Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

11.gun pık gunun canm ama adet donemıne gore 14 15.gun pık olmalı o yuzden yapmaya devam et testı.pık gunu ve sılıklestıgı gun ılıskı olmalı.bu haftayı bol bol degerlendırın ımkanınız varsa
Ama bugün çatlamiş galiba bi bakarmisin canim

Eklentiler

• 20180422_114739.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 125
Valla 20-21-22sini hep degerlendirdik bakalim:)20sinde de pik olmustu 21in de 17.00deki pikti anlamadim ben :)
Guzel gunlerı degerlendırmıssınız canm gerısını rabbım hayırlı eylesn ıns benımde 2 gun pık kalır 3.gun sılıklesırdı canm o sorun degıl.bende 3 gun ust uste degerlendırdm suan 5.5 aylık kızım var darısı sana ıns

Ayyy canim benim ağzin bal yesin yavrunu sana bagislasin...amin insaAllah bu ay bnimde yavrum gelir saglicakla.subatta dusuk yaptim bu aya Allah kerim...
Belirtilerin oldumu döllenme sonrasi biliyorum daha cok erken ama benim gögüs ucum acimaya basladi bgn.psikolojikte olabilir belki diyorum ama insaAllah hamişliktendir:)

Amın canm ıns.hıcbır belırtm olmadı canm adetm 4 gun gecıktı hala bı belırtm yoktu grıp olmustum ılac ıceym bısey yoksa dıye test yaptm cıft cızgı cıktı.ıns darısı sana ve tum ısteyene olsn.belırtı arama bende 0 belırtı vardı.hatta o ayda degerlendırmeden sonra 14 saat yol gıttım

Evet haklisin canim.bekleyeyim bakalim.cok kafaya takmamak lazim cidden.bat 8 mayis diyo takvim.ama bu ay erken yumrtladim ya erken bekliyorum sanki.gecen ay 11nisanda gelmisti adetim normalde 28gundur döngüm bakalim hayirlisi sagliklisi olsun hepimiz icin

ayyy kıyamam ona ne tatlıdır şimdi inş bende o günleri görürüm Rabbimin izniyle :))

Allah in izniyle gorursun canim merak etme dogdugunda nasil geciyor zaman anlamiyosun.dogum yaptiginda tek yapman gereken şey bol bol emzir rezene iç bol bol gaza çok iyi geliyo etrafindaki insanlara pek kulak asmamaya calis sen kucagina aldiginda melegini ne yapman gerektigini o hissettirecek zaten sana icindeki sese kulak ver olur mu ve bu zamanlarin kiymetini bil bol bol dinlen dogum yaptiginda cok yorulacaksin cunku :)

teşekkur ederım cnm tavsiyelerin için ... pek dinlendiğim söylenemez aslında ,çalışıyorum...şimdiden kendimi yorğun ve ağır hissediyorum ... eylülde doğum iznine ayrılacagım , o zamana kadar çalışmaya tam gaz devam :)

Olur öyle canim ben 35 haftamda ayrilmistim izne bebekle daha fazla vakit gecirmek icin ki oylede yaptim 5 aylikken basladim ise emzirme iznimide toplu kullandim.emin ol 33 den sonra asıl agirlasma yasaniyo :)

Olur öyle canim ben 35 haftamda ayrilmistim izne bebekle daha fazla vakit gecirmek icin ki oylede yaptim 5 aylikken basladim ise emzirme iznimide toplu kullandim.emin ol 33 den sonra asıl agirlasma yasaniyo :)
cnm süt iznini toplu kullanabiliyormusun mesala benım evım uzak süt saati benım pek işime yaramıyor onun yerine haftada 1 gün gelmesem olurmu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…