- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.181
Canım hersey olabilir iki gun sonra testi tekrarla istersen bir hafta erken bir tarih çünküCanimb enim beta bir hafta kala 2 cikti sence yukselebilrmi son iliski 01 ocak yumda muhtemelen ogun veya birgun oncesi
Olur tabiki neden olmasin sen umudunu kaybetme sakın o günlerde göreceğiz cok gecmeden ben inanıyorumAmin insallah insallah su topige hamile sonrada anne yazdirabilcem mi bakayim :)
Canimb enim beta bir hafta kala 2 cikti sence yukselebilrmi son iliski 01 ocak yumda muhtemelen ogun veya birgun oncesi
Bat 15 ocak canim rn son rahim filmi cekildim temiz ve acikti syan bir sorun yok biliyorsun ozaman bir oglum var zaten ama epeydir 2 icin cabliyorum idrsrbyolu enf gittigimde kanda beta da istedi sonuc 1 hafta kala 2 cikti yukselme ihtimal i varmi acabayunus_ciklet baya oldu sizinde hatirliyorum degisiklik yok degilmi doktora falan gitmediniz mi 1 ocak sa yum kesinse yukselme olmaz diye dusunuyorum. Ama yum kesin degil derseniz 3 5 ocakta da olmus olabilir derseniz tabi yukselebilir. 9 gun gecmis oluyor neticede adete 5 kala degil mi
Yani regl gecen ay 28 gunde bir oldu bu aydav13 gun uzayan seffaf en yogun 13 du muhtemelen 30 31 01 ocak arasi ogunler hergunu degerlendirdimCanım hersey olabilir iki gun sonra testi tekrarla istersen bir hafta erken bir tarih çünkü
Anladim uzun sure arastirdim bu hcg olayini yakin arkadaslarimdan hatta ablamdanda tecrube ettigim haliyle soyliyim ben ozaman. Soyle ki yumurtlama tarihi kesinse o gunun ustunden 7 gun gectigi zaman kanda mutlaka ufakta olsa bir deger cikiyor diye biliyorum. Son iliski tarihinin ustunden 7 8 gun gectiyse cikmaliydi bence. Bir arkadas mesela iliskiden 7 gun sonra 18 di. Ya tabi dilerimki insallah bu ay olmustur. Benimkisi sadece arastirma ve gorduklerimin sonucu yazdiklarim.Yani regl gecen ay 28 gunde bir oldu bu aydav13 gun uzayan seffaf en yogun 13 du muhtemelen 30 31 01 ocak arasi ogunler hergunu degerlendirdim
Ya ovs testi yapmadim bazen dr tskip ederken 17 gun yum oldugu soylemisti 01 ocak son iliski ama yum belki 17 18 gun de olabililr icerde 72 saat yasadigini dusunursek gec dollenme olabilrAnladim uzun sure arastirdim bu hcg olayini yakin arkadaslarimdan hatta ablamdanda tecrube ettigim haliyle soyliyim ben ozaman. Soyle ki yumurtlama tarihi kesinse o gunun ustunden 7 gun gectigi zaman kanda mutlaka ufakta olsa bir deger cikiyor diye biliyorum. Son iliski tarihinin ustunden 7 8 gun gectiyse cikmaliydi bence. Bir arkadas mesela iliskiden 7 gun sonra 18 di. Ya tabi dilerimki insallah bu ay olmustur. Benimkisi sadece arastirma ve gorduklerimin sonucu yazdiklarim.ama kesin degilse yum tarihi hersey olabilir. Rabbim gonlumuze gore versin insallah.
