Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kaçıncı günündesin?
bat ım 10 mart. sat ım 12 şubat. 22 şubatta ovulasyon testi yapımaya başladım.iki gündür ara ara sancı giriyor kasıklarıma. bazen bıçak batması gibi bazen sızı şeklinde. belimde de adet olacakmışım gibi bi ağrı oluyo ara ara. ama t silik çıkıyor..

Gunaydinn testi gunde ikinkez yapmaya basladin dimi aksama sabaha yumurtan catlayabilir gun olarak oyle dusunuyorum

yardım istiyorum özellikle danışmanım Sabirsiz61 senden :)
şimdi bu erken gebelik testini öğlen yapsam olmaz mı
hani ilk idrarla yapın falan deniliyor ya

Benim bat 2 mart

Canımm çok teşekkür ederim dediklerine aynen katılıyorum Çok sağol Allah razı olsun iyi olduk bunları okumak :)

Kızlar bu belirtiler yumurtlamadan kaç gün sonra başladı sizlerde? Benim yumurta çatladıktan 6 . Günümdeyim ama ne batma ne ağrı ne şişme hiç bir belirti yok. Zaten umutsuzum bu belirtiler olmadıkça daha da umutsuzlaşıyorum

seninle benim batlar ayniydi sanirim 5 mart dimi? bende de valla hiç bi belirti yok sadece 4. gün belim ağrıdı çok 5. gün bacaklarım bugun hala hafif bacaklarim agriyor ama öğretmenim yorgunluktandir diye düşünüyorum

Aynen canım battaşız Benimde hafif ağrım vardı kasıklarımda ama şuan yok bende mühendisin devamlı ayakta ve dışardayım bende üşütmeye yordum onun haricinde hiç belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…