- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.421
Selam canım 29+3 olduk kızımla Allaha şükür herşey yolunda kontrollere devam, doğduğu günü görmekte nasip olur inşallahSlm canm sen nasılsn.en son hamıleydın bazı sorunlar vardı galıba ne oldu
Aleykm slm canm.amın ıns cookk sevındm rabbım kolaylıkla saglıklı sıhhatlı kucagınada almayı nasıp etsn ınsSelam canım 29+3 olduk kızımla Allaha şükür herşey yolunda kontrollere devam, doğduğu günü görmekte nasip olur inşallah
Oyle tabiki canim rabbim once olmayanlarin gobusuni doldursun sonrada hayirli bir sekilde saglikla saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Bende yatıyorum annemde geldi bugun iki haftada o kalacak yanimda sagolsunlar gerisini düşünmüyorum o yuzden.Sabirsiz61 cnm gecmis olsun aman amam yat dinlen bosver ev isi falaln ins bir kac haftadaha sabirr ozaman yasarlarr onu gecince zatennn geresi gelioo göt bak 41 bile olur haftasi
En koyusu 18.gun gibi gozukuyor canim sonra catlamis zaten siliklesmisArkadaşlar ben bu işi anlamadım hep silik hep silik sizce yumurtlama olduğu gün belli mi bu testlerdeEki Görüntüle 2139177
Evet fotoğrafı gonderdikten sonra fark ettim ama testin kendisine baktığımda o da silik, o gün degerlendirmistik inşallah hayırlı sonuç alırımEn koyusu 18.gun gibi gozukuyor canim sonra catlamis zaten siliklesmis
Bence en koyu bugün tarihli olan, çünkü diğerine fazla damlatilmis gibi duruyor onun etkisiyle belki koyulasmistirbenimkilerde böyle cikti.bidami yumurtluyorum acaba ben:)
Yok onuda ilk yaptigimda boyleydi bakBence en koyu bugün tarihli olan, çünkü diğerine fazla damlatilmis gibi duruyor onun etkisiyle belki koyulasmistir
İlginçYok onuda ilk yaptigimda boyleydi bak
Kac gunde bır regl oluyosun onada baglı canmSaat 14.00deki silikti azonce bida yaptim 17.00de sonuc boyle Allah Allahhh aklim karisti benimde
Kac gunde bır regl oluyosun canmArkadaşlar ben bu işi anlamadım hep silik hep silik sizce yumurtlama olduğu gün belli mi bu testlerdeEki Görüntüle 2139177
28-29gunde bir olurum canim.catlamadi sanirim bu testlere göre yumurtamKac gunde bır regl oluyosun onada baglı canm
11.gun pık gunun canm ama adet donemıne gore 14 15.gun pık olmalı o yuzden yapmaya devam et testı.pık gunu ve sılıklestıgı gun ılıskı olmalı.bu haftayı bol bol degerlendırın ımkanınız varsa28-29gunde bir olurum canim.catlamadi sanirim bu testlere göre yumurtam
Benim ortalama 31 günde birKac gunde bır regl oluyosun canm