- 3 Temmuz 2013
- 656
- 873
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.561
Merhaba kızlar benim.bu ay ovülasyon denememde ilk ay bugün çift çizgiyi gördüm kaç gün ilişkide bulunulmalı her gün mü bir gün.araylamı bazıları 3 gün diyor bazıları 1hafta hergün diyor kafam karıstı
Merhaba canım.cevabın için çok teşekkür ederim bende bu ay çift çizgiyi göremicem sandım dün çok umutsuzdum mesela 18 gün olmustu sonra bikaç güm önce birinden duydum.havuc yumurtlamaya yardımcı oluyormuş die valla bikaç gün 6 7 havuç yedim.bugun 19.günde gördüm yumurtlamayı ama pes etme bazıları adete çok yakın yumurtluyormus hatta bende öle olcam sandım ama bugün gördüm şükürYarını ve diğer 2 günüde değerlendir bence hazır çizgi çift olmuş hiç kaçırma biri tutmazsa diğeri tutar belki kim bilir çizginin keyfini çıkar canım ben geçen ay göremedim üzüldüm baya o yüzden diyorum ki kolay gele hiç boş verme yap gitsin..
Merhaba canım.cevabın için çok teşekkür ederim bende bu ay çift çizgiyi göremicem sandım dün çok umutsuzdum mesela 18 gün olmustu sonra bikaç güm önce birinden duydum.havuc yumurtlamaya yardımcı oluyormuş die valla bikaç gün 6 7 havuç yedim.bugun 19.günde gördüm yumurtlamayı ama pes etme bazıları adete çok yakın yumurtluyormus hatta bende öle olcam sandım ama bugün gördüm şükür
Allahım tez zamanda ikimizede bebiş versin canım dua edicem ama ilaçlar daha hızlı etki yapar bence doğal yoldansa inşallah işe yaramıştır canım bana doktor bisey vermediği için ben doğal yolla biseyler yapmaya calsıyrm işteValla canım benim geçen ay boşa gitti bilseydim yerdim havucu bu ay klomen içtim yarın kontrol var bakalım yumurtalar nolmuş eğer çatlatma iğnesi vermesse bende yerim bol bol havuç bakalım nolcak inşallah ikimizinki de tutar da beraber anımız olur benide duana kat
Allahım tez zamanda ikimizede bebiş versin canım dua edicem ama ilaçlar daha hızlı etki yapar bence doğal yoldansa inşallah işe yaramıştır canım bana doktor bisey vermediği için ben doğal yolla biseyler yapmaya calsıyrm işte
Son 3 gündür ovulasyon yapıyorum ve bugün adet olur gibi kanamam var valla ben anlamadım adet mi oluyorum acaba ozamn niye bunovulasyonlar çift çıkıyor ya da silik de ben miHadi hayırlısı belki de tuttu onun için yerleşme kanaması yaşıyorsundur. İnşallah öyledir. Bende ilaç bugün son gün bir uyku yaptı bende klomen anlatmam afedersin akıntım var nie bilmiyorum cuma gidicem artık kaç adet yumurta oldu kaç cm çok merak ediyorum. Çatlama iğnesine gerek kalmadan çatlamışsın sen ne güzel bakalım ben geçen ay çatlayamadığı için bu ay iğne verir die düşünüyorum.
Son 3 gündür ovulasyon yapıyorum ve bugün adet olur gibi kanamam var valla ben anlamadım adet mi oluyorum acaba ozamn niye bunovulasyonlar çift çıkıyor ya da silik de ben mi çift görüyorumHadi hayırlısı belki de tuttu onun için yerleşme kanaması yaşıyorsundur. İnşallah öyledir. Bende ilaç bugün son gün bir uyku yaptı bende klomen anlatmam afedersin akıntım var nie bilmiyorum cuma gidicem artık kaç adet yumurta oldu kaç cm çok merak ediyorum. Çatlama iğnesine gerek kalmadan çatlamışsın sen ne güzel bakalım ben geçen ay çatlayamadığı için bu ay iğne verir die düşünüyorum.
