- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.381
Sadecw hamilelik olsa iyi kicim kanamadan kurtulmuyor.
Sadecw hamilelik olsa iyi kicim kanamadan kurtulmuyor.beklenencan nasil gidiyor senin. F Fatimasevket dogum yaptinmi canim. Ben 20+3 de yogun kanama ve sanci sebebiyle 3 gun hastanede yattim. Sukue evdeyiz simdi iyiyim. Bir yandan Miray bir yandan sorunlu hamilelik nadir giriyorum agustos annelerine bakıyorum buradan nedense uyarı gelmiyor yazan yok diye bakmiyorum birşey olursa etiket yapin uyari gelsin bana.
Yaptinmi dogum canimBana dua edin hastsnedeyim aciklik olmasi bekliom yarin eger aciklik varsa suni ile dogum hayirlisi ile dua edin neolur
Ay canim bir vesileyle senide andik :) F Fatmae20 yi etiketledim guya:)Sabirsiz61 slm canm dogum yapalı cok oldu dün 5.ay bıttı 6.aya gırdı kızım.hatta dogum yaptıgımı soyledm ve sohbet etmıstk kuzum senlede.coookkk gecmıs olsn canm rabbım saglıklı sıhhatlı kavusmayı nasıp etsn pasana ıns.
ben uzuuun zamandır girmiyordum canımm iyiki girmişim sen bugün eskilerden gördüğüm ikinci hamilesin çoook mutlu olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin <3
Sadecw hamilelik olsa iyi kicim kanamadan kurtulmuyor.beklenencan nasil gidiyor senin. F Fatimasevket dogum yaptinmi canim. Ben 20+3 de yogun kanama ve sanci sebebiyle 3 gun hastanede yattim. Sukue evdeyiz simdi iyiyim. Bir yandan Miray bir yandan sorunlu hamilelik nadir giriyorum agustos annelerine bakıyorum buradan nedense uyarı gelmiyor yazan yok diye bakmiyorum birşey olursa etiket yapin uyari gelsin bana.
Hadi gozun aydin canim. Sutum yok diye uzme kendini sutun sutun var ama bal kivaminda suan kolostrum bebek emdikce gelecek hemen mama tuzagina dusme kiraz kadar midesi var her canlinjn sutu yavrusunu doyurmaya yeter endise etme. Tum acilar geciyor emin ol bak kizim daha 10 aylik olmadan isteyerek yeniden hamile kaldim ne hamileligim kolaydi ne dogumum ama helsine deger kendini stres yapma su akar yolunu bilur keyfini cikartmaya bak.Bende cok sukur yaptjm cuma digum dun ciktik vee lohusa sendronu baslsdi sIkiliom agliom sutum yok dikislerim vsr acioi dahs byjuk wc ye yenj ciktimm bu lohisaluk ne sor ya
Ebet tabikide Allah var yardin etti cokk sukur hep inandim sigindim dogar digmaz sordu esin evet yine ederim dedim istiom dedimHadi gozun aydin canim. Sutum yok diye uzme kendini sutun sutun var ama bal kivaminda suan kolostrum bebek emdikce gelecek hemen mama tuzagina dusme kiraz kadar midesi var her canlinjn sutu yavrusunu doyurmaya yeter endise etme. Tum acilar geciyor emin ol bak kizim daha 10 aylik olmadan isteyerek yeniden hamile kaldim ne hamileligim kolaydi ne dogumum ama helsine deger kendini stres yapma su akar yolunu bilur keyfini cikartmaya bak.
Normal doğum mu sezeryan mi olduBende cok sukur yaptjm cuma digum dun ciktik vee lohusa sendronu baslsdi sIkiliom agliom sutum yok dikislerim vsr acioi dahs byjuk wc ye yenj ciktimm bu lohisaluk ne sor ya
Cok sükür normal cnmNormal doğum mu sezeryan mi oldu
Normal olunca süt çabuk geliyor diyorlar aslında anlamadım.normalden çok korkuyorumCok sükür normal cnm
Slm canm 16.gun pık olmus ve 17.gun de catlamıs 16.gun ılıskı olmus 17.gunde ılıskı olsn.rabbım hayırlısıyla nasıp etsn ıns canmMerhaba
Ovulasyon test sonuclarim ekteki gibi. Anlamadigim nokta 15.gun silikti. 16.gun biraz daha belirgin ve o gunu degerlendirdik. Ben bugunu daha cok koyulasir diye beklemistim. Bunda bi terslik olabilir miyorumlayabilir misiniz? Calistigim icin aksam yapabiliyorum
Amin canim hayirlisi olsun tum isteyen bekleyenler icin deSlm canm 16.gun pık olmus ve 17.gun de catlamıs 16.gun ılıskı olmus 17.gunde ılıskı olsn.rabbım hayırlısıyla nasıp etsn ıns canm
Evet canm ıkı cıxgı esıt oldugu gun ve sılıklestıgı gun ılıskı onemlı.sadece cıft cızgı gununu degerlendırıp hamıle kalanlarda var canm nasıp kısmet.dınımızde kandıl gunu ılıskıye gırılmez dıye ne ılmıhalde ne de kuranı kerımde yazmıyo canm .yınede sen bılırsn.rabbım gonlundekını versn ınsAmin canim hayirlisi olsun tum isteyen bekleyenler icin de17.gun yani dun aksamin testi silik oldugu icin degerlendirmemistik. Yani anlamaliyim ki kirmizi cizgiyi gordugum gun ve sonrasi sonuc onemli degil degerlendirmeliyim.
Bu aksamda degerlendiremem cunku kandil gecesine giriyoruz. Formun bir cok yerinde yazilmis kandil gecesi girilmez vs. Cocuk sorunluda olabilir diye. Tedirginim o konuda da
Kac gundr bı regl oluyosun canm onada baglı bıraz.testlerın ıkı cızgıde net degılEki Görüntüle 2136181 merhabalar ovulasyon testni ilk defa kullanıyorum 11.gun bugün, sizce yumurtlama olduğunu mu gösteriyor yoksa daha vakti var gibi mi duruyir