- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.221
canım 26 ocakta 9 olacak reglm 2 gün gecikti son bat 18 aralık .Evet olmuyor ben beklenen adetten iki gun once kanamam basladi ucuncu gun bitti 4. Gunde gelmeyince birşey esime test aldirdim pik yapmis lh testi gibi cikti supriz oldu. Senin oglun vardi degilmi kac yasinda oldu?
Bat ne zaman sizinBende klomen ve folik asit kullandım bu ay. Bekliyorum
31 ŞubatBat ne zaman sizin
Subat mii ocak demek istediniz galiba benimde 29 ocak inşallah ise yarar bu ay31 Şubat
Benım de otuz bir ocak. Tarihler yakınSubat mii ocak demek istediniz galiba benimde 29 ocak inşallah ise yarar bu ay
Ovülasyon testi takip ettiğiniz zaman mı hamile kaldınız cok yeni galibaInanıyorum canım inşallah geçen ay yakaladım ertesi gün baya silik cıktı ama eşim yoktu bu ay inofolic sayesinde galiba erken yumurtladım dua et ne olur rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Evet canım öyle olduOvülasyon testi takip ettiğiniz zaman mı hamile kaldınız cok yeni galiba
Sonradan da cıkabilir ama ben sogam kürü yaptıgım ay adetim gecikmisti.belki sende de yn etki olmustur.inşallah hamilesindir tabi.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinKızlar nolur bana yardımcı olun. 6 aydır korunmuyoruz. Herhangi bir rahatsızlığımız da yok. Ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay ilk kez. Ve çift çizgiyi bundan 14 gün önce yakaladım .hatta ertesi gün silikleşmişti ikinci çizgi. Bugün beklenen adet günüm. Hala adet olmadım ve hiçbir belirtim yok arada sırada gelen kasık çekilmesi ve baş ağrısı dışında. Bu ay tedavi olmuştum kansızlık için. Vitamin vs aldım . Soğan kürü yaptım bir de. Bu aydan umutluyum ama bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olupta sonraki günlerde hamile olan yok mu hiç?
Ama şey ya , ben en son 9 aralıkta adet oldum . Ekle üstüne 7 gün. Sonra bitti adetim. Yani bence baya geçti, hem ovulasyonu gördüysem ve hala 14 gün 16 gün sonra adet olmadıysam ,adetin günü geçmiş diyemez miyim?Sonradan da cıkabilir ama ben sogam kürü yaptıgım ay adetim gecikmisti.belki sende de yn etki olmustur.inşallah hamilesindir tabi.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Ovulasyon her zman böyle çıkabilir. Çünkü kadın vücudunda LH hormonu hep bir miktar var.Kizlar adetim biteli 3 gun oldu ovulasyon testi böyle cikti nedir bu
Himm yani yumurtlama donemi baslamadi mi bende henuzOvulasyon her zman böyle çıkabilir. Çünkü kadın vücudunda LH hormonu hep bir miktar var.
İki çizginin de aynı derecede çıkması lazım •Himm yani yumurtlama donemi baslamadi mi bende henuz
Tamamm canim tesekkurlerİki çizginin de aynı derecede çıkması lazım •
Klomenle gebe kalabildim bende. Darisi basinaSelam kızlar bu ay klomen kullandim ilk defa solda 20 mm yumurta var dedi gün aşırı ilişki dedi klomen kullanan var mi aranızda suan folic asit verdi sadece hic bilgim yok size sorayim dedim
Dün hsg çekildi bu ay klomen vermedi adet olursanda olmazsanda gel dedi inşallah olur bu ayKlomenle gebe kalabildim bende. Darisi basina