- 20 Mayıs 2013
- 196
- 73
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Varsabi tane daha yapsanaCok korkuyorum tir tir titriyorum suan test bozukmudur ya agliycam simdi
Cok korkuyorum tir tir titriyorum suan test bozukmudur ya agliycam simdi
Canımmm yanlış görmedim değil miBana birsey soyleyin
kaç gün vardı adete onu merakettimTest varda islatmaya sey yok bekliom dolsun
ay canım inş. Ama dr 10 dk.çok bekleyene inanmayın diyo ilk 10 dak.çıkarsa vardır bozuk testte hiç bişey çıkmaz dedi bana bence var Allah seni inandırsın adam çay istedi demin tamm bi dur dedim senin yorumları okuyorum İnan senin kadar sevindimInanin bende hala kendime ayni seyi soruyorum yanlis gormuyorum dimi diye test yapicam tekrar ama idrar tutmam lazim 4 gun var bata. İnşallah test bozuk degildir ay sevinemiyorumda boyle olunca
Hadi birini seyi gelmesini hic bukadar istememisimdi meraktan patliycazzInanin bende hala kendime ayni seyi soruyorum yanlis gormuyorum dimi diye test yapicam tekrar ama idrar tutmam lazim 4 gun var bata. İnşallah test bozuk degildir ay sevinemiyorumda boyle olunca
ay canım inş. Ama dr 10 dk.çok bekleyene inanmayın diyo ilk 10 dak.çıkarsa vardır bozuk testte hiç bişey çıkmaz dedi bana bence var Allah seni inandırsın adam çay istedi demin tamm bi dur dedim senin yorumları okuyorum İnan senin kadar sevindim
Benim bugün dahil son 3 gün testlerim böyle. Kaçırdım mi yumurtlama gününü? Sat im 12 subat. Bat im 10 mart. Fotograf isimlerinde tarihler yaziyor. En koyusu bugünkü. Hergun
iğnenin vurulduğun 10. Günün içindesin demi
yumurtlamadan sonra öyle çıkar kaçıncıda yakaladın koyulaşmayıKizlar bat 6 mart ovu yaptım böyle çıktı test bi yorum yapabilirsiniz.
Benim daha 6. Günüm ama insanın yapası geliyor gerçi bende belirti sıfır baştaki belirtilerde kayboldu yahu tutmadı sankim ama sen bekle biraz daha sık dişiniKizlar sizin cizgileri görünce heycan yaptim 8. Gunumdeyim ama gidip alip bende yapcam