- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm cnm iyiyim şükürler olsun kızımla geçiyor tüm vaktim sen nasılsın
Aynı kuzum benimde kızım iş, ev, göçebe hayatı savrulup gidiyoruz :)Slm cnm iyiyim şükürler olsun kızımla geçiyor tüm vaktim sen nasılsın
İyiyim canım çok saol Ocak’ta tüp bebek tedavisine başlıyoruz biraz heyecan var biraz stres @sinkar ı bol bol rahatsız edeceğim
Tek seferde hayırlısıyla sonuç alırsın inşallah dualarımdasın canımİyiyim canım çok saol Ocak’ta tüp bebek tedavisine başlıyoruz biraz heyecan var biraz stres @sinkar ı bol bol rahatsız edeceğim
Allah razı olsun canım inşaallah pozitif sonuçlarla gelirim Mart ta memlekete gideceğim gitmeden hamiş olurum inşaallahTek seferde hayırlısıyla sonuç alırsın inşallah dualarımdasın canım
Canım olur mu öyle şey ne rahatsızlığı istediğini sorabilirsin inş tek seferde tutar da yavrunu kucağına alırsın... Nerde tedavi göreceksinİyiyim canım çok saol Ocak’ta tüp bebek tedavisine başlıyoruz biraz heyecan var biraz stres @sinkar ı bol bol rahatsız edeceğim
Merhaba ovulasyon testlerimi aldim. Bilgi alabilirmiyim senden acaba? Nasil yapmaliyimCanım olur mu öyle şey ne rahatsızlığı istediğini sorabilirsin inş tek seferde tutar da yavrunu kucağına alırsın... Nerde tedavi göreceksin
Teşekkür ederim canım Serkan Oral’a karar verdik canım tanıyor musun bilmiyorum Canım olur mu öyle şey ne rahatsızlığı istediğini sorabilirsin inş tek seferde tutar da yavrunu kucağına alırsın... Nerde tedavi göreceksin
Hayırlı olsun cnm tanımıyorumTeşekkür ederim canım Serkan Oral’a karar verdik canım tanıyor musun bilmiyorum
Teşekkürler tatlım inşaallah banada bebeğim yanımda buraya yazmak nasip olurHayırlı olsun cnm tanımıyorum
İnş canım iyi haberlerini bekliyoruz :) Benim biraz zor oldu doğumdan sonra lohusa depresyonu yaşadım zor kendime geldim ilk 40 gün çok zor oldu benim için.. . Eşim ve annem çok destek olmasına rağmen zorlandım yine... Annelik gerçekten çok zor ama aynı zamanda da çok keyifli onun bir gülüşü tüm sıkıntılarını unutturuyor. Rabbim inş isteyen herkese bu duyguyu tattırırTeşekkürler tatlım inşaallah banada bebeğim yanımda buraya yazmak nasip olur
Çok geçmiş olsun canım benim ama atlatmışsın çok şükür şimdi minik kuşun yanında tabi psikolojik olarak yanında eşin ve annen olması ayrı güzel canımİnş canım iyi haberlerini bekliyoruz :) Benim biraz zor oldu doğumdan sonra lohusa depresyonu yaşadım zor kendime geldim ilk 40 gün çok zor oldu benim için.. . Eşim ve annem çok destek olmasına rağmen zorlandım yine... Annelik gerçekten çok zor ama aynı zamanda da çok keyifli onun bir gülüşü tüm sıkıntılarını unutturuyor. Rabbim inş isteyen herkese bu duyguyu tattırır
Sağol cnm ben transfer günü duş alıp öyle hastaneye gittim 3 gün sonra tekrar duş aldım.. . hastanede ise 2-3 saat dinlendim. .. Evde ise 3 gün rapor aldım dinlendim çalışıyordum zaten 3 gün sonra işe başladım...Çok geçmiş olsun canım benim ama atlatmışsın çok şükür şimdi minik kuşun yanında tabi psikolojik olarak yanında eşin ve annen olması ayrı güzel canım
Sen transferden sonra hastahanede ne kadar dinlendin evde ne kadar dinlendin ne kadar süre sonra duş aldın
Doktor mu duş almayın diyorSağol cnm ben transfer günü duş alıp öyle hastaneye gittim 3 gün sonra tekrar duş aldım.. . hastanede ise 2-3 saat dinlendim. .. Evde ise 3 gün rapor aldım dinlendim çalışıyordum zaten 3 gün sonra işe başladım...
Yok cnm doktor bana öyle bir şey demedi ama transfer günü aldığım için ihtiyaç duymadım doktor sadece transferden sonra test gününe kadar ilişkiye girme dediDoktor mu duş almayın diyor
He çoğu kişi 3-4gün duş almıyor ama işte bende namaz ne olacak onu düşünüyorum şimdidenYok cnm doktor bana öyle bir şey demedi ama transfer günü aldığım için ihtiyaç duymadım doktor sadece transferden sonra test gününe kadar ilişkiye girme dedi
Namaz kıkabilirsin zaten hareketsiz olmaman lazım çokta... Rutin hayatına devam edebilirsin sadece ağır kaldırma ve stresten uzak dur yeter.He çoğu kişi 3-4gün duş almıyor ama işte bende namaz ne olacak onu düşünüyorum şimdiden