Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Zor seyler ama dusunmemeye calis esinle mutlu ve bol cocuk sesli bi yuvaniz olsun inşallah

Canım çok üzüldüm kaybına Allah meleginin yerini hayırlı sağlıklı uzun omurlusu ile doldursun kayınvaliden çok vicdansız mis Allah yardımcın olsun

Gul_unl güzelce söylemekten anlamıyor da kırıldığını bu konuları konuşmak istemediğini sert bir şekilde söylesen anlamaz mi ya Rabbi bazı insanlar niye böyle taş kalpli seni hiç tanımıyorum benim icim yandı çocuğunu kaybettiğini okuyunca nasıl vicdanı var var mi bu insanlar da vicdan

Canım gerçekten çok üzüldüm böyle insanların var olması bile rahatsız edici sana dua edeceğim görüşürüz inşallah sende bolca dua et inşallah sağ salim kucağına alacağın minnaklarin olurda uyuz kaynanan çenesini sonsuza kadar kapatır, hoş bu tipler konuşacak birsey muhakkak bulur iyi geceler hepinize, güzel haberler alacağımız güzel günler bekliyordur sabah bizi inşallah

Kizlar icimden geldi yazayim dedim,
Kimse kimsenin moralini bozmak icin burada degil ne olur birbirinize kırılıp kendinizide uzmeyin O oyle degil, olmaz dendiğinde, bu cizginin kici yamuk duruyor, yumurtan az pismis bu ay ondan verim alamazsin dendiginde bilinki sizi dusunuyor karsinizda ki. Oyle belirti olmaz dendiginde olmasini istemedigimizden degil kendinizi kaptirmayin diye söylediğimiz gelsin akliniza. Sonucta amac gaz verip olmayan bir hayalin pesinden kosturmak degil. Kimse hayal kirikligi yasamasin, ama umudunuda kaybetmesin... Adet mi oldunuz sukredin ya olamasaydiniz. Bu ay da mi olmadi. Bunun kimyasali, bos gebeligi, mol gebeligi, dusugu, kalp atisi durani varSagliklisini hayirlisini istemeye devam edin. Hepinizi seviyorum cunku hepinizin ortak amaci evlat sahibi olmak. Ne guzel bir amac bundan daha guzel, daha sabir isteyen bir uzun bir yolculuk daha yok. Hamile kalmayla dogurmayla bitmeyecek cunku. Hepinizi opuyor kocamla ilgilenmeye gidiyorum

bu

Son düzenleme:
İnş.canım iyi geceler başını ağrıttım kusura bakma doldum iyice

kızlar ben ovulasyonda ilişki oldu ya bugünde eşimle kavga edince gidip ella denen ertesi gün hapını aldım. zaten gıtmedende çok agrım vardı kasıkta ve anormal şişme vardı karnımda şu an inmiş durumda ama .... ben bu hapı merak edip bir okuyayım dedim şaşırdım. neredeyse 10 kişiden 8 ini korumamış. bir sürü hamile kalan var.

üzülmedim bu duruma tabii ki çok üzülerek yapmıştım zaten eğer buna rağmen olacaksa bebek o zaman artık allahın taktırı demekten başka bir şey kalmaz ama kafama şu takıldı eğer gebelik varsa bu ertesi gün hapı bebeğe zarar veriyormu acaba ?

HAYAT...

evlenip aynı nefesi soludum bi adamla.Baş tacı yaptı kadınım dedi en romantiğinden gündüzde yaşattı en üzüntülüsünden bi gecede! üzüldüğüm şeyleri hep geriye dönük düşününce yüzümü bi tebessüm alıyo.meğerse bunların hepsi can sıkıntısıymış.ve sen H A Y A T seni yaşamak istedik.anladımki herkesin söylemesi ile değilde yürekten isteyince hazır oluyo insan seni aramaya...

şimdi hayatla incecik bir çizgi arıyorum .onu yaşatabilmek için ! sen belkide henüz benim hayatım olmadın ama hiç tanımadığın birisini beklemek gibi bişi bu sen gelince herşey anlamlanıcak her yer hayat dolacak.seni hissetmek istiyorum ve sen beni duy burdaki insanların hayatlarını da al getir bize ...

sorun değil geçti taktir edersinizki olumlu ufacık sey yuzumuzu gulduruyo olumsuz ufacık bişide bizi mahfedebiliyo bi yerde sende yalan yanlıs bişi sölemedin teşekkr ederm ilgine
bende anlamaya çalıştım. bütün dikkatimi verip acaba nasıl olur diye düşünürken yazdım birden.aklıma da o an boş testte denemek gelmedi.

şimdi nasılsın? kaç gün var bat a ?

ben de bugun ertesi gun hapı içtim ama sabahtan beri okuyorum neredeyse %80 inde işe yaramamış. oysa ilaç çok etkili falan yazıyor heryerde ama kızlar öyle dememiş. ilginç. ben de allak bullak oldum. iyice karıştı kafam. araya birde ilaç girdi şimdi. sabah kalktıgımda kasıgımda çokk agrı vardı hala da var. karnım aşırı şişti şimdi birazcık indi ama hala şiş

eğer ertesi gün hapı işe yaramazda gebelik olursa bu hap bebege zarar verıyor mu acaba biliyor musun ?

Bende kullandım zamanında ya ise taradı yada yumurtlama gunu deıldı uzulme herseyın hayırlısı olsun Allahın kudretınden sual olunmaz okadar mucızevı bısı sana yazılmışsa ne yaparsan yao sana gelır kötüyü dusunme hakkında hayırlısı olsun ben yerınde olsam yarın bı doktora gıderdım

Adete 5gun var bunu sabah ilk idrarla yapmadim bicok insanin adete bi kac gun kala cikmayip adet gunu cikiyomus pozitif dusunmeye calisiyorum
evet cnm ya sen çok erken yaptin hem de aksam idrariyla cikmamasi normal. bi elindeki sanirim erken gebelik testi de değil. normal gebelik testleri beta hcg 50nin üzerine çıkınca gösteriyor senin suan daha az olabilir ondan çıkmıyor olabilir testte

Ama hala umut var dimi belkide adet gunune kadar cikmicak oyle oluyomus adetten 3gun once negatif cikip adette pozitif cikmis mesela cogunda offff haklisin evde tek basima dusunsem deliririrm
arkadasimin adeti 4gün gecikti aksam test yapti cikmadi sabah doktora gitti keseyi gördüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…