Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

31 genelde, ama bu ay inofolic kullanıyorum ve geçen ay rahim filmi cektirmistim bunlar tarihi oynayabilir diye düşünüp hergun yapıyorum ve iki çizgi var ama daha net olması lazım yani?
31 se yapmaya devam et canm.ben de 2 ay ınfolıc kullanmıstm ama yumurtmayı one cekmedi bende.

Evet canm ıkı cıxgı esıt oldugu gun ve sılıklestıgı gun ılıskı onemlı.sadece cıft cızgı gununu degerlendırıp hamıle kalanlarda var canm nasıp kısmet.dınımızde kandıl gunu ılıskıye gırılmez dıye ne ılmıhalde ne de kuranı kerımde yazmıyo canm .yınede sen bılırsn.rabbım gonlundekını versn ıns
Ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama insanin icine kurt dustu mu yapacak bisey olmuyor malesef hayırlısını bekleyecem

Ebet tabikide Allah var yardin etti cokk sukur hep inandim sigindim dogar digmaz sordu esin evet yine ederim dedim istiom dedim
Dikisim var az agrili ama yani normal tuvaletede sar sor ciktim iste ugras guzel yorgznluk sukur
Sanada gecmis olsun dinlen az gecer
@sinkar ne ettin cnm sen oeki @sher33 sen nasilsin neysptin

Ah canım hepimiz geçtik o yollardan az ağlamadım ben de benim dikişlerim 40 gün iyileşmedi. küçük tuvaletimi bile yapamıyordum ıkın ıkın ama bak geldi geçti bitti seninki de geçecek canım biz 5 aylık olduk şükür

Kızlar 4 gundur ovulasyon testi yapiyorum bugun 12. Gunum gecen ay 16.gun yumurtlamistim sanki koyulasma var gibi daha mi koyulasmasi lazim ya da aksam tekrar mi test yapmaliyim sizce

Eklentiler

• 42793983-0AD4-4D82-86AA-A836F8A0CB16.jpeg
    42793983-0AD4-4D82-86AA-A836F8A0CB16.jpeg
    31,6 KB · Görüntüleme: 122
Sen nasılsn ablacm ıyı mısın pasa nasıl
Bin dokun bin ah isit :) persembe gunu nisanim geldi acilmamda baslayinca serklaj yapildi rahim agzina dikis atildi. Daha cok kucuk oglum ama aceleci ve cok korkuttu bizi bugun 22+2 oldu. İki gece hastanede yattim yine gecen haftada kanama yuzunden 2 gece yatmistim zaten. bes gundur wc disinda kalkmiyorum vaktini bekleyecek insallah vaktini beklemeyecekse bile en azindan dogarsa yasam sansi olacak bir haftaya kadar sabretsin diye dua ediyorum.

Bin dokun bin ah isit :) persembe gunu nisanim geldi acilmamda baslayinca serklaj yapildi rahim agzina dikis atildi. Daha cok kucuk oglum ama aceleci ve cok korkuttu bizi bugun 22+2 oldu. İki gece hastanede yattim yine gecen haftada kanama yuzunden 2 gece yatmistim zaten. bes gundur wc disinda kalkmiyorum vaktini bekleyecek insallah vaktini beklemeyecekse bile en azindan dogarsa yasam sansi olacak bir haftaya kadar sabretsin diye dua ediyorum.
Ayyy cok gecmıs olsn ya.ıns rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı ömürler versn kolaylık ve sabır versn.kımsem yok dıyordun bı de kucuk kızın nasıl ıdare edıyosn.cok uzuldum ya su mubarek gunler hurmetıne rabbım yardımcın olsn ıns

Ayyy cok gecmıs olsn ya.ıns rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı ömürler versn kolaylık ve sabır versn.kımsem yok dıyordun bı de kucuk kızın nasıl ıdare edıyosn.cok uzuldum ya su mubarek gunler hurmetıne rabbım yardımcın olsn ıns
Amin canim sagolasin oldugum yerde kimsem yok evet ama sagolsun kv geldi benimle cumada annem gelecek 10 gunlugune bir süre bu şekilde idare edecegiz saglik olsun birde oglum iyi olsun yeterki.

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın vaktini bekler bol bol dinlen yat sakın kalkma kendine iyi bak

Allah yardımcın olsun canım benim vaktiyle sağlıkla gelsin insallah

X