- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.201
Sende haklisin bakma bana heyecanini hevesini anlayabiliyorum aslinda ama kendini yipratiyorsun. İstersen yarin tekrar yap bekledi diyorsun bir cizgi var gibi ama beklemis test sonucta.Elimde degil
Canim benim testte ikinci çizgi silik. Kesinlikle var bence. Doktora git kan ver yada tekrar test yapErken gebelik alsim saatler sonra cok ince xizgi belirdi ama foz tanilmasida olabilir
Regl bekliyim hayal kirikligi olmasin daha once silik cok test gordum ve hep regl oldum insallah dedigin gibidirCanim benim testte ikinci çizgi silik. Kesinlikle var bence. Doktora git kan ver yada tekrar test yap
Sabah yaptim evet bi sure sonra gordum bakalim bati artik daha yapmam belirtim yok zatenSende haklisin bakma bana heyecanini hevesini anlayabiliyorum aslinda ama kendini yipratiyorsun. İstersen yarin tekrar yap bekledi diyorsun bir cizgi var gibi ama beklemis test sonucta.
Suanki hamileligimde benimde belirtim yoktu adet gecince test yaptim canim belirti aramaSabah yaptim evet bi sure sonra gordum bakalim bati artik daha yapmam belirtim yok zaten
Benimde ilkinde hic yoktu ama ne bileyim cok gecti belkide anlamamis8mdir diye sudundum hep olmayabiliyor galiba bazen belirti reglden onceSuanki hamileligimde benimde belirtim yoktu adet gecince test yaptim canim belirti arama
Evet olmuyor ben beklenen adetten iki gun once kanamam basladi ucuncu gun bitti 4. Gunde gelmeyince birşey esime test aldirdim pik yapmis lh testi gibi cikti supriz oldu. Senin oglun vardi degilmi kac yasinda oldu?Benimde ilkinde hic yoktu ama ne bileyim cok gecti belkide anlamamis8mdir diye sudundum hep olmayabiliyor galiba bazen belirti reglden once
Pik nedir?Evet olmuyor ben beklenen adetten iki gun once kanamam basladi ucuncu gun bitti 4. Gunde gelmeyince birşey esime test aldirdim pik yapmis lh testi gibi cikti supriz oldu. Senin oglun vardi degilmi kac yasinda oldu?
Kızlar ovulasyonda çift çizgiyi görüp değerlendireli üzerinden 5 gün geçti ve şuan belimde iki gündür ağrı var baya. Neden sizce ?
İnşallahInşallah bebek yerleşiyor inşallah hamile kalırsın.
37+1 de 3160gr 47.5 cm dogdu. Ama haftasina gore iri bir bebekti gelisimi ondeydi hep. Seninkide zayif değil son haftalarda kilo alimi hizlaniyor. Muz ye tahin pekmez ye.Sabirsiz61 cnm senin kiz kac haftalik dogdu kilosu kacti oeki
Ben gittim gecen 27+3 le 960gr kucuk dediler yine persembe randavun var hastanede
Tm saol cnm dontor korkuttu ne bileyim ama Allah buyuk xnm cekemiyecemiz yuku vermezmis guzel Rabbim37+1 de 3160gr 47.5 cm dogdu. Ama haftasina gore iri bir bebekti gelisimi ondeydi hep. Seninkide zayif değil son haftalarda kilo alimi hizlaniyor. Muz ye tahin pekmez ye.
Normal artik bebek buyudu ve baski oluyor endise etmeSabirsiz61 iyimis cnm ya ben ne sorcam batma var vajinamda ve karnimda onalr normalmi
Ai saol cnm bi girio bi batio öle korkmustum seninde oldumu hic enfeksion korkum ama yok diorlarNormal artik bebek buyudu ve baski oluyor endise etme
Bende klomen ve folik asit kullandım bu ay. BekliyorumSelam kızlar bu ay klomen kullandim ilk defa solda 20 mm yumurta var dedi gün aşırı ilişki dedi klomen kullanan var mi aranızda suan folic asit verdi sadece hic bilgim yok size sorayim dedim