- 5 Kasım 2015
- 492
- 868
- 34
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Tabiki var bk yakin arkadsim adet oldu norml sekilde sonra adeti bitti 1hafta sonra bi ogrendikki 3haftalik hamile dusun neler olabiliyr rabbim verince kimi zamn adet bile olsn sennle oluyr iyi dusunuyrz en buyuk olay bu anlastk dimiAma hala umut var dimi belkide adet gunune kadar cikmicak oyle oluyomus adetten 3gun once negatif cikip adette pozitif cikmis mesela cogunda offff haklisin evde tek basima dusunsem deliririrm
Canım üzülmüyorum alıştım artık kürtaj olalı 14veya 15. Adetim hep ayni heyecanla bekliyorum sonuç aynı inanır misin önceleri Mustafa cecelinin hüsran diye bir şarkısı varya adet olunca sürekli o şarkı dilime dolanıyordu şimdilerde kpss iş kızım a odaklandım üstüne birde grip oldum ilaç kullanıyorum bugün itibariyle düşünecek üzülecek fırsat kalmadıUzulme lutfen dahq adet olmadin zaten adet sancısı na cok benzermis hala umut var
Vallahi bilseydim tip okurdm elimde tablet tel arastrda arastr evin aktardan farki kalmadi bu ayda hadi hyrlisi bklmAy hadi canim inşallah bebisin kopartiyordur kasiklarini
Aynem oyle ya doktor olma yolunda ilerliyoruz cok.azimliyiz maşallah
Gun icind3 bisi olmadan icimden soyle geciriyorum eger su dedigim gibi cikarsa hamileyim diyorum cikiyo mutlu oluyorum karnimin altindaki sislik ve serlik hala var bgn tuhaf bi sekilde ara ara gogsum kasiniyo dun ruyamda da gozbebeklerimin buyudugunugorup aynaya baktim ruya tabirindede aileye yeni bi uyenin katilmasi anlamina geliyo yaziyodu anlicagin herseyde bebek onume cikiyo bide burda baska bi konu altinda bi arkds resim paylasmis erken gebelikte bile cikmadi demis normwl gebelik resminin resmini atmis silik diyo ama ben baktim goremedim bile o derece silikti sonra hamile oldunu ogrenmis tum bunlari dusununce pat diye oyle sey yoktur yazilinca oturup aglamaya basladim kimse kotu niyetli dgl biliyorum ama cok hassasimCanim bak yapmislr cikmams ins ilk guzel habrmizi vercn bize bnde uzduysm cok ozur dilrm lutfnn hem bak birbirimize detek icin tanisiyrz dinliyrz l
Bak Allahim sana bi prenses bagislamis ne mutluki anneligi tatmissin benim yok ve o kdr zor gunler geciriyorum ki dikkat et kendine cok gecmis olsun en kisa zamanda guzel haberleri verirsin insCanım üzülmüyorum alıştım artık kürtaj olalı 14veya 15. Adetim hep ayni heyecanla bekliyorum sonuç aynı inanır misin önceleri Mustafa cecelinin hüsran diye bir şarkısı varya adet olunca sürekli o şarkı dilime dolanıyordu şimdilerde kpss iş kızım a odaklandım üstüne birde grip oldum ilaç kullanıyorum bugün itibariyle düşünecek üzülecek fırsat kalmadı
Insallah dedigin gibi oluyodur banada dua ediyorum bendeYaren cigim iki gebelik yaşadım ikiside adetim 2-3 gün gecikti ondan sonra kanda çıktı korkma sabret dua et Allah hakkında hayırlı olanı versin hayırlısı ile güzel sağlıklı uzun ömürlü yavruların olsun inşallah
Tamam anlastik ozaman umut ediyorum halaTabiki var bk yakin arkadsim adet oldu norml sekilde sonra adeti bitti 1hafta sonra bi ogrendikki 3haftalik hamile dusun neler olabiliyr rabbim verince kimi zamn adet bile olsn sennle oluyr iyi dusunuyrz en buyuk olay bu anlastk dimi
Bak bn oyle bir duruma geldim ki birini hamile duyayim aman tanrim bi haller oluyr pecete ile kos yataga esim ikna etcm diye neler cekiyr konusmak istemiyrm hamile olanlarla sonra cildriyrm diyrm kendimizi cok dinliyrz mesela bnm adetim yaklasrkn o bir hafta migde bulantisi bas agrilari goguslerm catlr agridan gobek cizgim iyice belirginlesr iste diyrm oldu yok anam yok kirmizi renkten su 9aydr nefrrt ettm biri soruyr e cocuk yokmu deyince bogazindan tutup cok merakliysn sen dogrt diyesm geliyr bi dugmemz yokya basip bu ay olsn diyelim allaha sukur destekci bir esim var ailem var yoksa bunalimlrn bunalimina grerdmGun icind3 bisi olmadan icimden soyle geciriyorum eger su dedigim gibi cikarsa hamileyim diyorum cikiyo mutlu oluyorum karnimin altindaki sislik ve serlik hala var bgn tuhaf bi sekilde ara ara gogsum kasiniyo dun ruyamda da gozbebeklerimin buyudugunugorup aynaya baktim ruya tabirindede aileye yeni bi uyenin katilmasi anlamina geliyo yaziyodu anlicagin herseyde bebek onume cikiyo bide burda baska bi konu altinda bi arkds resim paylasmis erken gebelikte bile cikmadi demis normwl gebelik resminin resmini atmis silik diyo ama ben baktim goremedim bile o derece silikti sonra hamile oldunu ogrenmis tum bunlari dusununce pat diye oyle sey yoktur yazilinca oturup aglamaya basladim kimse kotu niyetli dgl biliyorum ama cok hassasim