Son 3 gündür ovulasyon yapıyorum ve bugün adet olur gibi kanamam var valla ben anlamadım adet mi oluyorum acaba ozamn niye bunovulasyonlar çift çıkıyor ya da silik de ben mi
Son 3 gündür ovulasyon yapıyorum ve bugün adet olur gibi kanamam var valla ben anlamadım adet mi oluyorum acaba ozamn niye bunovulasyonlar çift çıkıyor ya da silik de ben mi çift görüyorum
Adet tarihin değilse nie adet olasın ki stresten erken mi geldi acep sen resim at bakiyim çift mi tek aayy canım yulemiyor ya dünden beri ugrasiyorum
Ay canım gorunmuyor yuklenmiyor hata veriyor dünden beri yukleyemedimAdet tarihin değilse nie adet olasın ki stresten erken mi geldi acep sen resim at bakiyim çift mi tek mi
Adet tarihin değilse nie adet olasın ki stresten erken mi geldi acep sen resim at bakiyim çift mi tek mi
Adet tarihin değilse nie adet olasın ki stresten erken mi geldi acep sen resim at bakiyim çift mi tek mi
İnşallah canımMerhaba kızlar kimse süreçle ilgili birşey yazmamış ben kendi yaşadıklarım mı yazıyım bari ilerde biri görür aklında bir soru varsa çözüm olur klomen tedavisinde 1 tane sağlık yumoşum oluştu 11.gün ovitrelle çat iğnesi vurdum şuan 30 saat oldu ovulasyon testi ilede kendimi takip ediyorum neden çünkü kadın aklı bu seferde çatlamadımı çatlamadımı die düşünücem kendimi garantiye aldım ve dün yaptığım ovulasyon çizgisi bugün çift çizgiye döndü yani zannımca iğne işe yaradı inşallah ben dün geceyide değerlendirdim çünkü bazen erkende çatlayabiliyormuş iğneden dolayı eğer erken çatlatsa onu spermler beklesin kapıda die bu geceyide değerlendiricem yarın stop çarşamba tekrar çoğu kişi ağrım oldu demiş ama bende çok hafif bel ağrısı oldu kasık ağrısı henüz yok inşallah bebeğim bu ay gelir ilk denemem sabırsızlık ile bekliyorum
İnşallah canım
Bende yumurtalarımın gelişmesini bekliyorum perşembe tekrar gideceğim çatlamazsa da iğne vurulacağım inşallah hamile kalıp bebişlerimize kavuşuruz
Yok canım femara kullandım adetimin 3. Günü 5 gün boyunca şuan ilaç biteli 4. Gün hayırlısı bakalımİnşallah canım klomen mi kullanıyorsun gelişmesi için
Yok canım femara kullandım adetimin 3. Günü 5 gün boyunca şuan ilaç biteli 4. Gün hayırlısı bakalım
Doğal yolla bir hamileliğim oldu ama kalbi durdu devam etmedi. Morfoloji nedeniyle doğal yoldan sağlıklı hamileliğin zor olduğu söylendi bende riske atmadım. 2.tüp bebek denemesiyle çok şükür kızıma kavuştum. Tesadüfmü bilmiyorum ama ilk hamileliğimde eşim solgar ın larginine kapsülünü kullanmıştı.Merhaba kronik_unutkan eski yorumlarınızı okudum ve durumumun sizinle benzer olduğunu farkettim. Benim eşimin test sonucunda da sıvılaşma 90 dk çıktı ve diğer değerleri iyi sadece sıvılaşma sorunumuz var bu ikinci testimiz ilkinde bi sorun olmadığını söylemişlerdi ama biz ikinciyide yaptırmak istedik altı ay arayla ve sıvılaşma sorunu farkedildi. Sizde nasıl bi tedavi uygulandı ve doğal yolla mı hamile kaldınız. Cvp verirseniz çok sevinirim.