- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
cnm sanki bi tanesi daha koyu ondan önce başka test yapmış mıydın? sanki bi önceki test pozitifmis de sonradan silinmeye başlamış gibiBenim bugün dahil son 3 gün testlerim böyle. Kaçırdım mi yumurtlama gününü? Sat im 12 subat. Bat im 10 mart. Fotograf isimlerinde tarihler yaziyor. En koyusu bugünkü. Hergun 17-18 saatleri arasinda yapiyorum testleri
Ya ben yazacaktım bu kadar olur valla :))Kiralık aşkı izleyenler varmı ? O testi bize atsalardı biz silikte olsa görürdük
En koyu olan en son yaptığım testcnm sanki bi tanesi daha koyu ondan önce başka test yapmış mıydın? sanki bi önceki test pozitifmis de sonradan silinmeye başlamış gibi
Ya haklısın yaşım 27 ama 2016 ya yetişsin istiyorum ne acelesi varsa :) benim eşimin morfoloji düşük doktor değerler iyi diyip ilaç bile yazmadı ama beni psikolojik olarak etkiliyo bekle bekle nereye kadar :)cnm eğer yaşın 30un üzerinde değilsen ve pko gibi bi sorunun yoksa klomen için 1 yılı doldurmayi bekle derim. ne de olsa hormon ilaci bir yığın yan etkisi, zararı var malesef. bende de eşimde sorun yoktu ama bizim 18 aydır olmuyodu üstelik aşılama bile denemiştik olmamıştı ondan doktor klomen kullandırdı inanilmaz etkili bir ayda 3 sefer yumurtaladim ama sonuç negatifbende 2 ay klomen kullanip biraktim simdi akışına biraktim yaza kadar olmazsa tüp bebek ki insallah gerek kalmaz...
Erken tabi 10.gunu bekle en azindan :)Kizlar iğnenin 8. Günü normalmi yaa iğnenin etkisiyle dahi olsa bir sey yoktek çIzgi değişme ihtimali varmi
Şey seni görünce heycan yapmistim sabirsiz gittim aldim yaptim ama negatif milletin iğnenin etkisi diye iki çizgi olur bende tekErken tabi 10.gunu bekle en azindan :)
o zaman lh yükselmeye başlamış tahminen o yarina daha koyu cikar ama bence yarin 3-4 saat daha erken yapEn koyu olan en son yaptığım test
Güldüm sana sabret kanda bile anca cikiyor 8.gun acele etme moralinide bozma cidden cok erken :)Şey seni görünce heycan yapmistim sabirsiz gittim aldim yaptim ama negatif milletin iğnenin etkisi diye iki çizgi olur bende tekel mahkum bekliycem şansim olaydi hassas testten tek kalipta ayni anda girdiğim bayan almazdi şans yok yok
Bende binali kiskandim. Acaba gün gelir de eşimden ilgi görür muyum bu şekilde.geçenlerde eltimin 4.cuye hamile oLduğunu öğrendim. Hemde korunmasına rağmen nasıl ağladım görseniz. Bu konuda eşime de biraz kırgınım.Ama yapacak hiçbirşey yokNihali kıskandım mı ne :)
ben de 27 olmak üzereyim insallah 2016 annesi oluruzYa haklısın yaşım 27 ama 2016 ya yetişsin istiyorum ne acelesi varsa :) benim eşimin morfoloji düşük doktor değerler iyi diyip ilaç bile yazmadı ama beni psikolojik olarak etkiliyo bekle bekle nereye kadar :)
Ay bende onu anlamıyorum millet korunuyor olmadik zamanda iliskiye giriyir tutuyor biz biyerlerimizi yirtiyoz gene yok bende hapla korunup arada icmesemmi acabaBende binali kiskandim. Acaba gün gelir de eşimden ilgi görür muyum bu şekilde.geçenlerde eltimin 4.cuye hamile oLduğunu öğrendim. Hemde korunmasına rağmen nasıl ağladım görseniz. Bu konuda eşime de biraz kırgınım.Ama yapacak hiçbirşey yok
Ya öyle deme çok üzüldüm bak şimdiBende binali kiskandim. Acaba gün gelir de eşimden ilgi görür muyum bu şekilde.geçenlerde eltimin 4.cuye hamile oLduğunu öğrendim. Hemde korunmasına rağmen nasıl ağladım görseniz. Bu konuda eşime de biraz kırgınım.Ama yapacak hiçbirşey yok
İnş öyledir cnm yaevet cnm ya sen çok erken yaptin hem de aksam idrariyla cikmamasi normal. bi elindeki sanirim erken gebelik testi de değil. normal gebelik testleri beta hcg 50nin üzerine çıkınca gösteriyor senin suan daha az olabilir ondan çıkmıyor olabilir testte
Eşim tuhaf bi şekilde hep sağlıklı beslenir çinko aldım içmiyor ben içeyim dedim bulantı yapıyo bende hatta acaba hamile miyim bulaştım var diye sevinmiştim bile :) keçiboynuzuna biraz ara verdik devam edelim bakalım sende 89lusun sanırım inşallah hayırlısıyla olur bebişimiz hepimizinben de 27 olmak üzereyim insallah 2016 annesi oluruzeşin için e vitamini çinko selenyum tarzi vitaminler alabilirsin bi de keçi boynuzu kuru bayaga faydalı sigara kullaniyorsa oni da biraksa çok iyi olur
Yaş kaç ve ne kadar süre oldu düşüneliMevlam görelim neyler ....hayirlisi olsun inşallah hakkımızda. Hala toplayamadim kendimi .vardır bi hikmeti diyorum bir bebek görüyorum gene üzülüyorum. Öyle ışte hanımlar bu aralar tek sert ortağım tesellim sizler oldunuz kimseye bir şey de anlatamiyorsunuz
Yaş27 bir yıl oldu evleneli ve hiç korunmadik.ikimizde de sorun yokN
Yaş kaç ve ne kadar süre oldu düşüneli