- 19 Ekim 2018
- 668
- 567
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.541
Adetin bittikten kaç gün sonra yapmaya başlamıştın testleri canım.Evet canım bak atıyorumEki Görüntüle 2204516
10.gün yaptım testi canım benim Dr um 11 ve 21 gün arası olabilir yumun degerlendirmeye demiştiAdetin bittikten kaç gün sonra yapmaya başlamıştın testleri canım.
Benim ki gibi olmuş degerlendirmeye bugünüBugün akşam yaptığım sonuç kızlar 8 gibi yapmıştım sanırım yumurtlamam şuan başlıyor heralde daha koyu çünkü diğerlerinden
B
Benim ki gibi olmuş degerlendirmeye bugünü
İnşallah ikimizde yakalarız ovu günümüzü bende dün degerlendirmiştim yarın tekrar degerlendirecem böyle günaşırı bat a kadar sen de öyle yapBen dün sabah ki ni hafif koyu gibi görünce dün ve bugün değerlendirdim akşam test yaptım dünkünden daha koyu olunca hüsrana uğradım sabah tekrar yapıcam aynı koyulukta yakalarsam inşallah
İnşallah ikimizde yakalarız ovu günümüzü bende dün degerlendirmiştim yarın tekrar degerlendirecem böyle günaşırı bat a kadar sen de öyle yap
Bana doktorum leke geldiği gün adetin başlangıcı say demişti canım ben öyle yapıyorum ilaca da adetliyim de devam et zaten 3. Günü doktora gitcen sorarsın yine doktoruna ilaca devan ediyorum diye ama bırakma başladıysan bitirMeraba kızlar ben bu ay tekrardan ovulasyon testi denedim ama yumurtlamadım pkodan dolayı kiste dönüştü ve adetim 15 gün gecikti bugün doktora gittim ve bana tarlusal verdi eve geldim içtim şimdi adet olmaya başlıyorum yavaş yavaş ağrım var ve lekelenme başladı adet tamamen başlarsa ilacı bırakmalımıyım devammı etmeliyim bilmiyorum adetin 3.gün gel kan testi ile hormonlara bakalım dedi kafam da deli sorular adetin 1.gününü hangi gün baz almam lazım ilaç devam mı etmeli bana yardımcı olun
Bana doktorum leke geldiği gün adetin başlangıcı say demişti canım ben öyle yapıyorum ilaca da adetliyim de devam et zaten 3. Günü doktora gitcen sorarsın yine doktoruna ilaca devan ediyorum diye ama bırakma başladıysan bitir
Aynen doktor içme dediyse demekki içmemen gerekiyor bende de pko var canm bende bu ay klomen kullandım bakalım ovulasyon testi de al bence evdede kendin takip et yumurtlamani doktora hergun gidemiyorsun cünkü belli günler çağırıyor seniBugün 3. günü olduğu için gittim doktora ilacı bırakmamı istedi. Ben 3 gündür içiyordum nie içmedin demesin die içmiştim. Hormon değerlerin normal çıktı ama ultrasonda pko gibi görünüyor dedi o yüzden adetin 5. Günü günde 2 kez klomen içicem sonra tekrar hem dedi bakalım hayırlısı olsun içmemem gerekiyor sanırsam içme dediğine göre klomen ilk defa kullanıcam
Aynen doktor içme dediyse demekki içmemen gerekiyor bende de pko var canm bende bu ay klomen kullandım bakalım ovulasyon testi de al bence evdede kendin takip et yumurtlamani doktora hergun gidemiyorsun cünkü belli günler çağırıyor seni
Canım benm yumurtam 13 mm de kalmıştı ama doktor onumuzdeki 15 günü degerlendir dedi ovulasyon testi aldım ben doktora adetimin 13. Günü gitmiştim ama 18. Gün çift çizgi yakaladım son 2 3 gündüzde kanla karışık akıntim oluyor korkuyorum 'ne kanaması bu diye adetime 10 gün var daha ve bugün tekrar ovulasyon testi yaptım tekrar belirmeye başladı testMeraba canım yarın klomen bitiyor zaten cuma gel demişti bana klomen bitince 2 gün sonra yani bakalım bel ağrısı var benim adetim bugün bitti. Kasıklarımda ara ara ağrı oluyor seninde öylemi ovulasyon testim var evde bende takip edicem inşallah hayırlı haberler alırız sen ne durumdasın gittin mi doktora
Canım benm yumurtam 13 mm de kalmıştı ama doktor onumuzdeki 15 günü degerlendir dedi ovulasyon testi aldım ben doktora adetimin 13. Günü gitmiştim ama 18. Gün çift çizgi yakaladım son 2 3 gündüzde kanla karışık akıntim oluyor korkuyorum 'ne kanaması bu diye adetime 10 gün var daha ve bugün tekrar ovulasyon testi yaptım tekrar belirmeye başladı test
Daha yumurtlama yok 2 çizgide çok kötü kırmızı olmalıYumurtlamam gerçekleşmiş mi acaba yoksa yakın mi ben tam anlayamadım ilk kez kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim kızlar:)