- 16 Ocak 2016
- 331
- 654
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
bat ım 10 mart. sat ım 12 şubat. 22 şubatta ovulasyon testi yapımaya başladım.iki gündür ara ara sancı giriyor kasıklarıma. bazen bıçak batması gibi bazen sızı şeklinde. belimde de adet olacakmışım gibi bi ağrı oluyo ara ara. ama t silik çıkıyor..Kaçıncı günündesin?
Gunaydinn testi gunde ikinkez yapmaya basladin dimi aksama sabaha yumurtan catlayabilir gun olarak oyle dusunuyorumbat ım 10 mart. sat ım 12 şubat. 22 şubatta ovulasyon testi yapımaya başladım.iki gündür ara ara sancı giriyor kasıklarıma. bazen bıçak batması gibi bazen sızı şeklinde. belimde de adet olacakmışım gibi bi ağrı oluyo ara ara. ama t silik çıkıyor..
Benim bat 2 martKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart - @sevyeter ------------------ 28 Şubat
AdAraS ------------------- 5 Mart - @Olderseolur4406 ----------- 3 Mart
- @aceresin ------------------- 4 Mart
- @xruyax ------------------ 24 Mart
yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat - @loylom ------------------ 7 Mart
- @sevdelim ------------------- 6 Mart
sunflower ------------------ 1 Mart - @kardelen384 -------------- 5 Mart
- @Rba8992 ---------------- 27 Şubat
- @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
- @calamityjane ------------- 29 Şubat
ShinSeGi ----------- 5 Mart - @missagor ---------------- 18 Mart
- @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
- @-Lidya- ------------------- 10 Mart
- G gul_unl ----------------- 6 Mart
- @smay --------------------- 5 Mart
TEKPRENSES ------------ 27 Şubat - @yarensu_ ---------------- 1Mart
- @Sleepyyy ----------------- 18 Mart
- @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
- @Sanis69 ----------------- 4 Mart
- @Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
Canim 3 ~ 4 saat idrarini tut o zaman yapabilirsin zaten bata 4 gun kalmis sorun degil :))yardım istiyorum özellikle danışmanımSabirsiz61 senden :)
şimdi bu erken gebelik testini öğlen yapsam olmaz mı
hani ilk idrarla yapın falan deniliyor ya
Canim 3 ~ 4 saat idrarini tut o zaman yapabilirsin zaten bata 4 gun kalmis sorun degil :))
Canımm çok teşekkür ederim dediklerine aynen katılıyorum Çok sağol Allah razı olsun iyi olduk bunları okumak :)Bak canim benim 9aydr bnde bi cok durumla karsiastm bir test te bir cizgi bir p harfi cikti bi testte bir cizgi bir yan yatms cizgi cikti bunlar farkli markalrdi moralini yuksek tut biz neden burdayz bi dusun evde tek basimiza kendimizi yiyrz kafamzdn atamiyrz birbirimze destk olmak icin bi silkelen pozitf dusun sonc negatifsede nasip demkki bu ayda degilms rabbim en dogru zamnda kucaklatrimizi hayrli evladlrimzla doldrsn uzulmek yok lutfn
Bende umut az canim test bugunde negatif kaldi 4 :))))Bu arada listeye baktımda Mart başı hamiş patlaması yaşanacak Allahımız nasip ederse, karnavala dönecek burası
seninle benim batlar ayniydi sanirim 5 mart dimi? bende de valla hiç bi belirti yok sadece 4. gün belim ağrıdı çok 5. gün bacaklarım bugun hala hafif bacaklarim agriyor ama öğretmenim yorgunluktandir diye düşünüyorumKızlar bu belirtiler yumurtlamadan kaç gün sonra başladı sizlerde? Benim yumurta çatladıktan 6 . Günümdeyim ama ne batma ne ağrı ne şişme hiç bir belirti yok. Zaten umutsuzum bu belirtiler olmadıkça daha da umutsuzlaşıyorum
hayırGunaydinn testi gunde ikinkez yapmaya basladin dimi aksama sabaha yumurtan catlayabilir gun olarak oyle dusunuyorum
Ama misal.aksam yaptin silik gece pik yapti sabah catladi gittin eve aksam yaparsin yine silik olur goremezsinkiiihayırsadece akşamları eve gittiğimde yapıyorum. ve şimdi yanımda test yok
Sen bel ve bacak agrisi varken umutsuzsan ben hepten bittim o zaman guzel belirtiler bunlar iyi dusun iyi olsun :)bendede umut yok adete 10 gün var yumurtlamadan beri geçmeyen bel bacak karın ağrısı var çok karamsarım
var agrılar ama ben üşüttüm galiba ondan umudumu kestim bakalım kimler hamiş olcakSen bel ve bacak agrisi varken umutsuzsan ben hepten bittim o zaman guzel belirtiler bunlar iyi dusun iyi olsun :)
Bende umut az canim test bugunde negatif kaldi 4 :))))
seninle benim batlar ayniydi sanirim 5 mart dimi? bende de valla hiç bi belirti yok sadece 4. gün belim ağrıdı çok 5. gün bacaklarım bugun hala hafif bacaklarim agriyor ama öğretmenim yorgunluktandir diye düşünüyorum