, kulağımı çek sen çek yeterki
eninde sonunda o bebişler bu göbişlere gelecek o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…