- 23 Ocak 2016
- 164
- 245
- 40
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Canim bana otopsi yaptirmak istermisin dediler dr. Kendi hatasi olduğunu kabul etmedi bende otopsi istemedim vijdanima oynadilar yarilip yirtilcak dediler hemsireler oğlum defnedildikten sonra söyleniyorki otopsiye gerek yoktu göbek bağindan anlasilir mahvoldum allaha havale ettim ama diyer insanlar adina uzgunum ona gidiyorlar dr. Pinar gökovaazman. Bana dönüp dua etki seni kurtatdik ve tekrar çocuk yapacak bir rahmin var diyor kustahca kahve içtiğim ićin bebekle es birbirinde ayrilmis dedimya allahla onun arasinda bende biliyorumki oğlumun suyu bitmisti bende sukrediyorum ama onlarin hatalari yüzünden kuzularimizin yaşam haklari ellerinden alinmamali. Canim sen gene sanslisinki yaşamis 24 saatte olsa canli dokuna bildin bebisinebende doğum yaptım 24 saat yaşadı oğlum tamamen sezeryanken normal doğum yaptırdılar bastıra bastıra karnıma s13 saat sancı sonucu buna şukur yine de çünkü bende öluyodum Allah kimse yasatmasın sanada Allah sabır versin çok zor çok mahkemeye verdim sen verdin mi
Yarın bi tane daha yap koyulasiyorsa kesin hamilesin. Bana göre bu da hamilelik gösteriyor.
Umut güzel şeyYarın bi tane daha yap koyulasiyorsa kesin hamilesin. Bana göre bu da hamilelik gösteriyor.
Yarın bi tane daha yap koyulasiyorsa kesin hamilesin. Bana göre bu da hamilelik gösteriyor.
Tek ovu kalmisti onu kullandim :) testler negatif tek bir belirtim agrim sizim goguslerde degisiklik falan hicbiseyde yok bekleyecegiz artik :)Yarın bi tane daha yap koyulasiyorsa kesin hamilesin. Bana göre bu da hamilelik gösteriyor.
ben hiç görmedim canım eşim gördü hiç ayrılmadı yanından yoğun bakımdaydı zaten plasentayı yolladılar otopsiye 3 ay görevden alındı şimdi yine hastanede göreve başladı yapabildigimiz bu oldu başka bişey yapamadık Allah bize kocalarımıza sağlık versin ne yapalım bide olur inş.desemde unutamam yavrumuCanim bana otopsi yaptirmak istermisin dediler dr. Kendi hatasi olduğunu kabul etmedi bende otopsi istemedim vijdanima oynadilar yarilip yirtilcak dediler hemsireler oğlum defnedildikten sonra söyleniyorki otopsiye gerek yoktu göbek bağindan anlasilir mahvoldum allaha havale ettim ama diyer insanlar adina uzgunum ona gidiyorlar dr. Pinar gökovaazman. Bana dönüp dua etki seni kurtatdik ve tekrar çocuk yapacak bir rahmin var diyor kustahca kahve içtiğim ićin bebekle es birbirinde ayrilmis dedimya allahla onun arasinda bende biliyorumki oğlumun suyu bitmisti bende sukrediyorum ama onlarin hatalari yüzünden kuzularimizin yaşam haklari ellerinden alinmamali. Canim sen gene sanslisinki yaşamis 24 saatte olsa canli dokuna bildin bebisine
Ne zor seyler yasamissini bizde kendimizce mizmizlaniyoruz kedi seyini gormus misali. Rabbim ayni acilari yasatmasin canim kimseye tez zamanda bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah.ben hiç görmedim canım eşim gördü hiç ayrılmadı yanından yoğun bakımdaydı zaten plasentayı yolladılar otopsiye 3 ay görevden alındı şimdi yine hastanede göreve başladı yapabildigimiz bu oldu başka bişey yapamadık Allah bize kocalarımıza sağlık versin ne yapalım bide olur inş.desemde unutamam yavrumu
Canim bana otopsi yaptirmak istermisin dediler dr. Kendi hatasi olduğunu kabul etmedi bende otopsi istemedim vijdanima oynadilar yarilip yirtilcak dediler hemsireler oğlum defnedildikten sonra söyleniyorki otopsiye gerek yoktu göbek bağindan anlasilir mahvoldum allaha havale ettim ama diyer insanlar adina uzgunum ona gidiyorlar dr. Pinar gökovaazman. Bana dönüp dua etki seni kurtatdik ve tekrar çocuk yapacak bir rahmin var diyor kustahca kahve içtiğim ićin bebekle es birbirinde ayrilmis dedimya allahla onun arasinda bende biliyorumki oğlumun suyu bitmisti bende sukrediyorum ama onlarin hatalari yüzünden kuzularimizin yaşam haklari ellerinden alinmamali. Canim sen gene sanslisinki yaşamis 24 saatte olsa canli dokuna bildin bebisine
inşaallah Allahım hepimize versin bebişleri umarım herkes hamiledir ama çok merak ediyorum sonuçlarıNe zor seyler yasamissini bizde kendimizce mizmizlaniyoruz kedi seyini gormus misali. Rabbim ayni acilari yasatmasin canim kimseye tez zamanda bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah.
