Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kaçıncı günündesin?
bat ım 10 mart. sat ım 12 şubat. 22 şubatta ovulasyon testi yapımaya başladım.iki gündür ara ara sancı giriyor kasıklarıma. bazen bıçak batması gibi bazen sızı şeklinde. belimde de adet olacakmışım gibi bi ağrı oluyo ara ara. ama t silik çıkıyor..

bat ım 10 mart. sat ım 12 şubat. 22 şubatta ovulasyon testi yapımaya başladım.iki gündür ara ara sancı giriyor kasıklarıma. bazen bıçak batması gibi bazen sızı şeklinde. belimde de adet olacakmışım gibi bi ağrı oluyo ara ara. ama t silik çıkıyor..
Gunaydinn testi gunde ikinkez yapmaya basladin dimi aksama sabaha yumurtan catlayabilir gun olarak oyle dusunuyorum

Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim :emir_bebek::KK200:

Beklenmeyen Bat Listemiz:
  1. Sabirsiz61 Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
  2. @sevyeter ------------------ 28 Şubat
  3. AdAraS AdAraS ------------------- 5 Mart
  4. @Olderseolur4406 ----------- 3 Mart
  5. @aceresin ------------------- 4 Mart
  6. @xruyax ------------------ 24 Mart
  7. yunus_ciklet yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat
  8. @loylom ------------------ 7 Mart
  9. @sevdelim ------------------- 6 Mart
  10. sunflower sunflower ------------------ 1 Mart
  11. @kardelen384 -------------- 5 Mart
  12. @Rba8992 ---------------- 27 Şubat
  13. @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
  14. @calamityjane ------------- 29 Şubat
  15. ShinSeGi ShinSeGi ----------- 5 Mart
  16. @missagor ---------------- 18 Mart
  17. @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
  18. @-Lidya- ------------------- 10 Mart
  19. G gul_unl ----------------- 6 Mart
  20. @smay --------------------- 5 Mart
  21. TEKPRENSES TEKPRENSES ------------ 27 Şubat
  22. @yarensu_ ---------------- 1Mart
  23. @Sleepyyy ----------------- 18 Mart
  24. @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
  25. @Sanis69 ----------------- 4 Mart
  26. @Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
Benim bat 2 mart

Bak canim benim 9aydr bnde bi cok durumla karsiastm bir test te bir cizgi bir p harfi cikti bi testte bir cizgi bir yan yatms cizgi cikti bunlar farkli markalrdi moralini yuksek tut biz neden burdayz bi dusun evde tek basimiza kendimizi yiyrz kafamzdn atamiyrz birbirimze destk olmak icin bi silkelen pozitf dusun sonc negatifsede nasip demkki bu ayda degilms rabbim en dogru zamnda kucaklatrimizi hayrli evladlrimzla doldrsn uzulmek yok lutfn
Canımm çok teşekkür ederim dediklerine aynen katılıyorum Çok sağol Allah razı olsun iyi olduk bunları okumak :)

Kızlar bu belirtiler yumurtlamadan kaç gün sonra başladı sizlerde? Benim yumurta çatladıktan 6 . Günümdeyim ama ne batma ne ağrı ne şişme hiç bir belirti yok. Zaten umutsuzum bu belirtiler olmadıkça daha da umutsuzlaşıyorum :KK61:

Kızlar bu belirtiler yumurtlamadan kaç gün sonra başladı sizlerde? Benim yumurta çatladıktan 6 . Günümdeyim ama ne batma ne ağrı ne şişme hiç bir belirti yok. Zaten umutsuzum bu belirtiler olmadıkça daha da umutsuzlaşıyorum :KK61:
seninle benim batlar ayniydi sanirim 5 mart dimi? bende de valla hiç bi belirti yok sadece 4. gün belim ağrıdı çok 5. gün bacaklarım bugun hala hafif bacaklarim agriyor ama öğretmenim yorgunluktandir diye düşünüyorum:KK70:

seninle benim batlar ayniydi sanirim 5 mart dimi? bende de valla hiç bi belirti yok sadece 4. gün belim ağrıdı çok 5. gün bacaklarım bugun hala hafif bacaklarim agriyor ama öğretmenim yorgunluktandir diye düşünüyorum:KK70:

Aynen canım battaşız :KK19:Benimde hafif ağrım vardı kasıklarımda ama şuan yok bende mühendisin devamlı ayakta ve dışardayım bende üşütmeye yordum onun haricinde hiç belirti yok :KK51:

X