Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Benim bugün dahil son 3 gün testlerim böyle. Kaçırdım mi yumurtlama gününü? Sat im 12 subat. Bat im 10 mart. Fotograf isimlerinde tarihler yaziyor. En koyusu bugünkü. Hergun 17-18 saatleri arasinda yapiyorum testleri
cnm sanki bi tanesi daha koyu ondan önce başka test yapmış mıydın? sanki bi önceki test pozitifmis de sonradan silinmeye başlamış gibi

Ya haklısın yaşım 27 ama 2016 ya yetişsin istiyorum ne acelesi varsa :) benim eşimin morfoloji düşük doktor değerler iyi diyip ilaç bile yazmadı ama beni psikolojik olarak etkiliyo bekle bekle nereye kadar :)

Güldüm sana sabret kanda bile anca cikiyor 8.gun acele etme moralinide bozma cidden cok erken :)

Ya haklısın yaşım 27 ama 2016 ya yetişsin istiyorum ne acelesi varsa :) benim eşimin morfoloji düşük doktor değerler iyi diyip ilaç bile yazmadı ama beni psikolojik olarak etkiliyo bekle bekle nereye kadar :)
ben de 27 olmak üzereyim insallah 2016 annesi oluruz eşin için e vitamini çinko selenyum tarzi vitaminler alabilirsin bi de keçi boynuzu kuru bayaga faydalı sigara kullaniyorsa oni da biraksa çok iyi olur

Ay bende onu anlamıyorum millet korunuyor olmadik zamanda iliskiye giriyir tutuyor biz biyerlerimizi yirtiyoz gene yok bende hapla korunup arada icmesemmi acaba

Ya öyle deme çok üzüldüm bak şimdi bak tek isteyen sen değilsin ki binlerce insan hepimiz istiyoruz inancını kaybetme ben bu ay ümitsizim Mart sıpası olacak inşallah ama sana dua edecem inşallah pozitif çıkar hem Rabbim hayırlı evlat versin ister dördüncü olsun ister beşinci

ben de 27 olmak üzereyim insallah 2016 annesi oluruz eşin için e vitamini çinko selenyum tarzi vitaminler alabilirsin bi de keçi boynuzu kuru bayaga faydalı sigara kullaniyorsa oni da biraksa çok iyi olur
Eşim tuhaf bi şekilde hep sağlıklı beslenir çinko aldım içmiyor ben içeyim dedim bulantı yapıyo bende hatta acaba hamile miyim bulaştım var diye sevinmiştim bile :) keçiboynuzuna biraz ara verdik devam edelim bakalım sende 89lusun sanırım inşallah hayırlısıyla olur bebişimiz hepimizin

N
Yaş kaç ve ne kadar süre oldu düşüneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…