Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

evet cnm doktor verip yumurta takibi yapıyor. yumurtlama sorunu olanlara veriliyor ya da benim gibi hiç bi sorun olmamasina ragmen uzun süredir hamile kalamayanlarada klomen tedavisi uyguluyorlar
Merhaba ya bende altı aydır bebek istiyorum ama olmuyo acaba doktora gidip klomene mi başlasam artık olsun istiyorum klozetin faydası olur mu bide sizde yada eşinizde herhangi bir sorun var mı?

Kizlar iğnenin 8. Günü normalmi yaa iğnenin etkisiyle dahi olsa bir sey yok tek çIzgi değişme ihtimali varmi

Merhaba ya bende altı aydır bebek istiyorum ama olmuyo acaba doktora gidip klomene mi başlasam artık olsun istiyorum klozetin faydası olur mu bide sizde yada eşinizde herhangi bir sorun var mı?
cnm eğer yaşın 30un üzerinde değilsen ve pko gibi bi sorunun yoksa klomen için 1 yılı doldurmayi bekle derim. ne de olsa hormon ilaci bir yığın yan etkisi, zararı var malesef. bende de eşimde sorun yoktu ama bizim 18 aydır olmuyodu üstelik aşılama bile denemiştik olmamıştı ondan doktor klomen kullandırdı inanilmaz etkili bir ayda 3 sefer yumurtaladim ama sonuç negatif bende 2 ay klomen kullanip biraktim simdi akışına biraktim yaza kadar olmazsa tüp bebek ki insallah gerek kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…