- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Canin sen yapinca resim at benimkiyle kıyaslama benim yumurtlama oldu zaten ama sen kacirmis olabilrsin ne olur ne olmaz bu aksm iliski olursa iyi olurbenimki de işte böyle çıkıyor. ne demek böyle olması? 10 mart bi sonraki adet tarihim. çalıştığımdan dolayı çok takip edemiyorum formu
E
Evet adete yakın yapılan ovulasyon da silik yada aynı renk çızgi çıkıyorsa hamilelik vardır adet yaklaştıkça koyulasiyor
kırılma soylediklerime
ben seni çok iii anlıyorum canım benim kendini üzme diye dedim ben ole düşündüm bunalıma girdim 10 gün önce sancılandım devlet hastanesiydi gittim eşime ben orda dogurmam şimdiden azarladı kızdı gitmem dedim özele gidemezsin gidersen gelmem seni almaya dedi annemdeydim suyum geldi babam nereye götüreyim dedi gittigim yere dedim keşke oraya götürmeyeydim diyo babam ben keşke gitmeyeydim diyorum bitmiyo keşkeler sonu yok
aynen kırmızıları bekliyorum en erken bat lardan biriyim 28/02 bakalım.
Keşkelerle yasanmiyoki ben bu acinin üstesinden gelmek için bellir zaman sonra tekrar o dr. Gittim gözlerine bakmak için vijdanin rahatmi dedim oglum canliyken sen dokundun sen gördün dedim kadin sarilip ağladi gözlerini kaçiriyordu özel hastane devlet fark etmiyor isinin ehli merhametli olmasi yeterliben seni çok iii anlıyorum canım benim kendini üzme diye dedim ben ole düşündüm bunalıma girdim 10 gün önce sancılandım devlet hastanesiydi gittim eşime ben orda dogurmam şimdiden azarladı kızdı gitmem dedim özele gidemezsin gidersen gelmem seni almaya dedi annemdeydim suyum geldi babam nereye götüreyim dedi gittigim yere dedim keşke oraya götürmeyeydim diyo babam ben keşke gitmeyeydim diyorum bitmiyo keşkeler sonu yok
Keşkelerle yasanmiyoki ben bu acinin üstesinden gelmek için bellir zaman sonra tekrar o dr. Gittim gözlerine bakmak için vijdanin rahatmi dedim oglum canliyken sen dokundun sen gördün dedim kadin sarilip ağladi gözlerini kaçiriyordu özel hastane devlet fark etmiyor isinin ehli merhametli olmasi yeterli
öle bir haklari varmi hasta seçmek gibi bilmiyorum maruz görün ama olmamali az saygi birde suclu sizmissiniz gibi vijdan vijdan ne olarak görüyorlar insanlari bilmiyorum 9 ay kolaymi geciyor yaa sefak sayargibi saymak hayaller kuruyor insan çocuk sorun değil yeni olur nasilsa bakiliyor ama yaşamayan bilmezdaha geçen salı gittim benim adım ekranda çıktı hemşiresi dışarı çıktı gulhanım kim dedi benim dedim siz başka polikilinige gitceksiniz dedi ben seher hanımı istiyorum dedim o sizi istemiyo dedi suçlumu hissediyor kendini dedim hanfendi istemiyo dedi çıktım geldim sağlık bakanlıgını aradım dilekçe verdim cuma günü aradılar savunma hakkını kullanmış bi kılıfına uyduruyorlar
bende öyle dilekçe verdim hasta mı hekimini seçiyo yoksa Hekim mi hastasını dıye davalık oldugumuz için öyle bi hakkı varmış polis çagırsaydım polis eşliğinde girebilirmiştim ben bilemedim o korkuda yetmiştir ona bende annemin kimlik nosuyla tekrar sıra alcam gitcem bakalım ne yapcak sanki ben onu öldürmek için gittimde savunma yapıyo pislik karıöle bir haklari varmi hasta seçmek gibi bilmiyorum maruz görün ama olmamali az saygi birde suclu sizmissiniz gibi vijdan vijdan ne olarak görüyorlar insanlari bilmiyorum 9 ay kolaymi geciyor yaa sefak sayargibi saymak hayaller kuruyor insan çocuk sorun değil yeni olur nasilsa bakiliyor ama yaşamayan bilmez
Yaa vijdanli biri olsa kendi konusurdu isteğiyle suç işlemiş olursun ben olsam bu şartlarda gitmem siz bilirsiniz ama ne desem bos biliyorum ama inanki değişen bir sey olmuyor canim yaa başka bebişin varmi canimbende öyle dilekçe verdim hasta mı hekimini seçiyo yoksa Hekim mi hastasını dıye davalık oldugumuz için öyle bi hakkı varmış polis çagırsaydım polis eşliğinde girebilirmiştim ben bilemedim o korkuda yetmiştir ona bende annemin kimlik nosuyla tekrar sıra alcam gitcem bakalım ne yapcak sanki ben onu öldürmek için gittimde savunma yapıyo pislik karı
yok bebeğim.artı kötü niyetimde yok olsa 10 ay beklemezdim.artı görmek istiyorum onu ben çocugumu ne kendini ne mezarını gördüm kafayı yerim heralde görsem görmediğim içinde hayal gibi geliyo ama herşeyden önce o karı görmek istiyorum bide vazgeçiyorum bilmiyorumYaa vijdanli biri olsa kendi konusurdu isteğiyle suç işlemiş olursun ben olsam bu şartlarda gitmem siz bilirsiniz ama ne desem bos biliyorum ama inanki değişen bir sey olmuyor canim yaa başka bebişin varmi canim
ikinci çizgi var gibiBana birsey soyleyin
5dk oldu yapali hani beklemedi bile elim ayagim kesildiikinci çizgi var gibi
Hayal meyal bişeyler mi görüyorum ayyyyy hadi hayırlısıBana birsey soyleyin
Ayyyyyyyyyyy kan vermelisinn
Ben hastalandim caaaannnim ovulasyonun 11. Gununde:) 14 bana gore degilmis demek ki:)Bende aynen öyle dusundum canim