- 10 Ekim 2017
- 227
- 233
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.401
31 genelde, ama bu ay inofolic kullanıyorum ve geçen ay rahim filmi cektirmistim bunlar tarihi oynayabilir diye düşünüp hergun yapıyorum ve iki çizgi var ama daha net olması lazım yani?Kac gundr bı regl oluyosun canm onada baglı bıraz.testlerın ıkı cızgıde net degıl
31 se yapmaya devam et canm.ben de 2 ay ınfolıc kullanmıstm ama yumurtmayı one cekmedi bende.31 genelde, ama bu ay inofolic kullanıyorum ve geçen ay rahim filmi cektirmistim bunlar tarihi oynayabilir diye düşünüp hergun yapıyorum ve iki çizgi var ama daha net olması lazım yani?
Ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama insanin icine kurt dustu mu yapacak bisey olmuyor malesef hayırlısını bekleyecemEvet canm ıkı cıxgı esıt oldugu gun ve sılıklestıgı gun ılıskı onemlı.sadece cıft cızgı gununu degerlendırıp hamıle kalanlarda var canm nasıp kısmet.dınımızde kandıl gunu ılıskıye gırılmez dıye ne ılmıhalde ne de kuranı kerımde yazmıyo canm .yınede sen bılırsn.rabbım gonlundekını versn ıns
Ebet tabikide Allah var yardin etti cokk sukur hep inandim sigindim dogar digmaz sordu esin evet yine ederim dedim istiom dedim
Dikisim var az agrili ama yani normal tuvaletede sar sor ciktim iste ugras guzel yorgznluk sukur
Sanada gecmis olsun dinlen az gecer
@sinkar ne ettin cnm sen oeki @sher33 sen nasilsin neysptin
Sılık yada test bozuk gıbı aksam tekrarla canmKızlar 4 gundur ovulasyon testi yapiyorum bugun 12. Gunum gecen ay 16.gun yumurtlamistim sanki koyulasma var gibi daha mi koyulasmasi lazim ya da aksam tekrar mi test yapmaliyim sizce
Tekrarladim simdi boyle pik yapmis miSılık yada test bozuk gıbı aksam tekrarla canm
Hayir henuz yapmamis gunde iki kez test yapmaya devam edin.Tekrarladim simdi boyle pik yapmis mi
Yapmamıs canm ama yakın galıba yapmaya devam etTekrarladim simdi boyle pik yapmis mi
Sen nasılsn ablacm ıyı mısın pasa nasılHayir henuz yapmamis gunde iki kez test yapmaya devam edin.
Bin dokun bin ah isit :) persembe gunu nisanim geldi acilmamda baslayinca serklaj yapildi rahim agzina dikis atildi. Daha cok kucuk oglum ama aceleci ve cok korkuttu bizi bugun 22+2 oldu. İki gece hastanede yattim yine gecen haftada kanama yuzunden 2 gece yatmistim zaten. bes gundur wc disinda kalkmiyorum vaktini bekleyecek insallah vaktini beklemeyecekse bile en azindan dogarsa yasam sansi olacak bir haftaya kadar sabretsin diye dua ediyorum.Sen nasılsn ablacm ıyı mısın pasa nasıl
Ayyy cok gecmıs olsn ya.ıns rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı ömürler versn kolaylık ve sabır versn.kımsem yok dıyordun bı de kucuk kızın nasıl ıdare edıyosn.cok uzuldum ya su mubarek gunler hurmetıne rabbım yardımcın olsn ınsBin dokun bin ah isit :) persembe gunu nisanim geldi acilmamda baslayinca serklaj yapildi rahim agzina dikis atildi. Daha cok kucuk oglum ama aceleci ve cok korkuttu bizi bugun 22+2 oldu. İki gece hastanede yattim yine gecen haftada kanama yuzunden 2 gece yatmistim zaten. bes gundur wc disinda kalkmiyorum vaktini bekleyecek insallah vaktini beklemeyecekse bile en azindan dogarsa yasam sansi olacak bir haftaya kadar sabretsin diye dua ediyorum.
Amin canim sagolasin oldugum yerde kimsem yok evet ama sagolsun kv geldi benimle cumada annem gelecek 10 gunlugune bir süre bu şekilde idare edecegiz saglik olsun birde oglum iyi olsun yeterki.Ayyy cok gecmıs olsn ya.ıns rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı ömürler versn kolaylık ve sabır versn.kımsem yok dıyordun bı de kucuk kızın nasıl ıdare edıyosn.cok uzuldum ya su mubarek gunler hurmetıne rabbım yardımcın olsn ıns
Iyıymıs o zaman.rabbım kolaylıkla kucagına almak nasıp etsn ıns pasanıAmin canim sagolasin oldugum yerde kimsem yok evet ama sagolsun kv geldi benimle cumada annem gelecek 10 gunlugune bir süre bu şekilde idare edecegiz saglik olsun birde oglum iyi olsun yeterki.
Aceleci yaramaz oğlum Yigit :)
Sagol canim cumlemizinkini insallah.Allah sizlere bağışlasın canım. Çok geçmiş olsun
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın vaktini bekler bol bol dinlen yat sakın kalkma kendine iyi bakBin dokun bin ah isit :) persembe gunu nisanim geldi acilmamda baslayinca serklaj yapildi rahim agzina dikis atildi. Daha cok kucuk oglum ama aceleci ve cok korkuttu bizi bugun 22+2 oldu. İki gece hastanede yattim yine gecen haftada kanama yuzunden 2 gece yatmistim zaten. bes gundur wc disinda kalkmiyorum vaktini bekleyecek insallah vaktini beklemeyecekse bile en azindan dogarsa yasam sansi olacak bir haftaya kadar sabretsin diye dua ediyorum.
Allah yardımcın olsun canım benim vaktiyle sağlıkla gelsin insallahBin dokun bin ah isit :) persembe gunu nisanim geldi acilmamda baslayinca serklaj yapildi rahim agzina dikis atildi. Daha cok kucuk oglum ama aceleci ve cok korkuttu bizi bugun 22+2 oldu. İki gece hastanede yattim yine gecen haftada kanama yuzunden 2 gece yatmistim zaten. bes gundur wc disinda kalkmiyorum vaktini bekleyecek insallah vaktini beklemeyecekse bile en azindan dogarsa yasam sansi olacak bir haftaya kadar sabretsin diye dua ediyorum.
Slm canm sen nasılsn.en son hamıleydın bazı sorunlar vardı galıba ne olduAllah yardımcın olsun canım benim vaktiyle sağlıkla gelsin insallah