Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim testlrn icinde bant var yapmadgn test varsa bak dene ondada oluyr mu ins dedign gibidr ama isign etkisiyle gorunuyr gibi
ben denedim arkadaşın yerine yapılmamış testte çıkmadı yaptım tek çizgi testte ondada çıkmadı ovulasyon testinde silik olana yaptım gözüküyor bana ne oluyorsa ben testettim

Olur tarihi sigdiramayiz belki ayni satira ama bir suru hamis yazariz inşallah o tabloya :))

ben denedim arkadaşın yerine yapılmamış testte çıkmadı yaptım tek çizgi testte ondada çıkmadı ovulasyon testinde silik olana yaptım gözüküyor bana ne oluyorsa ben testettim
Gercektenmi ozaman umut ediyim mi ay Allah razi olsun agladim bazi arkdslarin yorumunu okuyunca ; (

Ay hadi canim inşallah bebisin kopartiyordur kasiklarini
Aynem oyle ya doktor olma yolunda ilerliyoruz cok.azimliyiz maşallah

Canim sende o yaptiklarinin resmini atarmisin bi bakiyim
atardım valla yemin ederim attım benim adam görüp de niye yaptın varmı sormasın dedim hemde amacım burda söylemek için degil doğrumu ki bende yaparım diye test ettim kendim için sanada moral olsun diye söylemek zorunda kaldım yarın yaparız tekrar olmaz mı

Adete 5gun var bunu sabah ilk idrarla yapmadim bicok insanin adete bi kac gun kala cikmayip adet gunu cikiyomus pozitif dusunmeye calisiyorum
Bak canim benim 9aydr bnde bi cok durumla karsiastm bir test te bir cizgi bir p harfi cikti bi testte bir cizgi bir yan yatms cizgi cikti bunlar farkli markalrdi moralini yuksek tut biz neden burdayz bi dusun evde tek basimiza kendimizi yiyrz kafamzdn atamiyrz birbirimze destk olmak icin bi silkelen pozitf dusun sonc negatifsede nasip demkki bu ayda degilms rabbim en dogru zamnda kucaklatrimizi hayrli evladlrimzla doldrsn uzulmek yok lutfn

Ama hala umut var dimi belkide adet gunune kadar cikmicak oyle oluyomus adetten 3gun once negatif cikip adette pozitif cikmis mesela cogunda offff haklisin evde tek basima dusunsem deliririrm

Benim adet sancılarım başladı zaten bu ay olmadığını hissetmiştim bir kaç güne adet olurum büyük ihtimalle hoş bu sancinin bir hafta sürdüğü bile oldu daha önce, kafayı yiyeceğim artık Allah sonumuzu hayr etsin

Uzulme lutfen dahq adet olmadin zaten adet sancısı na cok benzermis hala umut var

Ama hala umut var dimi belkide adet gunune kadar cikmicak oyle oluyomus adetten 3gun once negatif cikip adette pozitif cikmis mesela cogunda offff haklisin evde tek basima dusunsem deliririrm
Yaren cigim iki gebelik yaşadım ikiside adetim 2-3 gün gecikti ondan sonra kanda çıktı korkma sabret dua et Allah hakkında hayırlı olanı versin hayırlısı ile güzel sağlıklı uzun ömürlü yavruların olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…