keşke demicez canım keşkelerin sonu yok kendine eziyet edersin uzersin keşkeler yok sonu yok yaniAh o doktorlar yok mu o doktorlar benim sancım olduğu halde eve yolladı, o hastaneden çıkıp başka bir doktora gitmediğime o kadar azap çekiyorum ki oğlum şimdi kara toprak yerine kucağımda olurdu Allaha havale ettim
ben hiç görmedim canım eşim gördü hiç ayrılmadı yanından yoğun bakımdaydı zaten plasentayı yolladılar otopsiye 3 ay görevden alındı şimdi yine hastanede göreve başladı yapabildigimiz bu oldu başka bişey yapamadık Allah bize kocalarımıza sağlık versin ne yapalım bide olur inş.desemde unutamam yavrumu[/QUO
İnsanin basireti bağlaniyor dr. Güveniyorsu napcaksin be hamileliğimin basinda 6 dr. Değistirdim bunda karar kildim ama olmadi nasip diyorum artik burda biz onlar icin bir sey yapamadik orda onlar o minik halleriyle biz anne babalarina yardim edi ek inşallah kuzucuklarAh o doktorlar yok mu o doktorlar benim sancım olduğu halde eve yolladı, o hastaneden çıkıp başka bir doktora gitmediğime o kadar azap çekiyorum ki oğlum şimdi kara toprak yerine kucağımda olurdu Allaha havale ettim
Canimsin yaa o günlere gittim gene rabbim başka acilar göstermesin hiç birimize yeni bebislerimiz olsun inşallah çifter çifterben hiç görmedim canım eşim gördü hiç ayrılmadı yanından yoğun bakımdaydı zaten plasentayı yolladılar otopsiye 3 ay görevden alındı şimdi yine hastanede göreve başladı yapabildigimiz bu oldu başka bişey yapamadık Allah bize kocalarımıza sağlık versin ne yapalım bide olur inş.desemde unutamam yavrumu
İnsanin basireti bağlaniyor dr. Güveniyorsu napcaksin be hamileliğimin basinda 6 dr. Değistirdim bunda karar kildim ama olmadi nasip diyorum artik burda biz onlar icin bir sey yapamadik orda onlar o minik halleriyle biz anne babalarina yardim edi ek inşallah kuzucuklar[/çok duygusalım bu aralar hamileyim acaba
keşke demicez canım keşkelerin sonu yok kendine eziyet edersin uzersin keşkeler yok sonu yok yani
bende gittim geri sende benim canımsın inş. Çifter çifter herkese versin amin kimseye vermesin böyle bi acıCanimsin yaa o günlere gittim gene rabbim başka acilar göstermesin hiç birimize yeni bebislerimiz olsun inşallah çifter çifter
kırılma soylediklerimeKeşke demesekte canım ihtimaller bitiriyor insanı zaten
benimki de işte böyle çıkıyor. ne demek böyle olması? 10 mart bi sonraki adet tarihim. çalıştığımdan dolayı çok takip edemiyorum formu
Evet adete yakın yapılan ovulasyon da silik yada aynı renk çızgi çıkıyorsa hamilelik vardır adet yaklaştıkça koyulasiyorOvulasyon koyulasiyorsa hamilelik var mi demek?