Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canım sol fotoğrafa göre sol taraftaki C çizgisi silikleşmeye başlayanda T çizgisi

Namaz kıkabilirsin zaten hareketsiz olmaman lazım çokta... Rutin hayatına devam edebilirsin sadece ağır kaldırma ve stresten uzak dur yeter.
Canım adetim 1gün bile geç gelmezken 4 gün gecikti açıkcası bende umutlanmıştım ama dün geldi adetim bide Serkan bey hakkında olumsuz bi kaç yorum okudum vazgeçtim ya en iyisi olsun istiyorum bilmiyorum kafam çok karıştı Şimdi bahçeçi tüp bebek te Cem bey var yarın ona ön görüşme randevusu aldım senin doktorun Semra Kahraman mıydı

Ewt cnm Semra Kahraman dı istersen şişli memorial ile de ön görüşme yapabilirsin hangisi içine siniyorsa onunla başlarsın

Ewt cnm Semra Kahraman dı istersen şişli memorial ile de ön görüşme yapabilirsin hangisi içine siniyorsa onunla başlarsın
Canım Semra hanıma en erken randevu 25 Ocak dediler Cem beyle görüştük şimdi eve dönüyorum yoldayım daha

Kararını verdin mi canım semra hoca ile de görüşmeni çok isterim
Muayene olmadım muayene ücretliydi ön görüşme olmasına rağmen
Tedavi öncesi vitamin kullanmanız gerekiyor dedi bu ay kullanmaya başlasak eşim Şubatda yok diye Şubat ayında vitaminlere başlayalım dedik bende bugün çok istedim görüşmeyi ama 25ocak randevu dedi o yüzden bişey yapamadık
Sen Semra hocanın ön görüşmesi dahil tedavi sürecini bana anlatır mısın

Canım ön görüşme ve ilk muayene ücretsiz. Semra hoca seni detaylı bir şekilde muayene ediyor, eşinden detaylı sperm testi ve senden de amh testi istiyor . Sizin durumunuza göre tedavi şekli belirleyip size detaylı bir şekilde bilgilendiriyor. 25 ocakta İstanbul a gelme şansın varsan bir muayene ol istersen. Banada hemen randevu vermediler 2-3 hafta sonra randevu alabildim

Gelmeye çalışacağım canım Rabbimden bi engel gelmezse Rabbim neresi hayırlıysa orası olsun inşaallah sen embriyo dondurdun mu

Beni de ekleyin listenize şuan hastayım ovulasyon testi aldım hemen başlıcam

Canım sol fotoğrafa göre sol taraftaki C çizgisi silikleşmeye başlayanda T çizgisi

teşekkür ederim bilgi için ama benim ilk yaptığım testte sol taraf çok silik olduğu için ben onu test çizgisi sandım ve günden güne koyulaştı bide eğer sağ taraftaki test çizgisi olduğunda ben 4 gün yumurtlamış mı oluyorum kafamda deli sorular niye yazmazlar acaba üzerine

Nerdeyse 1 yıl olmuş buralara gelmeyeli uzun uzun okudum güzel haberlerinizi Allahim isteyen herkese tez zamanda annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallah hamile olan arkadaşlara da kolay bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

Kac yil gectmis ustunden bu topici acildigi gunu iyi hatirliyorum listede bile hala ismim var ve ben daha yeni hamileyim :) Sabirsiz61

bebekleriniz hayirli, saglikli ve anali babali olsun

Hehehee ne totemler yaptık bu sayfada be. Herkes ikinciyi doğurdu biz daha anca birinciye hamile kaldık doğurmak nasip olur da inşallah sağlıkla
Hamile oldugunu simdi gordum ve cok cok sevindim allahim saglikla kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…