- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
cnm sen sabah idrariyla yapmış miydin hiç? sabah ilk idrarla daha iyi çıkıyormuş
Ayy nasıl heycanlandım bende olsun sağlık olsun canım üzülme benmde günüm yarın ha geldi ha gelicek adetimKan testine karsiyim erkenden diyen beni bile kandirip kan verdirtti ya bu test alacagi olsun
Bende hiç bi belirti yok dediğin beyaz akinti mevcutcanim aynen benimde öyle yumurtlamadan sonra krem gibi yoğun beyaz akinti geliyor ama son 3 aydır hep böyle olur oldu
Bat 3ü. Hala akıntım devam ediyor sarı kahverengi karışımı krem gibi5 ve 6 Mart arkadaşlarım sizde bir belirti var mı?
Birde benim akıntım devam ediyor yoğumsu beyaz şekilde önceki hamileliklerimde devam etmiş miydi yoksa kesilmiş miydi hatırlayamadım
Aaayyyyy ağzindan bal damliyor yaaainşallah inşallah
Kizlar sonucum negatif yanlis alarm bozuk test magduruyum
Kesinlikle katılıyorum. Hem üzülmek yok daha regl günü bile gelmedi kiAma zaten erken değilmiydi kuzum kırmızıları görmeden emin olma bence olmazsada sağlık olsun gelecek ay anca beraber kanca beraber kuzucuğum Allahımızın vardır bir bildiği hayırlısını nasip etsin bizlere
canim aynen benimde öyle yumurtlamadan sonra krem gibi yoğun beyaz akinti geliyor ama son 3 aydır hep böyle olur oldu
Bat 3ü. Hala akıntım devam ediyor sarı kahverengi karışımı krem gibi
İnşallah hepimiz veririz o güzelim haberiHadi bakalım hmiş haberi verde beyaz akıntıda umudumuz ol kuzum
İnşallah hepimiz veririz o güzelim haberi
Kizlar negatif ama bat a 2 gun var umutluyum
Sagol canim insaallah Hayirlisini diliyorum AllahtanKırmızıları görmeden umutsuzluk yok kuzu eğer bebiş yoksa da bizlerde bir anca kırmızıları görelim de yeni heyecanlara baştan başlayalım Allahımızın nasip ettiği gün olacak inşallah zaten o yüzden hiç umutsuzluk yok
Merhaba ya bende altı aydır bebek istiyorum ama olmuyo acaba doktora gidip klomene mi başlasam artık olsun istiyorum klozetin faydası olur mu bide sizde yada eşinizde herhangi bir sorun var mı?evet cnm doktor verip yumurta takibi yapıyor. yumurtlama sorunu olanlara veriliyor ya da benim gibi hiç bi sorun olmamasina ragmen uzun süredir hamile kalamayanlarada klomen tedavisi uyguluyorlar
Allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktuKiralık aşkı izleyenler varmı ? O testi bize atsalardı biz silikte olsa görürdük
Arkadaslar bu testlerimi yorumlayan olmamiss????Benim bugün dahil son 3 gün testlerim böyle. Kaçırdım mi yumurtlama gününü? Sat im 12 subat. Bat im 10 mart. Fotograf isimlerinde tarihler yaziyor. En koyusu bugünkü. Hergun 17-18 saatleri arasinda yapiyorum testleri
cnm eğer yaşın 30un üzerinde değilsen ve pko gibi bi sorunun yoksa klomen için 1 yılı doldurmayi bekle derim. ne de olsa hormon ilaci bir yığın yan etkisi, zararı var malesef. bende de eşimde sorun yoktu ama bizim 18 aydır olmuyodu üstelik aşılama bile denemiştik olmamıştı ondan doktor klomen kullandırdı inanilmaz etkili bir ayda 3 sefer yumurtaladim ama sonuç negatifMerhaba ya bende altı aydır bebek istiyorum ama olmuyo acaba doktora gidip klomene mi başlasam artık olsun istiyorum klozetin faydası olur mu bide sizde yada eşinizde herhangi bir sorun var mı?