- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.951
- 38
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
bendede umut yok adete 10 gün var yumurtlamadan beri geçmeyen bel bacak karın ağrısı var çok karamsarım
bugünümüze şükürler olsun ttabiki.inş.canım yaİlahi sendeen azından belirtilerin var bak bizde oda yok, umudu kesmek yok kırmızıları görmeden
En azında kayıplarımız var hamile kalabildiğimizi biliyoruz, hayırlısı ne zamansa Allahımız nasip edecek bizlere annecikler.
inş.canım ya sanada hayırlı cumalar.Hayırlı cumalar bu mübarek günde inşallah güzel haberler almaya başlarız
haklısınız vallaAma misal.aksam yaptin silik gece pik yapti sabah catladi gittin eve aksam yaparsin yine silik olur goremezsinkiii
Yerlesme kanamasi oldugunu dusunuyoruz eee yerlesmeden hemen sonra kanda hcg salinini basliyor zaten kan testinde cikar artik bence canim kimseye belirti uzerine git kan ver demem ama bence git ver eger istiyorsan ama cikarsa kiii cikacak inaniyorum bu sefer deger yukseliyormu diye stres yapip kan vermek isteyeceksin en azindan pazartesiye kadar bekle git ver kani olmaz mi hem o zamana kadar bence idrarda da cikarSabirsiz61 AdAraS benim belirtiler devam ediyor, ama bu sabah da test yaptım. Hala kocaman ve aşırı net, canımı acıtan türden tek çizgi mevcut. Bat 3 mart. Lekelenme sonrası arada göğüs ağrısı ve sarı ve açık kahverengi akıntı da devam ediyor.. sizce kanda çıkar mı?
inşallah hepimiz martta hamile olduğumuzu öğreniriz
Tek testle helede aksamki testle olabilir canim iliski olmuyorm sadece testemi bagli kalarak bekliyorsunuzhaklısınız vallabugün sancım yok. ozaman günü geçirdim mi ben?
Canim seni okadar iyi anliyorumki allah sabrini versin ayni durumu bende yasadim 42. Haftadayken bende oğlumu kaybettim dr. Hatasiyla onlar bizim meleklerimiz bizleri bekliyorlar zamanla alisacaksin inşallah tez zamanda rabbim yenisini verir sağlikli sihatli rabbim yeni acilar göstermesin tez zamanda olur insallahçok zor ben çok duygusalım o an güçlü duruyorum eve gelince yada o evden gidince çok ağlıyorum bide 10 ay oldu doğumda bebegimi kaybettik hep o anı anlatıyo ben unutmaya çalışıyorum takmıyorum artı 2 aydır iyiyim hem beden olarak hem zihin hep o anları hatırlatıyo ben daha mezara bile gitmedim hamile kalırsam yada 2.bebegim dogunca giderim dedim dayanamam çünkü git git git nasıl hatırlatıyo ay çok rahatsızım bu durumlardan
Kanda belli olsa bile aklım her an hamilelikte zaten.. haliyle ilk heyecan var mı yok mu diye oluyor. Sonra dediğin gibi değerler.. var mı bilmediğim için de aklımdan çıkaramıyorum haliyle negatifi görünce de üzülüyorum. Bugün hep birlikte test günü diye yine yapmıştım. Pazartesi kurumda yoğun olucam kanda çıkar diyorsan yarın gideyim o zamanYerlesme kanamasi oldugunu dusunuyoruz eee yerlesmeden hemen sonra kanda hcg salinini basliyor zaten kan testinde cikar artik bence canim kimseye belirti uzerine git kan ver demem ama bence git ver eger istiyorsan ama cikarsa kiii cikacak inaniyorum bu sefer deger yukseliyormu diye stres yapip kan vermek isteyeceksin en azindan pazartesiye kadar bekle git ver kani olmaz mi hem o zamana kadar bence idrarda da cikar
en son 23 şubatta olduTek testle helede aksamki testle olabilir canim iliski olmuyorm sadece testemi bagli kalarak bekliyorsunuz
Bugun 6 gun var testte cikmasi cok zordu zaten yarin 5 kaliyor zaten pazartesi yogunsan yarin ver madem kan.Kanda belli olsa bile aklım her an hamilelikte zaten.. haliyle ilk heyecan var mı yok mu diye oluyor. Sonra dediğin gibi değerler.. var mı bilmediğim için de aklımdan çıkaramıyorum haliyle negatifi görünce de üzülüyorum. Bugün hep birlikte test günü diye yine yapmıştım. Pazartesi kurumda yoğun olucam kanda çıkar diyorsan yarın gideyim o zaman
O zamn her ihtimale karsi bugunde iliski olursa iyi olur canim. Sabah 11~12 aksamda 6~7 gibi iki kez yaparsan kacirmazsin. Adet dongun kac gunse o sayidan her ihtimale karsi 14 degil 16 cikart o gunlerden itibaren gunde iki kez yap o tarih oncesinde ise saat 1~2 gibi gunde bir kez yap.en son 23 şubatta oldubu testi en uygun günün hangi saatinde yapmam doğru sonuç verir peki?
kanda çıkabilir cnmSabirsiz61 AdAraS benim belirtiler devam ediyor, ama bu sabah da test yaptım. Hala kocaman ve aşırı net, canımı acıtan türden tek çizgi mevcut. Bat 3 mart. Tahmini yerleşme Lekelenmesi sonrası arada göğüs ağrısı ve sarı ve açık kahverengi akıntı da devam ediyor.. sizce kanda çıkar mı?
inşallah hepimiz martta hamile olduğumuzu öğreniriz
yapmadım canım Herkese hayırlı Cumalr inşallah herkez güzel haberler alır Şimdi işteyim ya akşam ya yarın sabah tekrarlayacağım canım.yunus_ciklet naptin canim ?
bende doğum yaptım 24 saat yaşadı oğlum tamamen sezeryanken normal doğum yaptırdılar bastıra bastıra karnıma s13 saat sancı sonucu buna şukur yine de çünkü bende öluyodum Allah kimse yasatmasın sanada Allah sabır versin çok zor çok mahkemeye verdim sen verdin miCanim seni okadar iyi anliyorumki allah sabrini versin ayni durumu bende yasadim 42. Haftadayken bende oğlumu kaybettim dr. Hatasiyla onlar bizim meleklerimiz bizleri bekliyorlar zamanla alisacaksin inşallah ttez zamanda rabbim yenisini verir sağlikli sihatli rabbim yeni acilar göstermesin tez zamanda olur insallah
aynen kırmızıları bekliyorum en erken bat lardan biriyim 28/02 bakalım.Allahtan ümit kesilmez, ne demiştik kırmızıları görmeden umudumuz tükenmeyecek
adet gunune kadar mı yapılmalı ovulasyon testleri?O zamn her ihtimale karsi bugunde iliski olursa iyi olur canim. Sabah 11~12 aksamda 6~7 gibi iki kez yaparsan kacirmazsin. Adet dongun kac gunse o sayidan her ihtimale karsi 14 degil 16 cikart o gunlerden itibaren gunde iki kez yap o tarih oncesinde ise saat 1~2 gibi gunde bir kez yap.
Hayir koyulastiktan sonra tekrar yapiyorsun siliniyor catladigini anliyorsun birakiyorsun zaten yapmayi.adet gunune kadar mı yapılmalı ovulasyon testleri?
Hayır canım pik yaptığını ve sonraki gün silikleştiğini görmen yeterli sonrası adeti bekliyoruz zatenadet gunune kadar mı yapılmalı ovulasyon testleri?