Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Benim daha 6. Günüm ama insanın yapası geliyor gerçi bende belirti sıfır baştaki belirtilerde kayboldu yahu tutmadı sankim ama sen bekle biraz daha sık dişini :KK39:
Sikayimda bende belirti istemediğim kadar hepside ondan kaynaklimi belemiycem ama bu kez gecen aya nazaran daha farkli dün gece ateşmi dersin bu gün sağ kasiğima ani biçak batmasi deycem saplanmasimi uyku hepsi hepsi:rolleyes:

5 ve 6 Mart arkadaşlarım sizde bir belirti var mı?
Birde benim akıntım devam ediyor yoğumsu beyaz şekilde önceki hamileliklerimde devam etmiş miydi yoksa kesilmiş miydi hatırlayamadım o_O
seninle aynı gün bakalım ne olcaz belim bide karnımın alt tarafı adet olcakmışım gibi agrıyo bide belirtimi bilmiyorum ama çok afedersin ishal olmuşum herşeyden bi belirti çıkarcam ya

Erken gebelik testi yaptim. Bata 4 gun var
Kocaman bir negatif. Bu ay olmadi heralde. Hayalkirikligina ugradim biraz sanki =(

Sikayimda bende belirti istemediğim kadar hepside ondan kaynaklimi belemiycem ama bu kez gecen aya nazaran daha farkli dün gece ateşmi dersin bu gün sağ kasiğima ani biçak batmasi deycem saplanmasimi uyku hepsi hepsi:rolleyes:

Oooo maşallah inşallah bebişimiz yerleşmek için kendine yer beğeniyordur canım benim

seninle aynı gün bakalım ne olcaz belim bide karnımın alt tarafı adet olcakmışım gibi agrıyo bide belirtimi bilmiyorum ama çok afedersin ishal olmuşum herşeyden bi belirti çıkarcam ya

Hadi hayırlısı kuzum inşallah güzel haberlerini alırız :21:Bende güzel haberimi duyururum.

Olabilir degil mi. Degisebilir ozaman test yapmaya devam edeyim ilerleyen gunlerde
En doğru sonuçlar adet günü ve sonraki günlerde çıkıyor kaldıki ben kadın doğum da çalışırken biz 7-10 gün gecikmesini tavsiye ediyorduk çünkü geç döllenme yi geç yerleşmeyi hesaplamak gerek negatif her zaman doğru olmaya bilir sabırlı olalım

X