Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bugün akşam yaptığım sonuç kızlar 8 gibi yapmıştım sanırım yumurtlamam şuan başlıyor heralde daha koyu çünkü diğerlerinden

Eklentiler

• image.jpeg
    200,3 KB · Görüntüleme: 49
Ben dün sabah ki ni hafif koyu gibi görünce dün ve bugün değerlendirdim akşam test yaptım dünkünden daha koyu olunca hüsrana uğradım sabah tekrar yapıcam aynı koyulukta yakalarsam inşallah
İnşallah ikimizde yakalarız ovu günümüzü bende dün degerlendirmiştim yarın tekrar degerlendirecem böyle günaşırı bat a kadar sen de öyle yap

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu testleri kullandım bu ay ilk defa ama açıkçası anlayamadım hiç tam net çizgiyi göremedim ve aynı gün iki farklı markayı denedim farklı gösterdiler o yüzden bayağı kafam karıştı bilenler beni aydınlatır mısınız rica etsem?

İnşallah ikimizde yakalarız ovu günümüzü bende dün degerlendirmiştim yarın tekrar degerlendirecem böyle günaşırı bat a kadar sen de öyle yap

Bende dün dünden önceki gün ve bugün değerlendirdim bugün koyu çizgiyi sabah iyice yakaladım öğlen değerlendirdik eşimle sonra 1 buçuk saat falan uyudum kalktım 4 buçuk 5 gibi tekrar test yaptım sonra 5 buçuk gibi duşa girdim inşallah bakalım sabah tekrar denicem testi silikleşmişmi çatlamış mı bakıcam cnm sen naptın biri sabah yaptığım 10 yazan biri de 5 gibi yaptığım ilişkiden 2 saat sonra. Falan

Eklentiler

• image.jpeg
    67,3 KB · Görüntüleme: 48
  • image.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba kizlarrrrr. Ben doğurdum . Normal doğum olsaydı 22.10.2018 olacaktı ama bebeğim ters geldiği için mecburi sezeryan oldum ve 12.10.2018 doğum yaptım. Bir prensesim oldu. Ismi Elifsu :) doğuma girerken çok dua ettim. Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip et diye. Neyse sadece haber vermek istedim. Hepinizi çokça öpüyorum . Allaha emanet olun

Yumurtlamam gerçekleşmiş mi acaba yoksa yakın mi ben tam anlayamadım ilk kez kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim kızlar:)

Eklentiler

• 20181118_192553.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 43
Meraba kızlar ben bu ay tekrardan ovulasyon testi denedim ama yumurtlamadım pkodan dolayı kiste dönüştü ve adetim 15 gün gecikti bugün doktora gittim ve bana tarlusal verdi eve geldim içtim şimdi adet olmaya başlıyorum yavaş yavaş ağrım var ve lekelenme başladı adet tamamen başlarsa ilacı bırakmalımıyım devammı etmeliyim bilmiyorum adetin 3.gün gel kan testi ile hormonlara bakalım dedi kafam da deli sorular adetin 1.gününü hangi gün baz almam lazım ilaç devam mı etmeli bana yardımcı olun

Bana doktorum leke geldiği gün adetin başlangıcı say demişti canım ben öyle yapıyorum ilaca da adetliyim de devam et zaten 3. Günü doktora gitcen sorarsın yine doktoruna ilaca devan ediyorum diye ama bırakma başladıysan bitir

Bugün 3. günü olduğu için gittim doktora ilacı bırakmamı istedi. Ben 3 gündür içiyordum nie içmedin demesin die içmiştim. Hormon değerlerin normal çıktı ama ultrasonda pko gibi görünüyor dedi o yüzden adetin 5. Günü günde 2 kez klomen içicem sonra tekrar hem dedi bakalım hayırlısı olsun içmemem gerekiyor sanırsam içme dediğine göre klomen ilk defa kullanıcam

Aynen doktor içme dediyse demekki içmemen gerekiyor bende de pko var canm bende bu ay klomen kullandım bakalım ovulasyon testi de al bence evdede kendin takip et yumurtlamani doktora hergun gidemiyorsun cünkü belli günler çağırıyor seni

Meraba canım yarın klomen bitiyor zaten cuma gel demişti bana klomen bitince 2 gün sonra yani bakalım bel ağrısı var benim adetim bugün bitti. Kasıklarımda ara ara ağrı oluyor seninde öylemi ovulasyon testim var evde bende takip edicem inşallah hayırlı haberler alırız sen ne durumdasın gittin mi doktora

Canım benm yumurtam 13 mm de kalmıştı ama doktor onumuzdeki 15 günü degerlendir dedi ovulasyon testi aldım ben doktora adetimin 13. Günü gitmiştim ama 18. Gün çift çizgi yakaladım son 2 3 gündüzde kanla karışık akıntim oluyor korkuyorum 'ne kanaması bu diye adetime 10 gün var daha ve bugün tekrar ovulasyon testi yaptım tekrar belirmeye başladı test

Hadi hayırlısı belki de tuttu onun için yerleşme kanaması yaşıyorsundur. İnşallah öyledir. Bende ilaç bugün son gün bir uyku yaptı bende klomen anlatmam afedersin akıntım var nie bilmiyorum cuma gidicem artık kaç adet yumurta oldu kaç cm çok merak ediyorum. Çatlama iğnesine gerek kalmadan çatlamışsın sen ne güzel bakalım ben geçen ay çatlayamadığı için bu ay iğne verir die düşünüyorum.

Merhaba kızlar benim.bu ay ovülasyon denememde ilk ay bugün çift çizgiyi gördüm kaç gün ilişkide bulunulmalı her gün mü bir gün.araylamı bazıları 3 gün diyor bazıları 1hafta hergün diyor kafam karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…