Etcen tabi bak eger yoksa bn incir kurune basldm ve aktarm esim icin icinde 100yakin bitki olan bir karism hazrldi o karisim hrm sperm kalitesini hemde yumurtaya ulasip dollenmeyi saglamasi icin gerekli tum bitkleri iceriyr eger istersn ozeldn verrm adrersiniTamam anlastik ozaman umut ediyorum hala
Süper moral kaynağı tsk ederim hemen topluyoruz kendimi muckHic bozma moralini 9gun uzun bi surec unutma bi bebek 5_6 gunde dolleniyo rahime dusuyo ins hamilesindir pozitif dusun belki icinde sen uzulursen oda etkilenir bi silkelen guldur yuzunu
aynen arkadaşım kızım demekde yok var mı bişey babanda soruyo diyo kaynanam hani kayınbabam soruyosa daha hızlı oluyo ya bebek yok diyorum ama çok üzülüyorum olursa söylerim sen sorma diyorum tmm diyo görünce tekrar soruyo kocama söyledim söyle annene sormasın bi daha diye söyledi ay yine soruyo bide rencide ediyo Bir sene oldu niye olmuyo diye gorumcemde öyle ne yaptınız var mı bişey diye ay aklıma geçiyo sinirlerim bozuluyor dayanamıyorumTamam canim yapariz o zaman tesekkur ederim herseyi buna yoruyorum dun ruyamdada gordum hayirlisi
Harbi dovucem seni :)) benimde cikmadi ama hala adet.olmadik batada var daha herkesin 4-5 gun onceden cikacak diye bir kaide yok olumlu dusun haaa yoksada yoktur demekki vakti gelmemiştir Allah a sigin sagliklisini hayirlisini dilemeye devam et.Ama hala umut var dimi belkide adet gunune kadar cikmicak oyle oluyomus adetten 3gun once negatif cikip adette pozitif cikmis mesela cogunda offff haklisin evde tek basima dusunsem deliririrm
Canım takma başkalarını kafaya benim kayınvalidem açıktan söyleyemiyor alttan alttan söylüyor şu kürü varmış diye hergun başka bir bitki tavsiyesi birde bana da söylemez eşime diyor hep birde keçiboynuzu pekmezi yiyin diye bir baskı yapıyor utanıyor da garibimaynen arkadaşım kızım demekde yok var mı bişey babanda soruyo diyo kaynanam hani kayınbabam soruyosa daha hızlı oluyo ya bebek yok diyorum ama çok üzülüyorum olursa söylerim sen sorma diyorum tmm diyo görünce tekrar soruyo kocama söyledim söyle annene sormasın bi daha diye söyledi ay yine soruyo bide rencide ediyo Bir sene oldu niye olmuyo diye gorumcemde öyle ne yaptınız var mı bişey diye ay aklıma geçiyo sinirlerim bozuluyor dayanamıyorum
Tabi isterim canimmm bekliyrmEtcen tabi bak eger yoksa bn incir kurune basldm ve aktarm esim icin icinde 100yakin bitki olan bir karism hazrldi o karisim hrm sperm kalitesini hemde yumurtaya ulasip dollenmeyi saglamasi icin gerekli tum bitkleri iceriyr eger istersn ozeldn verrm adrersini
aynen arkadaşım kızım demekde yok var mı bişey babanda soruyo diyo kaynanam hani kayınbabam soruyosa daha hızlı oluyo ya bebek yok diyorum ama çok üzülüyorum olursa söylerim sen sorma diyorum tmm diyo görünce tekrar soruyo kocama söyledim söyle annene sormasın bi daha diye söyledi ay yine soruyo bide rencide ediyo Bir sene oldu niye olmuyo diye gorumcemde öyle ne yaptınız var mı bişey diye ay aklıma geçiyo sinirlerim bozuluyor dayanamıyorum
çok zor ben çok duygusalım o an güçlü duruyorum eve gelince yada o evden gidince çok ağlıyorum bide 10 ay oldu doğumda bebegimi kaybettik hep o anı anlatıyo ben unutmaya çalışıyorum takmıyorum artı 2 aydır iyiyim hem beden olarak hem zihin hep o anları hatırlatıyo ben daha mezara bile gitmedim hamile kalırsam yada 2.bebegim dogunca giderim dedim dayanamam çünkü git git git nasıl hatırlatıyo ay çok rahatsızım bu durumlardanCanım takma başkalarını kafaya benim kayınvalidem açıktan söyleyemiyor alttan alttan söylüyor şu kürü varmış diye hergun başka bir bitki tavsiyesi birde bana da söylemez eşime diyor hep birde keçiboynuzu pekmezi yiyin diye bir baskı yapıyor utanıyor da garibim
Harbi dovucem seni :)) benimde cikmadi ama hala adet.olmadik batada var daha herkesin 4-5 gun onceden cikacak diye bir kaide yok olumlu dusun haaa yoksada yoktur demekki vakti gelmemiştir Allah a sigin sagliklisini hayirlisini dilemeye devam et.
Canim 4yildir evliyim adimiz kisira cikti uzulme