Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canım kesnin görünmesi için hcg nin yüksek olması gerekiyor. Benim kaybettiğim oğlumda kan vermeden önce doktor keseyi görmedi kan verdirtti değerim 1782 civarında çıkınca değerin çok yü:KK69::21: ksek keseyi görmem lazım diyerek vajinal kontrol yaptı ve ordaydı :KK68:4+6 da. Belirtilerin güzel ve bu ay senden umutluyum. Eşler soruyor benimkide dahil ama ben hayırlısı diyerek geçiriyorum kuzum çünkü kaybettiğimde anladım ki herşeyi analar çekiyor babalar belli bir süreden sonra hayata hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor bu nedenle bu konuya hiç kafana takma takma ki bebiş gelsin
Canim haklisin ama buyuklerimizde derki annelik rahime dusunce basliyor Allah vergisi o his icine isliyor babalik ise kucagina alinca ogreniliyor erkeklerin bir kabahati yok:KK54:

Bu ay bende deniyeyim bari gerçi ben bi şu yumurtayı yakalayımda :KK70: tek ümidim akıntımın en çok olduğu zamanda ilişki yaşamam gerçi çift çizgiyi 12 saat sonra gördüm ve iş işten çoktan geçmişti :KK22: diğer günleride kocayı yakalayamadım yahu :KK70:Ama her şeyde bir hayır vardır diyorum. Artık çok istesemde kendimi rahat bıraktım sonuçta Allahımın izin verdiği birgün olacak ama değil mi?:KK66:
Sende yap hep beraber yapalim bu ay ovuyu kacirmzsin ben kulaklarını cekip dururum beraberiz artik 12 den vururuz relax :KK55::KK54:

Ben sabah aç karınla akşam da aç karınla veya yatmadan günde toplam 2 tatlı kaşığı tükettim. Deneyin tavsiye ederim. Takibini de bu defa sıkı yap. İnşallah tutar.
Benim ovu dan 4 gün sonra tahmini yerleşme kanaması da oldu, şimdi bat 3mart ama bugün akıntım açık kahverengi oldu anlam veremiyorum. Önceki günler de sarı açık kahverengi karışık akıntım oldu. Gebelik geçirenler bu akıntıyı yorumlayabilir misiniz???:110:
Ay canim benim cok normal bu akintilarin kirmizi renk disinda her akintin normal sayilir artik bence kan versen belki cikar hatta ilk idrarla test yapaydin keske :)

Ben sabah aç karınla akşam da aç karınla veya yatmadan günde toplam 2 tatlı kaşığı tükettim. Deneyin tavsiye ederim. Takibini de bu defa sıkı yap. İnşallah tutar.
Benim ovu dan 4 gün sonra tahmini yerleşme kanaması da oldu, şimdi bat 3mart ama bugün akıntım açık kahverengi oldu anlam veremiyorum. Önceki günler de sarı açık kahverengi karışık akıntım oldu. Gebelik geçirenler bu akıntıyı yorumlayabilir misiniz???:110:

Benim yerlesme kanamam 5 gun surdu. Ilk gun koyu kahveydi, sonra giderek acildi ve normale dondu

Benim yerlesme kanamam 5 gun surdu. Ilk gun koyu kahveydi, sonra giderek acildi ve normale dondu
İnşallah öyledir canım iyice tedirgin oldum,acaba adet mi oluyorum diye.geçen ay sıvı birikmesi yüzünden çok sancı çekmistim yoksa yine mi başladı diye düşündüm.anlam veremiyorum halime hiç yaşamadığım için.

Tamam canım bir deneyeyim. Ben ovulasyonu kaçırmadımda erken davrandım diyeyim :oops:
Ben geçmiş gebeliklerimi bir şekilde nasıl oldu bilmiyorum ama yaşadıklarımı hafızamda bulamıyorum bir nevi silmek istedim ve başardım sanırım ama acısı aynı o gün gibi yaşıyorum. Eşimle konuştuğumda ki herşeyimi anlatırım ona senin benzer akıntılar gibi ona bahsettiğimi hatırlıyor yani oluyormuş hadi hayırlısı diyelim kuzum

Sende yap hep beraber yapalim bu ay ovuyu kacirmzsin ben kulaklarını cekip dururum beraberiz artik 12 den vururuz relax :KK55::KK54:

Anlaştık kuzum benim :KK50:bi kırmızıları görelim çalışmalara temelden start verelim, kulağımı çek sen çek yeterki :KK15:
eninde sonunda o bebişler bu göbişlere gelecek o kadar

X