-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.461
Evet canim erkek bu sefer :) kızın adini babasi koymustu buda bana nasip oldu :)
Riskli aylar gitmis sukur cnmEvet canim erkek bu sefer :) kızın adini babasi koymustu buda bana nasip oldu :)
Kadir gecemiz mübarek olsun
Sizinde cnmKadir gecemiz mübarek olsun
Canım eşim yurtdışından yeni geldi yumurtlama tarihi geçti öyle onun dışında uğraşıp duruyorum hayat mücadelesi sen ne yaptın nasılsın
Yatiyorum ama evde kendi isimi agir olmamak kosuluyla yapabiliyorum tabi disari gezmesi yok. Ben zaten her halukarda 3. Bebegi dusunmuyordum canim bunu saglikla kucagimiza alsak yeterSizinde cnm
Olur ins ya sabir
Sabirsiz61 sn yationmu daha sor gecior hamilelik bidaha dusunuonmu böle sor yasukur
Canim Rabbim saglikli omur versin kizina insallah cok sevindim =) manuel sut sagma makinesiyle sagmistim ben ilk zamanlar oglum kuvezde yatiyordu ememiyordu o getirmiati sutu belki sanada faydasi olurSelam kızlar, güzel kızıma kavuştum çok şükür 6 günlük olduk :) türlü sıkıntım var ama umrumda değil tek umrumda olan süt yok süt
Ameda cift başlıklı elektrikli pompa aldim canım banamısın demiyor çıkan 5 6 damla zorla enjektörle ağzına akıtıyorum. Dün hırslandı ağlarken elime çarptı yastığa gitti oturup bende ağladım.Canim Rabbim saglikli omur versin kizina insallah cok sevindim =) manuel sut sagma makinesiyle sagmistim ben ilk zamanlar oglum kuvezde yatiyordu ememiyordu o getirmiati sutu belki sanada faydasi olur
Gelecek öyle beynine ver mesajıSelam kızlar, güzel kızıma kavuştum çok şükür 6 günlük olduk :) türlü sıkıntım var ama umrumda değil tek umrumda olan süt yok süt
AblacıkkkkYatiyorum ama evde kendi isimi agir olmamak kosuluyla yapabiliyorum tabi disari gezmesi yok. Ben zaten her halukarda 3. Bebegi dusunmuyordum canim bunu saglikla kucagimiza alsak yeter
Buyrun benimmm :)))Ablacıkkkk
Zamanla yoluna gircek o emin ol sen bol bol emzir sag surekli goguslerini uyar ve aklindan kotu dusunceleri sil sutun var senin gelcek sabirli ol kimseyi dinleme banada yok diyolardi ac bu cocuk diyorlardi hiic dinlemedim duymazliktan geldimAmeda cift başlıklı elektrikli pompa aldim canım banamısın demiyor çıkan 5 6 damla zorla enjektörle ağzına akıtıyorum. Dün hırslandı ağlarken elime çarptı yastığa gitti oturup bende ağladım.
Gozun aydin canim can sevindim. Her annenin sutu vardir ve yavrusuna yeter saat gozetmeksizin surekli memende tut yapisik ikiz gibi olun. Sutum yok dersen psikolojikman etkilersin sutun sutun var neden olmasin. Gunluk toplamda toplamda 3 tane 1tl buyuklugunde kaka yapiyorsa doyuyordur merak etme.Selam kızlar, güzel kızıma kavuştum çok şükür 6 günlük olduk :) türlü sıkıntım var ama umrumda değil tek umrumda olan süt yok süt
Makinadan ziyade emsin bebegin agzindakagzindaki tukuruk salgisi memeleri uyariyor sut uretimini arttiriyor.Ameda cift başlıklı elektrikli pompa aldim canım banamısın demiyor çıkan 5 6 damla zorla enjektörle ağzına akıtıyorum. Dün hırslandı ağlarken elime çarptı yastığa gitti oturup bende ağladım.
2 gün kakasını yapmadı canım dün kontrolü vardı. Günlük kilo alımı 20 gr olması gerekirken 40 gr vermiş, doktoruda inandı sütün olmadığına mamayı 300 cc ye çıkarmamı istedi. 60 cc mama fazla geliyor tek seferde hem yemiyor hemde kusuyor. 30 cc lik günde 10 ölçek şeklinde vereceğimGozun aydin canim can sevindim. Her annenin sutu vardir ve yavrusuna yeter saat gozetmeksizin surekli memende tut yapisik ikiz gibi olun. Sutum yok dersen psikolojikman etkilersin sutun sutun var neden olmasin. Gunluk toplamda toplamda 3 tane 1tl buyuklugunde kaka yapiyorsa doyuyordur merak etme.
Cnm gözun aydin olur merak etme beninde öelydi hatta daha mama ve emziriom olur mersk etme nasil normal dogummuydu cnm2 gün kakasını yapmadı canım dün kontrolü vardı. Günlük kilo alımı 20 gr olması gerekirken 40 gr vermiş, doktoruda inandı sütün olmadığına mamayı 300 cc ye çıkarmamı istedi. 60 cc mama fazla geliyor tek seferde hem yemiyor hemde kusuyor. 30 cc lik günde 10 ölçek şeklinde vereceğim
Olmayan anne sütünede devam edecek o arada. Biberon kullanmıyorum zaten emzirme destek sistemini uyguluyorum. Kateterle memeyi birlikte veriyorum kandırıyorum bir nevi o normal geliyor sanıyor mama bitince emmeye devam ediyor. Sağdıgım bir gıdım sütü de enjektör ve kateterle veriyorum
38+5 te sezaryen ile alındı canımCnm gözun aydin olur merak etme beninde öelydi hatta daha mama ve emziriom olur mersk etme nasil normal dogummuydu cnm
Sabirsiz61 aynen cnm.bende ins Rabbim banada ikinciye nasi eder bi tasinsam buyuk odali eve bura dar ve oda kalmadi
S sinkar dan haber yok iyidir ins ya
Hayirlisi öleymis cnm38+5 te sezaryen ile alındı canım