- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.141
Alttakinden dahami silik olmasi lazim ustteki dununki alttaki bugunun dun ve onceki gun ustteki gibiydi.esim yigun calistigindan degerlendirme yapamadik.bu sabah degerlendirebildik ancak siliklesme olmus azda olsa moralim bozuldu kacirdikmi acaba diye.canım üstteki testine bakılırsa zirvedesin
bugünleri es geçmeyin silikleşicek bu şimdi ce çatlamış olucak
Alttakinden dahami silik olmasi lazim ustteki dununki alttaki bugunun dun ve onceki gun ustteki gibiydi.esim yigun calistigindan degerlendirme yapamadik.bu sabah degerlendirebildik ancak siliklesme olmus azda olsa moralim bozuldu kacirdikmi acaba diye.
Tsk ederim canim icime su serptin.yok zaten spermler içinde 4 gün yaşayabiliyor bundan sonrasını da degerlendirin daha çatlamamış zaten daha da silikleşecek
Sana cok soru soruyorum canim ama dunki ve bugunki testim acaba catlama olmusmu sence bugun sabah bi degerlendirme yaptik testten onceydi yarinda degerlendirme yapmaya gerek varmi
Tmm tsk ederim.Cok arada bir test aksam 7 de tekrar yap dahada silinmisse catlamis demektir
Selam kızlar cinsiyetimizi öğrendik. Allah nasip ederse kızımız olacak
Hayırlı olsn canm.kız anne ıcın candr.suan ayagımda sallıyorm boncuk boncuk bakıyo.hayırlısıyla kolayca sende kavusursun ınsSelam kızlar cinsiyetimizi öğrendik. Allah nasip ederse kızımız olacak
Ai meguzel cnm ya cok sevindim kiz senesi kac jaftalik oldunuzSelam kızlar cinsiyetimizi öğrendik. Allah nasip ederse kızımız olacak
hayırlı olsun canım :)
Hayırlı olsn canm.kız anne ıcın candr.suan ayagımda sallıyorm boncuk boncuk bakıyo.hayırlısıyla kolayca sende kavusursun ıns
Sağolun kızlar inşallah doğduğu günü görmekte nasip olurAi meguzel cnm ya cok sevindim kiz senesi kac jaftalik oldunuz
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun sen nasılsın
Oyyy maşallah Sağ Salim kucağınada alırsın inşaallahSelam kızlar cinsiyetimizi öğrendik. Allah nasip ederse kızımız olacak
Canim bu test nasil sence.dunkine gore baya silik sanirim catladi artik ne dersinyok zaten spermler içinde 4 gün yaşayabiliyor bundan sonrasını da degerlendirin daha çatlamamış zaten daha da silikleşecek
Canim bu test nasil sence.dunkine gore baya silik sanirim catladi artik ne dersin
Alttaki dunki ustteki ondan onceki canim ins catlamistir.catlamasada siliklesebilme ihtimali varmiki acabacanım dün yaptıgın test ile yan yana koyup çekermisin birde
çatlamış bu :)
Kız gibisi varmi yaaa saglikla gelsin prenses :)Selam kızlar cinsiyetimizi öğrendik. Allah nasip ederse kızımız olacak
Aramizda cokta bisey yokmus bakalim benimki cuklumu cuksuzmu :))Sağolun kızlar inşallah doğduğu günü görmekte nasip olur15 haftalık olduk
Canim bu test nasil sence.dunkine gore baya silik sanirim catladi artik ne dersin
Tsk ederim canim ins sonucuda guzel olur.dun ve bugunu degerlendirdik ins bu ay guzel olur isteyen herkes icin ve iclerindede benim icin.Evet catlamis :)
İnşaallah kuzum kız evlat başka bencede, Allah sağlık sıhhat nasip etsinKız gibisi varmi yaaa saglikla gelsin prenses :)