- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Cevaplar karıştı hep silik çıktı benim hamileyken git gide koyulastiBat tan kac gun once yapabiliriz
ay Allahım inş seni takip etmekten bulaşık duruyo hiç bi iş yok sadece sana odaklandım dualarım seninleKızlar kan verip geldim esimle. 8 de alicam sonucu bana dua edin inşallah test beni kandirmamistir
Ayy caninsin sagol Allah razi olsun sen islerini hallet 20dk var sonucun cikmasina henuz hallet rahat rahatay Allahım inş seni takip etmekten bulaşık duruyo hiç bi iş yok sadece sana odaklandım dualarım seninle
anca beraber kanca beraber biz okadar bekliyoruz olmaz yok sa yok ne yapalım sağlık olsun sen bizi habersiz bırakmaAyy caninsin sagol Allah razi olsun sen islerini hallet 20dk var sonucun cikmasina henuz hallet rahat rahat
Bu arada aksam oturmasina esimin arkadaşlarına gidicez hani olurya sonuc negatif cikarsa aaa sesi kesildi demesin kimse yazamam herhalde oradan simdiden solimde
Aaayyyyy ağzindan bal damliyor yaaaOooo maşallah inşallah bebişimiz yerleşmek için kendine yer beğeniyordur canım benim
Canım hayırlısı olsun sabredelim daha 4-5 günün var sanki değil miKizlar sonucum negatif yanlis alarm bozuk test magduruyum
Sağlık olsun...Kizlar sonucum negatif yanlis alarm bozuk test magduruyum
Yapma yaaa tüh neyse artik baska sefere inşanllah canim yaa sağlik olsun sikma caniniKizlar sonucum negatif yanlis alarm bozuk test magduruyum
Kizlar sonucum negatif yanlis alarm bozuk test magduruyum[/Q
Gelecek aya çalışmaya devam
canim aynen benimde öyle yumurtlamadan sonra krem gibi yoğun beyaz akinti geliyor ama son 3 aydır hep böyle olur oldu5 ve 6 Mart arkadaşlarım sizde bir belirti var mı?
Birde benim akıntım devam ediyor yoğumsu beyaz şekilde önceki hamileliklerimde devam etmiş miydi yoksa kesilmiş miydi hatırlayamadım
hayirlisi olsun cnm. peki tam olarak kaç çıktı değer? daha erken olduğu için sonradan pozitif olabilirKizlar sonucum negatif yanlis alarm bozuk test magduruyum
Sanmiyorum canim 0.06hayirlisi olsun cnm. peki tam olarak kaç çıktı değer? daha erken olduğu için sonradan pozitif olabilir
geçen ay bende adete 5 gün kala kan tesi yaptirdim negatif çıktı. o zaman arastirdim bu sekilde olup sonradan pozitife dönen insanlar okudum ama malesef o mucize bana denk gelmedi. insallah sana denk gelirSanmiyorum canim 0.06