-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
inş.canım bize moral veren sendin iyi düşün iyi olsunHerif gelsin kan vermeye gidecegiz en dogru sonucu o sekilde alirim Allah inandirsin hala ihtimal vermiyorum bence test nanay :) neyse verelim kani bakalimbne cikacak inşallah sevincim kursagimda kalmaz
Sikayimda bende belirti istemediğim kadar hepside ondan kaynaklimi belemiycem ama bu kez gecen aya nazaran daha farkli dün gece ateşmi dersin bu gün sağ kasiğima ani biçak batmasi deycem saplanmasimi uyku hepsi hepsiBenim daha 6. Günüm ama insanın yapası geliyor gerçi bende belirti sıfır baştaki belirtilerde kayboldu yahu tutmadı sankim ama sen bekle biraz daha sık dişini
seninle aynı gün bakalım ne olcaz belim bide karnımın alt tarafı adet olcakmışım gibi agrıyo bide belirtimi bilmiyorum ama çok afedersin ishal olmuşum herşeyden bi belirti çıkarcam ya5 ve 6 Mart arkadaşlarım sizde bir belirti var mı?
Birde benim akıntım devam ediyor yoğumsu beyaz şekilde önceki hamileliklerimde devam etmiş miydi yoksa kesilmiş miydi hatırlayamadım
Negatif yalancı olabilir sabırlı ol sakin ol hemen pes etmeyin lütfenErken gebelik testi yaptim. Bata 4 gun var
Kocaman bir negatif. Bu ay olmadi heralde. Hayalkirikligina ugradim biraz sanki =(
Sikayimda bende belirti istemediğim kadar hepside ondan kaynaklimi belemiycem ama bu kez gecen aya nazaran daha farkli dün gece ateşmi dersin bu gün sağ kasiğima ani biçak batmasi deycem saplanmasimi uyku hepsi hepsi
Negatif yalancı olabilir sabırlı ol sakin ol hemen pes etmeyin lütfen
seninle aynı gün bakalım ne olcaz belim bide karnımın alt tarafı adet olcakmışım gibi agrıyo bide belirtimi bilmiyorum ama çok afedersin ishal olmuşum herşeyden bi belirti çıkarcam ya
En doğru sonuçlar adet günü ve sonraki günlerde çıkıyor kaldıki ben kadın doğum da çalışırken biz 7-10 gün gecikmesini tavsiye ediyorduk çünkü geç döllenme yi geç yerleşmeyi hesaplamak gerek negatif her zaman doğru olmaya bilir sabırlı olalımOlabilir degil mi. Degisebilir ozaman test yapmaya devam edeyim ilerleyen gunlerde
Cnm benim yumurtlama 19 şubatta oldu 7 gungecti böyle çıkması normal miyumurtlama
yumurtlamadan sonra öyle çıkar kaçıncıda yakaladın koyulaşmayı
Hadi hayırlısı kuzum inşallah güzel haberlerini alırızBende güzel haberimi duyururum.
Cnm benim yumurtlama 19 şubatta oldu 7 gungecti böyle çıkması normal mi
İnş.canım inş.yeterki birileri kalsın hepsi bizim mutlulugumuz olur ama ben 4 gündür yatıyorum zaten hastayım o yüzden umut yok
ben de çift çizgiyi bekleyenlerdenim bugün 11. gün
bende tutturamadım 3 kere koyu çıktı 3 er 5 er gün arayla 3 keremi yumurtladım benUmut kesmek yokkkkk ama kırmızıları görmedenbenimde umudum kalmıo o zaman ben bide yumurtlama gününü tutturamadım düşün o kadar umutsuz vakayım aslında
inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun. geçen ay testlere sinirlendim rastgele bir gün yaptım saniyesinde kopkoyu çift çizgi çıktı ama eşim hasta olduğu için pek değerlendiremedikAz kalmış hadi hayırlısı
Ben yumurtlamadan sonra hep silik gördüm git gide koyulasmistiKırılmıyorum canım benim kader arkadaşıyız sonuçta