Bu durumda en guzeli adeti beklemek bunu biliyoruz ama yapamiyoruz iste. Hayirlisi olsunYa ovs testi yapmadim bazen dr tskip ederken 17 gun yum oldugu soylemisti 01 ocak son iliski ama yum belki 17 18 gun de olabililr icerde 72 saat yasadigini dusunursek gec dollenme olabilr
Yok ozellikle beta vermedim idrar enf icin ilac almam gerekli suphen oldugu icin beta istedi zaten tekrarla regl gecerse dediBu durumda en guzeli adeti beklemek bunu biliyoruz ama yapamiyoruz iste. Hayirlisi olsun
Anladim kac gun kaldi regl a. Yakinsa test yapabilirsin bence veya ilac acil degilse 2 3 gun daha bekleyip testi tekrarlayip icin rahat edince kullan ilaciniYok ozellikle beta vermedim idrar enf icin ilac almam gerekli suphen oldugu icin beta istedi zaten tekrarla regl gecerse dedi
bence bekleyin. Bende bir hafta kala yaptım iki çıktı, üzüldüm negatif diye. Doktor üzülme dedi yüksele bilir. Ve hamile kaldım. On gun sonra düşük oldu. Inşallah sizde hamissinizBat 15 ocak canim rn son rahim filmi cekildim temiz ve acikti syan bir sorun yok biliyorsun ozaman bir oglum var zaten ama epeydir 2 icin cabliyorum idrsrbyolu enf gittigimde kanda beta da istedi sonuc 1 hafta kala 2 cikti yukselme ihtimal i varmi acaba
Yok ilac b katogorisnde tek icimlik sase verdi bat 14 15 ocak ben testlerde cok silik goruyorum yine var oyuzden ihtimal vermiyorum beklicrm bakalim sagolasinAnladim kac gun kaldi regl a. Yakinsa test yapabilirsin bence veya ilac acil degilse 2 3 gun daha bekleyip testi tekrarlayip icin rahat edince kullan ilacini
E et daha once okadar kan verdim hep 001 araliltaydi tekrarla dedi tek korkum gec dollenme nasil olacak 01 ocaktan sonra ilski olmadi gec dollenme imkansiz 13 14 15 hergun u degerlendirdimbence bekleyin. Bende bir hafta kala yaptım iki çıktı, üzüldüm negatif diye. Doktor üzülme dedi yüksele bilir. Ve hamile kaldım. On gun sonra düşük oldu. Inşallah sizde hamissiniz
Insallah vardir diger arkadasinda yszdigi gibi olabiliyor demekki hayirlisiylaYok ilac b katogorisnde tek icimlik sase verdi bat 14 15 ocak ben testlerde cok silik goruyorum yine var oyuzden ihtimal vermiyorum beklicrm bakalim sagolasin
geç döllenme sıkıntılı değil kı. Inşallah hamissin de geç döllenme olsun. Umut vermek gibi olmasın ama hamilesin benceE et daha once okadar kan verdim hep 001 araliltaydi tekrarla dedi tek korkum gec dollenme nasil olacak 01 ocaktan sonra ilski olmadi gec dollenme imkansiz 13 14 15 hergun u degerlendirdim
bence bekleyin. Bende bir hafta kala yaptım iki çıktı, üzüldüm negatif diye. Doktor üzülme dedi yüksele bilir. Ve hamile kaldım. On gun sonra düş
Erken gebelik alsim saatler sonra cok ince xizgi belirdi ama foz tanilmasida olabilirgeç döllenme sıkıntılı değil kı. Inşallah hamissin de geç döllenme olsun. Umut vermek gibi olmasın ama hamilesin bence
Dun kanda 2 ise bugun testte cikmasi zor ertesi gunu bekleseydin en azindan keske yine acele ediyorsunErken gebelik alsim saatler sonra cok ince xizgi belirdi ama foz tanilmasida olabilir
Dun degil 9 da baktirdim kanda 2 gun gecti erken gebelik amaDun kanda 2 ise bugun testte cikmasi zor ertesi gunu bekleseydin en azindan keske yine acele ediyorsun
Elimde degilDun kanda 2 ise bugun testte cikmasi zor ertesi gunu bekleseydin en azindan keske yine acele ediyorsun