Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

İyiyim canım çok saol Ocak’ta tüp bebek tedavisine başlıyoruz biraz heyecan var biraz stres @sinkar ı bol bol rahatsız edeceğim
Canım olur mu öyle şey ne rahatsızlığı istediğini sorabilirsin inş tek seferde tutar da yavrunu kucağına alırsın... Nerde tedavi göreceksin

Teşekkürler tatlım inşaallah banada bebeğim yanımda buraya yazmak nasip olur
İnş canım iyi haberlerini bekliyoruz :) Benim biraz zor oldu doğumdan sonra lohusa depresyonu yaşadım zor kendime geldim ilk 40 gün çok zor oldu benim için.. . Eşim ve annem çok destek olmasına rağmen zorlandım yine... Annelik gerçekten çok zor ama aynı zamanda da çok keyifli onun bir gülüşü tüm sıkıntılarını unutturuyor. Rabbim inş isteyen herkese bu duyguyu tattırır

Çok geçmiş olsun canım benim ama atlatmışsın çok şükür şimdi minik kuşun yanında tabi psikolojik olarak yanında eşin ve annen olması ayrı güzel canım
Sen transferden sonra hastahanede ne kadar dinlendin evde ne kadar dinlendin ne kadar süre sonra duş aldın

Sağol cnm ben transfer günü duş alıp öyle hastaneye gittim 3 gün sonra tekrar duş aldım.. . hastanede ise 2-3 saat dinlendim. .. Evde ise 3 gün rapor aldım dinlendim çalışıyordum zaten 3 gün sonra işe başladım...

Doktor mu duş almayın diyor

Yok cnm doktor bana öyle bir şey demedi ama transfer günü aldığım için ihtiyaç duymadım doktor sadece transferden sonra test gününe kadar ilişkiye girme dedi
He çoğu kişi 3-4gün duş almıyor ama işte bende namaz ne olacak onu düşünüyorum şimdiden

He çoğu kişi 3-4gün duş almıyor ama işte bende namaz ne olacak onu düşünüyorum şimdiden
Namaz kıkabilirsin zaten hareketsiz olmaman lazım çokta... Rutin hayatına devam edebilirsin sadece ağır kaldırma ve stresten uzak dur yeter.

merhaba arkadaşlar ben de forum da yeniyim :) sizlere bir sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim :) predictor marka ovulasyon testi kullandım fakat üzerinde hangisi test hangisi referans çizgisi yazmıyor bende kendimce yorumladığım için sanırım yumurtlamayı kaçırdım aranızda aynı marka kullanan var mı ya da ovulasyon testlerin de önce hangi çizgi ortaya çıkıyor kaç yerde araştırdım bulamadım firmayı bile aradım cvp yok lütfen yardım edin ek te yaptığım testleri de gönderiyorum şimdiden çok teşekkürler uzun oldu kusura bakmayın

Eklentiler

• IMG-1942.JPG
    101,2 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar iyi akşamlar 13. Gün 14. Gün 15. Gün ve 16. Gün(bugün) Şimdi yumurta çatlamış oluyor değilmi çizgi silikleştiğine göre bu arada 4 defa tüp bebek denememden sonra bu zaman kadar ilk defa yumurtladığımı görüyorum ilaçsız imkansız derdi doktorlar yaşasın bitkisel tedavi

Eklentiler

• F9A7755A-7BE4-4BE3-888C-ABE3A2AF3B95.jpeg
    69,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 21D82F6C-1796-4860-A142-FD3ADE670FDD.jpeg
    217,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…